Jadon Sanchon Man Utd -paidan numero julkistettiin, kun Edinson Cavani pitää nro 7

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Jadon Sancho käyttää tällä kaudella numeroa 25, kun hän on tehnyt 73 miljoonan punnan siirron Manchester Unitediin.



Punaiset paholaiset ilmoittivat, että Englannin maajoukkueen pelaaja on kirjoittanut kynän paperille viiden vuoden sopimukseen Old Trafford -klubin kanssa perjantaina - kolme viikkoa sen jälkeen, kun hän on vahvistanut päässeensä sopimukseen Borussia Dortmundin kanssa.



Oli huhuttu, että Sancho ottaisi Edinson Cavanin numeron 7 paidan, mutta uruguaylainen pitää paidasta kiinni sen jälkeen, kun hän allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen Red Devilsin kanssa toukokuussa.



jaqueline olen julkkis

Ole Gunnar Solskjaer ei ole ottanut riskiä häiritä omenakärryä riisumalla Uruguayn kansainväliseltä pelaajalta viimeisen kautensa numero Unitedissa ja ojentaen sen uudelle kultaiselle pojalleen.

Solskjaer oli täynnä kiitosta, kun Sancho julkistettiin perjantaina.

Jadon Sancho on liittynyt Man Unitediin 73 miljoonan punnan siirtolla Dortmundista

Jadon Sancho on liittynyt Man Unitediin 73 miljoonan punnan siirtolla Dortmundista (Kuva: Manchester United Getty Imagin kautta)



Hän sanoi: '' Jadon kuvastaa sitä pelaajatyyppiä, jonka haluan tuoda klubille, hän on eteenpäin menevä pelaaja Manchester Unitedin parhaissa perinteissä. Hän on erottamaton osa joukkuettani tulevina vuosina, ja odotamme innolla hänen kukoistavansa.

uusin rakkaussaaren juoru

- Hänen tavoitteensa ja syöttörekisterinsä puhuvat puolestaan, ja hän tuo myös valtavaa vauhtia, hohtoa ja luovuutta joukkueeseen. Old Trafford antaa hänelle alustan, jota hän tarvitsee vapauttaakseen käyttämättömät lahjakkuutensa ja esiintyäkseen korkeimmalla tasolla.



- Jadon on ikänsä pelaajalle jo saavuttanut paljon ja osoittanut rohkeutta mennä todistamaan itsensä ulkomaille. Odotamme kaikki innolla Jadonin ottamista joukkueeseen valmistautuessamme uuteen kampanjaan. '

Solskjaerin avustajalla Mike Phelanilla oli myös paljon positiivista sanottavaa nuorelta englantilaiselta.

Hän sanoi: 'Odotamme, että hän tuo meille jonkinlaisen huippuluokan, hieman jotain muuta.

'' Manchester United on kasvatettu laajapelaajilla, pelaajilla, jotka pelaavat leveästi, mutta myös pelaajilla, jotka voivat sitoutua yhteen vs. yksi, avata alueita muille pelaajille ja olla luovia korkealla kentällä.

paavin vierailu Irlannissa 2018

- Joten meistä tuntuu, että hänellä on nuoressa iässä nuo ominaisuudet. Valioliigan kokemusta hän tarvitsee, vaikka hän on tehnyt jo melko paljon urallaan.

'Joten ajattelemme vain, että Jadon, joka pelaa hyvin, voisi olla meille todella rakentava, todella luova ja ehkä avata ne ovet, jotka meillä on ollut vaikea tehdä.'

Sancho tuntee Manchesterin hyvin Citystä lähtien ja sanoo, että hän ei malta odottaa, että pääsee aloittamaan Punaisten Paholaisten kanssa.

Haluatko ainutlaatuisen esikauden esikatselun klubistasi - sekä postilaatikkoosi että postilaatikkoosi? Siirry tänne saadaksesi lisätietoja ja suojataksesi kopiosi

Denise Van Outen 90s

'' Olen aina kiitollinen Dortmundille siitä, että hän antoi minulle mahdollisuuden pelata ensimmäisen joukkueen jalkapalloa, vaikka tiesin aina, että palaan Englantiin jonain päivänä '', sanoi uusi Man Unitedin sopimus.

- Mahdollisuus liittyä Manchester Unitediin on unelma, enkä malta odottaa pääsyä Valioliigaan.

- Tämä on nuori ja jännittävä joukkue, ja tiedän, että yhdessä voimme kehittyä erityiseksi tuodaksemme menestyksen, jonka fanit ansaitsevat. Odotan innolla yhteistyötä valmentajan ja hänen valmennustiimini kanssa kehittääkseni peliäni edelleen. '

Katso Myös: