Jake Paul asettaa painorajan mahdolliselle taistelulle UFC-tähden Conor McGregorin kanssa

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

Jake Paul on valmis taistelemaan urakevyellä 175 paunalla turvatakseen ottelun UFC-legendan kanssa Conor McGregor .



Paul on jahdannut taistelua irlantilaisen kanssa siitä lähtien, kun hän teki ammattinyrkkeilydebyyttinsä vuonna 2020, mutta hän on saanut vain vähän rohkaisua entiseltä kaksinkertaiselta UFC-mestarilta. McGregor on äskettäin alkanut tunnustaa YouTube-tähteä halventavilla kommenteilla sosiaalisessa mediassa, mutta taistelu näiden kahden välillä on edelleen kaukana.



kilpa-uk-kippipeli

McGregorilla, joka ei ole taistellut sen jälkeen, kun hän mursi jalkansa trilogiataistelussaan Dustin Poirierin kanssa viime kesänä, on jäljellä kaksi ottelua UFC-sopimuksessaan. Ylennys tekee todennäköisesti kaikkensa pitääkseen heidän tähtensä vetovoimansa, olettaen, että hän palaa onnistuneesti loukkaantumisesta.



 Jake Paul haluaa kohdata Conor McGregorin
Jake Paul haluaa kohdata Conor McGregorin ( Kuva: Urheilu kuvitettu Getty Imagesin kautta)

Paul on puolestaan ​​saavuttanut ammattiennätyksen 5-0 päihittäen toisen YouTuber AnEsonGibin, entisen NBA-tähden Nate Robinsonin sekä entiset MMA-erottelijat Ben Askrenin ja Tyron Woodleyn. Mutta hänen kuudes ammattiottelunsa Hasim Rahman Jr:ää vastaan ​​on peruttu sen jälkeen, kun Paul syytti raskasta sarjaa siitä, että hän ei onnistunut saavuttamaan painoaan kilpailussa.

Mutta huolimatta väistämättömästä odottelusta McGregorin kohtaamista varten, Paul on jo asettanut tähtäyksensä taisteluun kevyen raskaansarjan rajalla. Se olisi korkein, jossa McGregor on taistellut, vaikka vain viisi kiloa hänen kolmen UFC:n keskisarjan ottelunsa jälkeen.

Voisiko Jake Paul Conor McGregorin? Kerro meille kommenttiosiossa alla



gabriel emily Pariisissa

Se näkisi, että Paul pakottaisi itsensä menettämään kiven kehyksestään taisteltuaan aiemmin 190 kilolla. Kysyttiin DAZN Boxing Showssa, onko mahdollinen tappelu McGregorin kanssa suurempi kuin uusintaottelu McGregorin ja Floyd Mayweather , Paul sanoi: 'Minä vs. Conor on paljon suurempi taistelu. Tiedämme, että se on vain rahapeliä, jos he taistelevat.

'Minä vs Conor on paljon kilpailukykyisempi, siellä on paljon enemmän paskapuhetta, paljon viihdyttävämpää, ja se on se, jonka kaikki todella haluavat. Me molemmat painoisimme 175 kiloa, se on vain järkevämpää. Olemme molemmat nuorempia, olemme molemmat uramme parhaimmillaan kuuluisuutemme kannalta, se on järkevää.'



patsy kensit james kerr

Katso Myös: