Jacob Rees -Mogg makaa penkillä kuin aurinkotuoli Brexit -keskustelussa - ja ihmiset ovat raivoissaan

Politiikka

Horoskooppi Huomenna

Jacob Rees-Moggia on syytetty kunnioittamasta parlamenttia sen jälkeen, kun hän oli loikannut hallituksen etupenkillä Brexit-hätäkeskustelun aikana.



Commonsin johtaja kuunteli puheita hätäistunnossa, jossa oppositiopuolueet yrittävät saada käsiinsä määräyspaperin ja pakottaa Boris Johnsonin lykkäämään brexitiä.



Mutta hänen rento asento herätti raivoa televisiokatselijoiden ja kansanedustajien keskuudessa.



Labourin Anna Turley kuvaili kumaraansa 'ylimielisyyden, oikeuden, epäkunnioituksen ja halveksunnan fyysiseksi ruumiillistumiseksi parlamenttiamme kohtaan'.

Ja vihreiden puolueen kansanedustaja Caroline Lucas kiusasi häntä puheessaan.



Hän sanoi: ”Parlamentin johtaja, joka minun on sanottava kehonkielellään tänä iltana, on ollut niin halveksiva tätä taloa kohtaan.



'' Hansardin eduksi parlamentin johtaja on jaettu kolmeen istuimeen ja makaava kuin se olisi jotain hyvin tylsää kuunneltavaa tänä iltana. ''

Raivoissaan kansanedustajat huusivat 'istu alas!'

Lib Dem Tom Brake lisäsi: 'Ehkä olisi mahdollista saada parlamentin johtajalle tyyny, joka tekee hänestä mukavamman?'

neljä sängyssä voileipä

Kun Commons on kiireinen ja meluisa, joidenkin kansanedustajien on tiedetty istuvan samalla tavalla kuin herra Rees-Mogg, jotta he voisivat asettaa korvansa lähemmäksi penkkiä selkänojaan piilotettua kaiutinta.

Mutta herra Rees-Mogg levitettiin niin, että hänen korvansa oli kauempana lähimmästä puhujasta kuin jos hän olisi ollut suorassa.

Myös Commons oli suhteellisen tyhjä eikä lainkaan kiusallinen tuolloin.

Televisiosta katsovat katsojat olivat aivan kauhuissaan.

Katso Myös: