Jennifer Aniston paljastaa, miksi hänellä ei koskaan ollut lapsia voimakkaassa tehtävässä

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Jennifer Aniston sanoo, ettei hän ole huolissaan 50 -vuotiaasta(Kuva: Fameflynet / WENN)



Jennifer Aniston paljasti syyn, miksi hänellä ei koskaan ollut lapsia, osana voimakasta vastausta hänen ruumiistaan ​​jatkuvaan spekulointiin.



Entinen Ystävät -tähti, nyt 50 -vuotias, kirjoitti lausuntokappaleen jo vuonna 2016 ja pyysi, että tarkastus lopetetaan loputtomien tarinoiden, viestien ja sosiaalisen median viestien jälkeen, joissa kysyttiin, oliko hän raskaana.



gcse-luokkarajat 2019

”Pelkkä määrä resursseja, joita lehdistö kuluttaa juuri nyt ja yrittää yksinkertaisesti selvittää, olenko raskaana vai ei (bajillionth kertaa ... mutta kuka laskee) viittaa tämän ajatuksen säilymiseen, että naiset ovat jotenkin epätäydellisiä, epäonnistuneita tai onneton, jos he eivät ole naimisissa lasten kanssa ”, hän kirjoitti Huffington post .

Jennifer sanoi olevansa kyllästynyt olemaan osa kertomusta, jonka mukaan naisten on saatava lapsia ja kumppani ollakseen täydellisiä (Kuva: FilmMagic)

Hän jatkoi, että kaikki ovat täydellisiä puolison kanssa tai ilman ja lapsen kanssa tai ilman.



paddy jones salsatanssija

'Meidän on itse päätettävä, mikä on kaunista, kun kyse on kehostamme. Tämä päätös on meidän ja yksin. Tehkäämme tämä päätös itsellemme ja tämän maailman nuorille naisille, jotka pitävät meitä esimerkkinä. ''

Jennifer jatkoi: 'Meidän ei tarvitse olla naimisissa tai äitejä ollaksemme täydellisiä. Saamme päättää omasta & apos; onnellisina ikuisesti & apos; itsellemme. '



Sitten hän paljasti, miksi hänellä ei ollut koskaan ollut lapsia, ja lisäsi, että hän oli 'kyllästynyt' olemaan osa kertomusta.

Jennifer ja Brad eivät koskaan saaneet lapsia avioliitonsa aikana - ja nyt hän on kuuden lapsen isä Angelina Jolien kanssa (Kuva: REUTERS)

'Kyllä, minusta voi tulla äiti jonain päivänä, ja koska minä panen kaiken esille, jos teen sen, minä kerron sinulle ensimmäisenä. Mutta en tavoittele äitiyttä, koska tunnen itseni epätäydelliseksi jollain tavalla, kuten julkkis -uutiskulttuurimme saisi meidät kaikki uskomaan.

'Minua ärsyttää se, että minusta tuntuu 'vähemmän kuin & apos; koska kehoni muuttuu ja/tai söin hampurilaisen lounaaksi ja minut kuvattiin oudosta kulmasta ja pidettiin siksi yhtenä kahdesta asiasta: & quot; raskaana & apos; tai 'lihava'. Puhumattakaan tuskallisesta hankaluudesta, jota ystävät, työtoverit ja vieraat onnittelevat kuvitteellisesta raskaudesta (usein kymmenkunta kertaa päivässä). '

matthew robertson davina mccall

Jen sanoi kerran 'tietävänsä', että hän aikoo saada lapsia jonain päivänä - mutta 10 vuotta myöhemmin ajatus oli 'pelottava' (Kuva: REUTERS)

ant mcpartlin rattijuopumus

Se oli muutos siihen, mitä Jennifer oli aiemmin sanonut lasten hankkimisesta, pian sen jälkeen, kun hän oli eronnut Brad Pittistä - ja sen selvittämisestä, että hänellä oli suhde Angelina Jolien kanssa herra & rouva Smithin kuvauksissa - hän kertoi Vogue hän halusi perheen.

'Olen sanonut sen niin monta kertaa: aion hankkia lapsia. Tiedän sen vain ”, hän sanoi joulukuussa 2008.

Viime aikoina, joulukuussa 2018, Jennifer sanoi, että hän oli mennyt ajatuksesta ja myönsi löytäneensä äitiyden käsitteen '' rehellisesti, pelottavana ''.

'Jotkut ihmiset on vain rakennettu vaimoiksi ja saamaan lapsia', hän lisäsi. 'En tiedä, kuinka luontevasti se tulee minulle.'

Lue lisää

Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

Katso Myös: