Jess Wright ei malta odottaa vauvojen saamista samaan aikaan kuin sisar Michelle Keegan

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Jess Wright on vihjannut, että hän haluaisi olla raskaana samaan aikaan kuin hänen sisarensa Michelle Keegan.



Entinen TOWIE -tyttö, 35, on luonut uskomattoman läheisen ystävyyden ja siteen Michellen kanssa, 34, joka on naimisissa Jessin veljen Mark Wrightin kanssa.



Entinen Our Girl -näyttelijä Michelle sisällytti häihinsä jopa Jessin ja hänen nuoremman sisarensa Nataljan, 21, kun hän pyysi heitä molempia morsiusneitoiksi hänen ja Markin häissä vuonna 2015.



Ja nyt Jessin on määrä maksaa palvelus, kun hän on pyytänyt entistä Corrie -tähtiä olemaan osa hänen morsiusneitonsa heimoa.

polven vaihtokustannukset nh

Jess, joka aikoo solmia solmionsa sulhasensa William Lee-Kempin kanssa kesäkuussa, toivoo nyt, että hän ja Michelle saavat lapsia samanaikaisesti.

Jess Wright on vihjannut, että hän haluaisi olla raskaana samaan aikaan kuin hänen sisarensa Michelle Keegan

Jess Wright on vihjannut, että hän haluaisi olla raskaana samaan aikaan kuin hänen sisarensa Michelle Keegan (Kuva: jesswright77/Instagram)



Jess paljasti unelmistaan, että heidän lapsensa kasvavat yhdessä, ja Jess paljasti tuntevansa olevansa vihdoin valmis äidiksi.

Puhuminen Lähempi lehti , hän selitti: olen 35 -vuotias ja olen tuossa iässä, eikö niin? Mutta toivottavasti pääsemme ensin naimisiin ja vasta sitten.



2 viikon ruokavaliosuunnitelma

Se on hämmästyttävä uusi aikakausi koko perheelle, kun me kaikki aloitamme lasten hankkimisen, ja olisi hienoa, jos näin kävisi, jotta kaikki lapset voivat olla parhaita ystäviä. Olen aina halunnut suuren perheen ja olen aina halunnut olla äiti jonain päivänä. En malta odottaa - olen innoissani siitä!

Jess ei voi odottaa & apos; että hänen ja Michellen lapset kasvavat yhdessä

Jess ei voi odottaa & apos; että hänen ja Michellen lapset kasvavat yhdessä (Kuva: michkeegan/Instagram)

Tosi -tv -tähti pitää toivonsa yllä, että hän pystyy solmimaan solmun Mallorcalla tänä kesänä - pandemiasta huolimatta.

Nostamalla kannen suhteestaan ​​Williamiin Jess myönsi, ettei hän ole koskaan kokenut sellaista rakkautta kuin he ovat toisiaan kohtaan.

uusi fa cup pokaali

Olemme parhaita ystäviä ja nauramme toisillemme joka päivä. Olemme niin synkronoituja ja todella tuemme toisiamme, mikä on niin tärkeää.

Jessin ja Williamin on määrä solmia solmu kesäkuussa

Jessin ja Williamin on määrä solmia solmu kesäkuussa (Kuva: jesswright77/Instagram)

Saat viimeisimmät julkkisuutiset suoraan postilaatikkoosi

Salaisista riidoista ja seksikkäistä skandaaleista suurimpiin showbiz -otsikoihin - tarjoamme päivittäisen annoksen juoruja.

Saat tietoa suosikkijulkkiksistasi päivittäisellä uutiskirjeellämme, joka toimitetaan suoraan postilaatikkoosi ilmaiseksi.

kuinka vanha on engelbert humperdinck

Voit rekisteröityä täällä.

Minulla ei ole koskaan ollut tällaista suhdetta ennen. Olen niin iloinen. Tapasimme yhteisten ystävien kautta ja hän on kolme vuotta minua vanhempi. Hän on todella kypsä ikäisekseen ja minusta tuntuu, että olemme täydellisiä toisillemme.

Hämmästyttävä ampui ensimmäisen kerran kuuluisuuteen vuonna 2010, kun hän esiintyi TOWIE -kanavalla ensimmäistä kertaa veljensä Markin rinnalla.