James Bulger: Twitterin käyttäjät, jotka ovat julkaisseet valokuvia väittäen näyttävänsä pojan tappajia, on saatettava syytteeseen

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Robert Thompson ja John Venables

Tappajat: Robert Thompson ja Jon Venables(Kuva: PA)



Twitter -käyttäjät, jotka julkaisivat valokuvia väittäen näyttävänsä James Bulgerin tappajia, joutuvat syytteeseen.



Jon Venables oli 10-vuotias, kun hän ja hänen luokkatoverinsa Robert Thompson sieppasivat ja murhasivat kaksivuotiaan Jamesin Liverpoolissa helmikuussa 1993.



Twitterissä julkaistiin äskettäin kuvia, joissa väitettiin näyttävän aikuisen Venablesin, joka vapautettiin vankilasta lisenssillä ja uusi henkilöllisyys vuonna 2001.

Pääministeri sanoi, että tuomioistuinpaperit annetaan tiedoksi lähiaikoina halveksuntamenettelyn aloittamiseksi niitä kuvia lähettäneitä vastaan, jotka on sittemmin poistettu.

Dame Elizabeth Butler-Sloss, High Court Family Division, antoi ennennäkemättömän oikeuden määräyksen kieltää sellaisten tietojen julkaiseminen, jotka voisivat johtaa heidän uusien henkilöllisyyksiensä paljastumiseen.



Oikeusministeriön lausunnossa sanottiin: ”Tilauksen ehdot tarkoittavat, että jos kuva väittää olevansa Venablesista tai Thompsonista, vaikka se ei todellisuudessa olekaan heitä, määräystä rikotaan.

'' Venablesin ja Thompsonin uusien henkilöllisyyksien tai heidän olinpaikkansa tietojen antaminen on myös kielletty - tämä määräys koskee Internetissä olevaa materiaalia.



'' Verkossa liikkuu monia erilaisia ​​kuvia, joissa väitetään olevansa Venablesista tai Thompsonista - mahdollisesti viattomia yksilöitä voidaan tunnistaa virheellisesti yhdeksi kahdesta miehestä ja asettaa heidät vaaraan.

'' Määräyksen ja sen täytäntöönpanon tarkoituksena on siis suojella paitsi Venablesia ja Thompsonia myös niitä yleisöä, jotka on virheellisesti tunnistettu yhdeksi kahdesta miehestä. ''

Lausunnon rikkominen voi olla halveksuntaa tuomioistuimelle, josta voidaan tuomita vankeusrangaistus tai sakko.

Venables, nyt 30 -vuotias, vapautettiin ehdonalaisestaan ​​vuonna 2010, ja hänet tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankeuteen sen jälkeen, kun hän oli myöntänyt laittomien ja levittämättömien lasten kuvien lataamisen ja jakelun.

Jamesin äiti Denise Fergus on aina vastustanut kieltoa ja pelännyt, että se voi johtaa viattomien miesten syytökseen Jamesin tappajista.

Venables ja Thompson sieppasivat Jamesin Bootle Strand -ostoskeskuksesta Merseysidessä, ennen kuin kidutti ja tappoi hänet.

Kaksi poikaa, jotka olivat koulumatkalla koulusta, kävelivät Jamesia Liverpoolin kaduilla yli kaksi kilometriä ja pysähtyivät toisinaan potkimaan ja lyömään häntä.

He kertoivat aikuisille, jotka puutu asiaan, että hän oli heidän veljensä.

Kun he veivät hänet läheiselle rautatielinjalle, he jättivät hänen ruumiinsa raiteille toivoen, että juna tuhoaa sen.

Taapero oli roiskunut sinisellä maalilla ja hänen lyöty päänsä makasi tiilikasan ympäröimänä.

Hänen ruumiinsa löysivät kaksi päivää myöhemmin tavaraliikenteen radalla leikkivät lapset.

uusi penni 1971 arvo uk

Katso Myös: