Jake Paul sai salaisen viestin Andrew Tatelta taisteluneuvottelujen aikana

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

Jake Paul väittää, että kiistanalainen potkunyrkkeilytähti Andrew Tate lähetti hänelle salaisen viestin - mutta se poistettiin ennen kuin hän ehti lukea sen.



YouTuber-nyrkkeilijästä Paulin kerrotaan neuvottelevan Taten kanssa mahdollisesta tappelusta, joka olisi hänen ensimmäinen ammattinyrkkeilyottelunsa pitkän potkunyrkkeilyuran jälkeen. Ja äskettäisen esiintymisen aikana hänen veljensä Loganin Impaulsive podcast , sosiaalisen median tähti esitteli puhelimessaan viestin, joka osoitti, että Tate oli aikoinaan yrittänyt ottaa häneen yhteyttä.



Hän näytti kameralle puhelintaan, jossa hän meni Taten sivulle, ja napsautti viestiä kiistanalaiselle yrittäjälle, joka on räjähtänyt TikTokissa viime viikkoina. Siellä näytetään viesti, jossa lukee 'Hyväksy viestipyyntö Emory Andrew Tate III:lta', joka on Taten koko nimi, ja osoittaa, että hän oli jossain vaiheessa yrittänyt ottaa yhteyttä Pauliin ennen viestin poistamista.



5-0-ammattinyrkkeilijä, jonka viimeisin voitto oli UFC:n keskisarjan entisen mestarin Tyron Woodleyn julma tyrmäys, ei ole Taten röyhkeän persoonallisuuden fani eikä hänen kiistanalainen näkemys rahan ansaitsemisesta ja naisten houkuttelemisesta. Hän löi kilpailijaansa pitkän haastattelun aikana veljensä ohjelmassa, ennen kuin antoi siunauksensa Loganille ryhtyä taisteluun.

'Hän jätti sen lähettämättä, mutta se osoittaa, että hän yritti lähettää minulle viestin jossain vaiheessa', nuorempi Paulin veli sanoi. 'Hän soitti minulle kuin kaksi vuotta sitten, ja muistan nähneeni sen ja pyyhkäiseväni, koska olin kuin 'kuka tämä kaveri on?' Aina joku kutsuu minua.

'Sitten tämä haastattelija kysyi minulta äskettäin, taistelisinko Andrew Tatea vastaan, ja silloin aloin nähdä tämän tyypin ilmestyvän kaikkialle Internetiin. Olin kuin 'oh, se on Andrew Tate', mutta sanon, että Andrew, jos minun veli ei vittuile sinua, minä.



Luuletko, että Jake tai Logan Paul voittaisi Andrew Taten? Kerro meille mielipiteesi kommenttiosiossa alla!

 Jake Paul väittää, että kiistanalainen potkunyrkkeilytähti Andrew Tate lähetti hänelle salaisen viestin
Jake Paul väittää, että kiistanalainen potkunyrkkeilytähti Andrew Tate lähetti hänelle salaisen viestin ( Kuva: Getty Images)

'Sen täytyy mennä alas, mutta en usko, että hän joutuu kehään jonkun kanssa. Se on liian suuri riski hänelle, koska hän on alfauros, eikö? Se on hänen koko juttunsa, ja kun hän häviää jommallekummalle Jos joku meistä taistelee, hänen koko tikkunsa menee ulos ikkunasta.'



Tate on aiemmin ilmoittanut, että hänen ja yhden Paavalin veljen välillä käydään 'hienotettuja neuvotteluja' taistelusta, vaikka mitään ei ole vielä saatu aikaan. Jake palaa toimintaan lokakuussa päättääkseen lähes vuoden kestäneen lomautuksen, kun taas Logan taistelee joulukuussa.

'Tiedän, että kaikki haluavat sen', Tate vastasi, kun häneltä kysyttiin tappelusta jommankumman Paulin veljen kanssa Twitch-streamissa Adin Rossin kanssa. 'Nämä ovat hienostuneita neuvotteluja, joihin liittyy monia osapuolia, joten meidän ei pitäisi puhua siitä täällä.'

Katso Myös: