Jason Watkins tuntee uuden vastuuntunnon, koska tytär, 2, kuoli sepsikseen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Sateisena harmaana päivänä Jason Watkins juoksee ravintolaan keskustelemaan kaikenlaisesta. 'Luojan kiitos, he tarjoilevat vielä aamiaista', hän huokaa ja ottaa takin pois. 'Minulla on ollut kaikkien aikojen kiireisin aamu!'



Näyttelijälle on suuri kaatuminen takaisin todellisuuteen, joka on juuri hoitanut perhettä lomalla Northumberlandissa juhliakseen ITV whodunnitin, McDonald & Doddsin alkua.



Hän on työskennellyt vakaasti viime vuosina kaikessa Line Of Dutyn, The Trial Of Christine Keelerin (josta hän voitti kiiltävän BAFTA: n) ja viime aikoina The Crownissa entisenä pääministerinä Harold Wilsonina.



Loma oli kuitenkin vaikeampi työ kuin hän odotti. 'Se oli niin kiireistä lasten kanssa, että tunnen itseni hieman sankariksi', hän nauraa ja tilaa suuren kulhon puuroa.

'Vaimoni Clara on tällä hetkellä teatteriesityksessä, joten olen ollut vastuussa koirasta ja lapsista noin kuukauden ajan. Mutta hän tekee niin koko ajan työskennellessäni, joten minulla ei ole paljon jalkoja, joiden päällä seistä. '

Kun puuro saapuu, Jason ottaa pienen sokerilusikan ja alkaa syödä sen kanssa ennen kuin tarjoilija pelastaa hänet tuomalla paljon suuremman astian päälle.



Jason Watkins

Jason sanoo, että monet ihmiset pysäyttävät hänet kadulla sen jälkeen, kun hän esiintyi The Crownissa

'Ajattelin, että tämä on trendikäs tapa syödä puuroa nykyään', hän nauraa. ’Menin vain mukaan. Katso, en ole niin tyylikäs kuin miltä kuulostan. Väsymys saa minut tekemään itsestäni pelle! '



Jasonilla ja Claralla on kaksi lasta, Gilbert, kahdeksan, ja Bessie, 12 (he menettivät traagisesti kaksivuotiaan tyttärensä Mauden vuonna 2011), ja näyttelijä sanoo pitävänsä mielellään heidän katsomasta esityksiään, mutta ”katsomassa minua Syntymä elokuvat ovat niin pitkälle kuin voimme, ollaksemme rehellisiä ', hän myöntää.

'Bessie katsoi The Crownia. Gilbert teki jonkin aikaa, mutta hän kyllästyi! Minun ei pitäisi sanoa sitä todella, mutta hän vain rakastaa sarjakuviaan. Mutta olisi mukava nähdä, mitä heidän isänsä tekee. Toivon, että he kaikki katsovat McDonald & Doddsia. Se on perheesitys, hän pysähtyy. 'Ja onneksi ihmiset katsovat edelleen maanpäällistä televisiota.'

Draama on hyvän olon mutta jännittävä murhamysteeri, jossa herra Watkins näyttelee etsivä Doddsia, hölmöä, nörttiä kaveria, joka on vastuussa unisen Bathin pitämisestä rikoksettomana.

Mutta murhan sattuessa etsivä McDonald (Tala Gouveia Cold Feetistä) saapuu Lontoosta auttamaan häntä. Hän on hämmästynyt siitä, kuinka vähän kokemusta hänellä on, mutta molemmat muodostavat epätodennäköisen ystävyyden.

Jason DS Doddsina ja Tala Gouveia DCI McDonaldina uudessa ITV -draamassa McDonald & Dodds

Jason DS Doddsina ja Tala Gouveia DCI McDonaldina uudessa ITV -draamassa McDonald & Dodds

'Pidin hahmosta, koska se on maailma, jossa se, joka huutaa kovimmin, huomataan, enkä minä ole sellainen, eikä hän myöskään', hän hymyilee. 'Hän on sellainen kaveri, joka pitää ristisanatehtävästä tai palapelistä. Ja hän saattaa pahastua hänen kanssaan, mutta hän huomaa monia asioita, joita hän ei huomaa ”, hän pysähtyy.

'Mutta miehet ovat monella tapaa sellaisia, kuten minulle joskus sanotaan', hän sanoo kohottaen kulmiaan. 'Me miehet haluamme ajatella, että ratkaisemme asiat. Se on meidän roolimme. Mutta naiset eivät myöskään aina halua vain ratkaista asioita. He haluavat tulla halatuiksi ja ymmärretyiksi.

Ja näet hahmojen oppivan toisiltaan. Se on myös esitys siitä, kuinka luoda suhde jonkun kanssa - johon jokainen voi liittyä ja oppia. '

Mitä tulee suhteisiin, Jasonilla ja hänen poikallaan on hyvin moderni perhe. Hänellä on kaksi aikuista lasta, Freddie ja Pip, ensimmäisen vaimonsa Caroline kanssa.

Eron jälkeen Jason ja Caroline ovat molemmat naimisissa uudelleen, ja perheet viettävät paljon aikaa yhdessä, ja Caroline ja Jasonin nykyinen vaimo Clara ovat läheisiä ystäviä.

'Eilen menimme kaikki Manchesteriin tapaamaan yhteistä ystävääni ja Carolinea', hän selittää. 'Joten entinen vaimoni, hänen lapsensa, Clara ja lapsemme päättivät katsoa pienen kabaree-esityksen yhdessä.

Näyttelijä Jason Watkins

Jason Watkins sanoo rakastavansa lapsiaan katsomassa häntä uudessa ohjelmassa McDonald & Dodds

& apos; Olemme tehneet todella paljon töitä tämän dynamiikan eteen. Tunnen monia ystäviä ja perhettä, jotka ovat kokeneet avioeron, eikä se ole hyvä asia ”, hän sanoo rehellisesti.

'En voi sanoa olevani loistava, kun avioliitto hajosi. Se oli vaikeaa meille molemmille, mutta enemmän hänelle, koska minä päätin lopettaa sen. Se oli erittäin vaikeaa. Mutta hän on ollut niin loistavasti anteeksiantava. '

romanttisia paikkoja lähelläni

Jason sanoo, että heidän päättäväisyytensä tehdä parasta lapsille on tuottanut tulosta. 'Bessie on ystävä Carolinen ja Chrisin tyttären Bellen kanssa', hän hymyilee. 'Itse asiassa hän haluaa hengailla heidän talossaan enemmän kuin meidän', hän nauraa.

'Jos sitten voin taistella heidät maahan tehdäkseni sen, vanhemmat poikani hoitavat nuoria.' Joten meillä on ihana suhde kaikkien sukupolvien välillä. ”

Hyvin normaalista elämästä huolimatta Jason myöntää, että hänen vuorostaan ​​Harold Wilsonina The Crownin uusimmassa sarjassa perhe on huomannut muutoksen hänen julkkiksessaan.

'Paljon enemmän ihmisiä pysäyttää minut', hän myöntää. 'He ottavat minusta mielenkiintoisia kuvia, kun istun autoihin ja kaikenlaisiin. Lomalla Northumberlandissa tunsin itseni Leonardo DiCaprioksi! En voinut liikkua. Mutta se on Kruunun voima. '

Pukeutunut puseroihin ja farkkuihin silmälasiensa kanssa, Jason näyttää jäävän huomaamatta keskustelumme aikana julkisessa ravintolassa. Hän on pehmeästi puhuva ja karismaattinen, mutta kun yksi pari alkaa kuiskata ja katsoa yli, hän ei edes huomaa.

Tobias Menzies, Olivia Colman ja Helena Bonham Carter ja Jason Watkins The Crown -sarjan 3 ensi -illassa

Tobias Menzies, Olivia Colman ja Helena Bonham Carter ja Jason Watkins The Crown -sarjan 3 ensi -illassa

'Olin joka tapauksessa The Crownin fani', hän jatkaa. 'Me kaikki olemme kiinnostuneita kuninkaallisesta perheestä, eikö niin? Ja tein töitä Todella kovaa siihen. '

Parempi vielä, Jason sai työskennellä kuningattaren roolin Olivia Colmanin kanssa. 'Se oli niin ihanaa', hän sanoo. 'Hän lähti joka viikonloppu ja tuli takaisin toisen palkinnon saamiseksi. Lopulta se oli: Oletko sinä käynyt Berliinissä? Katsotaanpa sitä sitten! ', Hän naurahtaa pää kädessään.

'Matala ja katso, hän tuottaisi kiiltävän uuden palkinnon. Mutta voitimme yhden yhdessä ”, hän sanoo ylpeänä. ”Voitimme parhaan kokonaisuuden SAG -palkinnoissa. Joten patsas tulee tiensä myös minulle. ”

Jasonin vanhin poika Freddie on myös harrastanut näyttelemistä, sillä hänellä on pieni rooli Netflix -hitti Sex Educationissa, mutta älä usko, että kaikki hänen lapsensa ovat vaikuttuneita hänen palkinnoistaan.

- Meillä on hylly, jonka vieressä on valokeila, ja minä periaatteessa vihaan sitä. Clara rakastaa valoa ja minä pimeää. Joten lopettaakseni valon palamisen keittiöön, käänsin sen BAFTAn päälle. Olen toki valaissut sen, mutta se johtuu mielialan valaistuksesta ”, hän nauraa.

'Mutta Gilbert ei ole vaikuttunut, Jumala ei, kun kävelin loungessa vielä tänäkin päivänä, hän kääntyi ympäri ja näytti uskomattoman ärtyneeltä ja sanoi:' Ugh, miksi sen täytyy olla sinä ? 'Hän naurahtaa. 'Hän on julma', hän sanoo.

Jason Watkins vaimonsa Claran ja vieraiden kanssa syntymässä! Musiikkilehdistö -ilta vuonna 2017

Jason Watkins vaimonsa Claran ja vieraiden kanssa syntymässä! Musiikkilehdistö -ilta vuonna 2017

Toisin kuin poikansa, Jasonin vaimo Clara on uskomattoman ylpeä hänestä. Kun pari menetti kaksivuotiaan tyttärensä Mauden sepsikseen, he kasvoivat lähemmäksi, kun he tukivat toisiaan kivun kautta.

Ja Jason haluaa aina laulaa vaimonsa kiitosta. 'Hän pitää jalkani tukevasti maassa ja työskentelee niin kovasti', hän kertoo. 'Ja hän on jopa kouluttanut välittäjäksi neuvontajaryhmissä lapsia menettäneille vanhemmille. Teemme paljon hyväntekeväisyystyötä ja teemme kaikkemme auttaaksemme vanhempia, jotka ovat samassa tilanteessa kuin me. ”

Jasonin viimeaikainen maine on lisännyt hieman paineita heidän hyväntekeväisyystyöhönsä. 'Olen nyt kuuluisa', hän sanoo vakavasti. 'Joten nyt tunnemme olevani hyvin alttiina. Mutta puhumme siitä, mitä tyttärellemme tapahtui, ja alustan saaminen antaa meille tarkoituksen tunteen. Varmistamme, että maine ei saa meitä haluamaan vetää ikkunaluukut alas kaikesta.

& apos; Child Bereavement UK auttaa muita surussa, mutta se auttaa myös meitä. Se on vain vähän vastuuta, emmekä aina saa sitä oikein ”, hän pysähtyy. 'Mutta tämä huoli on merkityksetön, kun ajattelet tuskaa ja kärsimystä, joita me ja muut vanhemmat olemme kokeneet.'

Kun Jason nielee jäljellä olevaa appelsiinimehua, hän pohtii kuinka onnekas hän on. 'Lähden Etelä -Afrikkaan kuvaamaan sarjaa', hän sanoo. 'Ja meillä on perheloma varattu Kreikkaan, ei sillä, että menen aina töihin,' hän huokaa.

'Mutta pääasia on perhe. Minulla on lapsia ja henkistä tukea Claralta. Elämä ei ole koskaan suoraviivaista, mutta yhdessä perheenä voimme selviytyä kaikesta. ”

Jason ja hänen vaimonsa Clara menettivät kaksivuotiaan tyttärensä Mauden vuonna 2011, kun hän oli saanut sepsiksen

Jason ja hänen vaimonsa Clara menettivät kaksivuotiaan tyttärensä Mauden vuonna 2011, kun hän oli saanut sepsiksen

Miten vietät sunnuntaita?

Terveellinen aamiainen tai paistaminen?

Sunnuntai on pannukakkupäivä! Usein minä teen niitä. Minä teen ohuita rapeita ja Clara tekee pörröisiä amerikkalaisia. Lapset pyytävät usein pörröisiä, joita en ole hyvä, joten he luulevat, että olen kiltti tekemään niitä. En ole, he vain eivät pidä kunnollisista pannukakkuista, selvästi.

Töitä tai rentoutumista?

Vietämme sunnuntaina yhdessä perheen kanssa. Yritän saada lapset tekemään pienen määrän kotitehtäviä, sitten käymme appivanhempien luona ja viemme koiran kävelylle metsään.

Lue lisää

Sunnuntai -lehdet
Nolanin sisaret kamppailevat & apos; paitsi Coleen Rasistiset potilaat tuhoavat julmasti mustaa lääkäriä Päällystyslaatan tappaja hyökkäsi kahdeksan äidin kimppuun Miksi Diane Morgan odotti miehen lyövän häntä

Lounas tai kokki kotona?

michelle valkoinen donald hanska

Meillä on yleensä myöhempi lounas kaikkien pannukakkujen jälkeen. Paisti on mahdollista, mutta lapseni syövät hyvin. Bessie on kasvissyöjä, joten teemme muutamia erilaisia ​​ruokia ja varmistamme, että istumme pöydän ympärillä.

Paperit vai TV?

Telly koko matkan. Yritämme katsoa jotain enemmän aikuista sunnuntai -iltana ilman lapsia. Me rakastamme 24 tuntia poliisin pidätyksessä ja Netflix -dokumentteja.

- McDonald & Dodds on sunnuntaisin klo 20, ITV. Lisätietoja Child Bereavement UK: sta saat napsauttamalla TÄSSÄ tai soita 0800 02 888 40.

Katso Myös: