J.Lo ja Ben Affleckin 19-vuotinen rakkaustarina-houkutusmorsiamet, koko sivun mainos ja 'suuri katumus'

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Ben Affleck ja Jennifer Lopez rikkoivat Internetin, kun he vahvistivat olevansa takaisin yhdessä lähes 20 vuoden jälkeen

Ben Affleck ja Jennifer Lopez rikkoivat Internetin, kun he vahvistivat olevansa takaisin yhdessä lähes 20 vuoden jälkeen(Kuva: WireImage)



Jennifer Lopez, 53, ja Ben Affleck, 48, ovat vihdoin vahvistaneet, että he ovat palanneet, 19 vuotta alkuperäisen jakautumisensa jälkeen.



Pari keskeytti häät ja lopetti romanssinsa vuonna 2004, ja Jennifer meni naimisiin toisen miehen kanssa vain neljä kuukautta myöhemmin.



Mutta tänä vuonna, kun Jennifer oli eronnut Alex Rodriguezista ja Ben erosi Bond -tytöstä Ana de Armasista, huhut alkoivat pyöriä entisen parin palaamisesta.

belle rakkaussaarilta isä

He ovat nyt menneet Instagramin virallisiksi sarjan rakastetuilla napsautuksilla, jotka tekevät meistä uskomattoman nostalgisia 00 -luvulle.

On jopa raportoitu, että kaksikko havaittiin talonäkymissä Los Angelesissa, kun Jen harkitsee vakavasti siirtymistä länsirannikolle Benin kanssa.



Bennifer tapasi vuonna 2002 elokuvassa Gigli, kun taas J. Lo oli naimisissa toisen miehensä Cris Juddin kanssa (ensimmäinen oli Ojani Noa, vuosina 1997-1998).

Ben vihjasi voimakkaasti hänen rakkaudestaan ​​Jenniferiin, kun hän otti täyden sivun mainoksen ammattilehdistä ja purskahti hänelle: 'On ollut vain kunnia ja ilo työskennellä kanssasi.



Ben ja Jennifer tapasivat vuonna 2002 ja seurustelivat vuoteen 2004 asti

Ben ja Jennifer tapasivat vuonna 2002 ja seurustelivat vuoteen 2004 asti (Kuva: Getty Images)

Saat haluamasi uutiset suoraan postilaatikkoosi. Tilaa NEWSAM -uutiskirje täältä.

'Toivon vain, että minulla olisi onni olla kaikissa elokuvissasi.'

Hän allekirjoitti: 'Rakkaudella, kunnioituksella ja kiitollisuudella, Ben Affleck.'

Samana vuonna Jennifer erosi Crisistä ja hänet huomattiin syömässä Benin kanssa hänen yllätys syntymäpäiväjuhlissaan ja Bentleyn tiematkalla - kuvat, joista PEOPLE -lehti maksoi 54 000 puntaa.

Sitten Ben esiintyi J. Lo: n musiikkivideossa Jenny From the Blockista, jossa he soittivat itseään ja näyttivät suhteensa paparazzikuvista.

Ja nyt pari näyttää nyt luovan hienovaraisesti sanotut laukaukset.

Ben väitti, että musiikkivideo oli hänen

Ben väitti, että musiikkivideo oli hänen suuri pahoittelunsa (Kuva: Getty Images)

Erään kotkasilmäisen tuulettimen @instacais mukaan Ben nähtiin aiemmin tänä vuonna yllään kellon, jonka Jennifer lahjoitti hänelle alkuperäisessä videossa.

Sitten heitä pakotettiin ravintolassa, Jennifer kumartui Benin yli kuiskaamaan hänen korvaansa - melkein tarkka kopio yhdestä musiikkivideon otoksesta.

Ja viimeksi Ben nähtiin tarttumassa Jenniferin kuuluisaan takaosaan jahdilla, kun hän makasi hänen edessään - jälleen tarkka kopio musiikkivideon leikkeestä.

mikä koira voitti crufts 2017

Ben, joka voitti kolme Oscar -palkintoa vuoden 2012 elokuvastaan ​​Argo, vietti tiettävästi lähes 3 miljoonaa puntaa lahjoihin Love Don & Cost a Thing -laulajalle Jenille heidän varhaisten Bennifer -päiviensä aikana.

Instagram

Ben ehdotti vuonna 2002 6,1 karaatin vaaleanpunaista timanttisormusta, jonka arvo on 2 miljoonaa puntaa, ja Jennifer selittää romanttisen kokoonpanon Diane Sawyerille.

'Se on vain viltti, peitto ruusun terälehtiä, koko talossa', hän muisteli.

'Niin paljon kynttilöitä ja maljakoita, kukkakimppuja. Ja lauluni 'Glad' soi ... kävelen sisään ja olin aivan järkyttynyt. En odottanut sitä, ja olin aivan kuin: 'Voi luoja.'

'' Olen itkenyt paljon surun takia vuosien varrella, ja ensimmäistä kertaa elämässäni itkin uskomattoman puhdistavia onnea.

'Se oli kaikkein puhdistavin tunne ja upein tunne, joka minulla oli koskaan ollut.'

Fanit ovat vakuuttuneita siitä, että takaisinkytketyn musiikkivideon ja viimeaikaisten paparazziklikkausten välillä on liikaa yhtäläisyyksiä

Fanit ovat vakuuttuneita siitä, että takaisinkytketyn musiikkivideon ja viimeaikaisten paparazziklikkausten välillä on liikaa yhtäläisyyksiä

Pariskunta havaittiin äskettäin jahdilla - kuten toinen kohtaus Jenny From The Block -videosta

Pariskunta havaittiin äskettäin jahdilla - kuten toinen kohtaus Jenny From The Block -videosta

Ylellisessä renkaassa hän lisäsi: 'Olin aivan kuin:' Voi luoja. Sen päällä ei voi olla vaaleanpunaista. '

'Se oli aivan liikaa minun käsitellä.'

Rakastuneen parin kerrottiin nauttivan rauhallisesta illallisesta yhdessä Benin äidin ja hänen kumppaninsa kanssa.

Sen lisäksi, että kihlasormus, Ben kertoi suihkuttaneen J. Lo: ta lahjoilla, mukaan lukien toinen 300 000 punnan sormus vain kuukausia ehdotuksensa jälkeen, ja upouusi 250 000 punnan arvoinen Rolls Royce Phantom toimitettu hänen Hollywood -kotiinsa - vaikka se on ajatteli, että hänellä oli kuljettaja noina aikoina eikä oikeastaan ​​ajaa.

Sitoutumisensa jälkeen vimma alkoi, kun fanit laskivat häiden päivät alas - mutta se ei valitettavasti koskaan saapunut.

Syyskuussa 2003, päivää ennen häitä, Bennifer viivästytti seremoniaa vedoten tiedotusvälineiden tutkimukseen.

He sanoivat lausunnossaan: ”Häämme ympäröivän median liiallisen huomion vuoksi olemme päättäneet siirtää päivämäärää.

'Kun huomasimme vakavasti harkitsevani kolmen erillisen' huijausmorsiamen 'palkkaamista kolmessa eri paikassa huomasimme, että jotain oli pielessä.

- Aloimme tuntea, että sen elämän hengen onnellisimman päivän henki saattaisi vaarantua.

'' Tunsimme, että ilon ja pyhän päivän olisi pitänyt hemmotella meitä, perheitämme ja ystäviämme. ''

Jennifer Lopez meni naimisiin Marc Anthonyn kanssa

Jennifer Lopez meni naimisiin Marc Anthonyn kanssa (Kuva: Getty Images)

Ben meni naimisiin Jennifer Garnerin kanssa ja sai kolme lasta hänen kanssaan

Ben meni naimisiin Jennifer Garnerin kanssa ja sai kolme lasta hänen kanssaan (Kuva: WireImage)

Ja neljä kuukautta myöhemmin, vuoden 2004 alussa, pari ilmoitti valitettavasti menneensä omille teilleen.

Jenniferin edustaja sanoi: ”Vahvistan raportit, joiden mukaan Jennifer Lopez on lopettanut kihlaamisensa Ben Affleckin kanssa.

olen julkkis 2019 kertaa

'Tällä vaikealla hetkellä pyydämme teitä kunnioittamaan hänen yksityisyyttään.'

Sitten Ben syytti näyttelijäuransa pudotusta suhteestaan ​​Jenniferiin - erityisesti Jenny From The Block -videosta.

- Jos pahoittelen suuresti, se teki musiikkivideon. Mutta se tapahtui vuosia sitten. Olen siirtynyt eteenpäin, hän sanoi.

Mutta hän vaati, ettei hän syyttänyt Jenniferia itseään.

Ben ja Jennifer napattiin Leah Reminin syntymäpäiväjuhlilla

Ben ja Jennifer napattiin Leah Reminin syntymäpäiväjuhlilla (Kuva: INSTAGRAM)

'Se ei vain saa minusta näyttämään pahantuuliselta hölmöltä, vaan se on varmasti epäherrasmies?' hän sanoi, kun häneltä kysyttiin, oliko se Jenin vika.

- Tiedoksi, sattuiko hän uraani? Ei ', hän lisäsi.

Jennifer meni naimisiin Marc Antonyn kanssa samana vuonna, vain neljä kuukautta sen jälkeen, kun hän oli ilmoittanut eroavansa Benistä, vaikka tämä avioliitto ei kestänytkään ja hän ja Marc erosivat vuonna 2011.

Hän jakaa kaksoset Marcin kanssa, nimeltään Max ja Emme, jotka ovat molemmat 13 -vuotiaita.

Hän jatkoi kihlautumista Alex Rodriguezin kanssa, ja he viivästyttivät häitään kahdesti pandemian vuoksi, mutta he myönsivät maaliskuussa 2021, että he '' työskentelivät joidenkin asioiden läpi '' ja erosivat kuukautta myöhemmin.

Samaan aikaan Ben oli naimisissa Jennifer Garnerin kanssa vuosina 2005-2018, ja heillä on yhteiset lapset Violet, 15, Seraphina, 12 ja Sam, 9.

mitä 1114 tarkoittaa

Hän jatkoi lyhyttä romanssia näyttelijä Ana de Armasin kanssa, jota seurasi huono kohtalo julkkiksen dating-sovelluksessa Raya, jonka aikana yksi käyttäjä hävetti häntä lähettämällä videon, jonka hän lähetti hänelle yrittäessään todistaa, ettei hän ollut monni , kun hän oli vertaansa vailla.

Kysyttäessä Jenistä huhtikuussa haastattelussa hän oli kohteliaampi kuin exältä voisi odottaa, mikä johti spekulaatioihin, että he olisivat jälleen yhdessä.

'Luulin, että minulla oli hyvä työmoraali, mutta olin täysin nöyrä ja järkyttynyt siitä, mitä [Jennifer] oli sitoutunut tekemään päivä päivältä, vakavuudesta, jolla hän otti työnsä, hiljaisen ja omistautuneen tavan kulkea saavuttaakseen tavoitteensa ja sitten kuinka hän palaisi takaisin ja kaksinkertaistaisi ponnistelunsa ', hän purskahti InStyleen.

-Hän on tähän päivään asti kaikkein työssäkäyvä henkilö, jonka olen tavannut tällä alalla.

'Hänellä on suuri lahjakkuus, mutta hän on myös työskennellyt kovasti menestyksensä eteen, ja olen niin iloinen hänen puolestaan, että hän näyttää vihdoin saavansa ansaitsemansa kunnian.'

Ilmoitettiin, että heidän tapaamisensa alkoi sähköpostilla edestakaisin, ennen kuin heidät huomattiin lomalla Montanassa, suutelivat kuntosalilla, halasivat valokuvakoppeja napsauttamalla Leah Reminin syntymäpäivänä ja pakkaavat kämmentietokoneen ravintolassa.

Toukokuussa Länsi -Hollywoodissa pidetyn illallispäivänsä silminnäkijät väittivät: ”Ben oli käsivartensa Jenniferin ympärillä illallisella, eivätkä he olleet ujoja rakastamasta.

- Hän näytti hyvältä ja näytti erittäin onnelliselta.

'Hän näytti myös onnelliselta ja nojautui häneen.'

Pariskunnan edustajat väittivät olevansa 'vain ystäviä', mutta aiemmin tässä kuussa Ben ja Jennifer lähettivät Internetin sulamaan, kun he tekivät tapaamisensa Instagram viralliseksi.

Jennifer lähetti Benin peittävän valokuvan veneeseen 52. syntymäpäiväjuhlaansa varten, kun he lomailivat St Tropezissa 94 miljoonan punnan superjahdilla.

On kerrottu, että J. Lo: n kaksoset ovat 'hitaasti tutustumassa' Beniin nyt, kun heidän romanssinsa on palannut, ja heidät havaittiin päivällisellä Benin ja heidän Hustlers -tähtiä äitinsä kanssa kesäkuussa.

Harry judd ja izzy johnston erosivat

Lähde kertoi The Sunille: 'Emme ja Max ovat aluksella ja aloittavat tuoreet L.A.

- Vaikka heidän eronsa monta vuotta sitten oli tuhoisa Jenniferille, hänellä ei ole koskaan ollut pahaa sanottavaa Benistä.

'Hän uskoo, että sen ei vain ollut tarkoitus olla silloin, ja tuntuu siltä, ​​että heille on annettu toinen mahdollisuus', he lisäsivät.

Ja heillä on myös Jenin äiti Guadalupe Rodriquezin tuki, ja lähde kertoo ihmisille: 'Guadalupe rakasti Beniä. Hän oli surullinen, kun he eivät voineet hoitaa asioita vuosia sitten.

'Hän on innoissaan siitä, että he ovat nyt jälleen yhdessä.'

Onko sinulla tarina jakaa? Ota yhteyttä verity.sulway@reachplc.com

Katso Myös: