Jesy Nelson 'ei halua olla ystäviä Little Mixin kanssa tai työskennellä heidän kanssaan uudelleen'

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Jesy Nelson ei tiettävästi halua jatkaa ammatillisia tai henkilökohtaisia ​​suhteita Little Mixin muiden jäsenten kanssa.



Poplaulaja, 29, lähti tyttöryhmästä viime vuoden joulukuussa terveydellisistä syistä jättäen Perrie Edwardsin, Leigh-Anne Pinnockin ja Jade Thirlwallin jatkamaan kolmikkona.



Siitä lähtien on vahvistettu, että Jesy jatkaa soolomusiikkia uransa ulkopuolella bändistä, joka mainostaa parhaillaan uutta sinkkuaan, Confettia.



14 14 14 merkitys

Nyt Aurinko raportoi, että Jesy ei näytä haluavan henkilökohtaisia ​​tai ammatillisia suhteita entisiin bändikavereihinsa, koska hän on estänyt henkilökohtaiset kontaktit heihin eikä puhunut muiden naisten kanssa useisiin kuukausiin.

Lähde, jonka kerrotaan olevan lähellä Jesyä, kertoi lehdelle: 'Suunnitelma oli aina pitää yhteyttä, mutta näin ei vain ole tapahtunut, koska Jesy ei halunnut sitä.

'Hän haluaa katkaista siteet ja aloittaa uudelleen - se näyttää olevan sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti.'



Jesy Nelson haluaa katkaista siteet Little Mixiin

Jesy Nelson haluaa katkaista siteet Little Mixiin (Kuva: jesynelson/Instagram)

He lisäävät, että muut Little Mix -naiset odottivat Jesyn pitävän pidemmän tauon ennen kuin palaavat musiikin pariin ja että hänen nopea siirtymisensä soolouraan yllätti heidät.



jon snow channel 4 vaimo

'Se tuntuu vähän kaivaukselta, ja jotkut hänen sanomistaan ​​yllätti tytöt', toinen lähde kertoi lehdelle.

Lähde väitti, että nyt oli ero Jesyn ja jäljellä olevan Little Mix -kolmikon välillä, ja niiden välinen viestintä tapahtui vain kolmansien osapuolten kautta.

The Sunin raportti tulee sen jälkeen, kun Jesy itse keskusteli erostaan ​​bändistä äskettäisessä haastattelussa Cosmopolitan -lehti.

L-R: Jade Thirlwall, Perrie Edwards ja Leigh-Anne Pinnock jatkavat Little Mixiä triona

L-R: Jade Thirlwall, Perrie Edwards ja Leigh-Anne Pinnock jatkavat Little Mixiä triona (Kuva: instagram)

Keskustellessaan siitä, kuinka onneton ja ahdistunut hän oli bändissä, Jesy paljasti, kuinka hän sai paniikkikohtauksen kuvatessaan bändin musiikkivideota singlelle Sweet Melody.

'Katsoin kolmea muuta ja heillä oli elämänsä aika', hän paljasti. - Olen niin mustasukkainen, koska haluan tuntea sen ja nauttia siitä, koska musiikki on intohimoni.

ant mcpartlin anne marie corbett

'Saadakseni tämän unelman ja olla nauttimatta siitä miltä näytän, tiesin, ettei se ole normaalia.'

Hän paljasti, että käsitys hänen ulkonäöstään verrattuna muihin bändin tyttöihin jätti hänet onnettomaksi sanoen: 'En voi uskoa kuinka kurja olin.'

Jesy Nelson keskusteli äskettäin ongelmistaan ​​kuvatessaan musiikkivideota viimeiselle Little Mix -singlelleen Sweet Melody

Jesy Nelson keskusteli äskettäin ongelmistaan ​​kuvatessaan musiikkivideota viimeiselle Little Mix -singlelleen Sweet Melody (Kuva: Little Mix/Youtube)

Viime vuonna antamassaan lausunnossa, kun hän ilmoitti lähtevänsä bändistä, Jesy sanoi: 'Kaikille miksereilleni,

'' Viimeiset yhdeksän vuotta Little Mixissä ovat olleet uskomattomimpia aikoja elämässäni.

223 enkeli numero rakkaus

- Olemme saavuttaneet asioita, joita en olisi koskaan uskonut mahdolliseksi. Ensimmäisen Brit Award -palkinnon voittamisesta O2: n loppuunmyytyihin esityksiin. '

Tähti jatkoi: ”Ystävien ja fanien saaminen kaikkialta maailmasta en voi kiittää teitä kaikkia tarpeeksi sydämeni pohjasta, koska sain minut tuntemaan itseni maailman onnekkaimmaksi tytöksi.

`` Olet aina ollut siellä tukemassa ja kannustamassa minua, enkä koskaan unohda sitä. ''

Jesy ilmoitti lähtevänsä Little Mixistä joulukuussa terveydellisistä syistä

Jesy ilmoitti lähtevänsä Little Mixistä joulukuussa terveydellisistä syistä (Kuva: jesynelson/Instagram)

Hän jatkoi: ”Totuus on, että viime aikoina bändissä oleminen on todella vaikuttanut mielenterveyteeni. Pidän jatkuvasti vaikeana olla tyttöryhmässä ja täyttää odotukset.

”Elämässä tulee aika, jolloin meidän on investoitava uudelleen huolehtimiseen itsestämme sen sijaan, että keskitymme tekemään muita ihmisiä onnellisiksi, ja minusta tuntuu, että nyt on aika aloittaa prosessi.

vuoden 2019 tietokilpailu

'Minun täytyy viettää aikaa rakkaiden ihmisten kanssa tekemällä asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi. Olen valmis aloittamaan uuden luvun elämässäni - en ole varma miltä se näyttää tällä hetkellä, mutta toivon, että tulet silti olemaan tukenasi. '

Jesy allekirjoitti kiittämällä fanejaan ja entisiä bändikavereitaan kaikesta tuesta.

Jesy Nelson

Jesy Nelson jatkaa soolomusiikkiuransa lähtiessään Little Mixistä (Kuva: jesynelson/Instagram)

Saat viimeisimmät julkkisuutiset suoraan postilaatikkoosi

Salaisista riidoista ja seksikkäistä skandaaleista suurimpiin showbiz -otsikoihin - tarjoamme päivittäisen annoksen juoruja.

Saat tietoa suosikkijulkkiksistasi päivittäisellä uutiskirjeellämme, joka toimitetaan suoraan postilaatikkoosi ilmaiseksi.

Voit rekisteröityä täällä.

Ilmoituksen jälkeen Little Mix ilmoitti sosiaalisessa mediassa: ”Upeiden 9 vuoden yhdessäolon jälkeen Jesy on tehnyt päätöksen jättää Little Mix. Tämä on uskomattoman surullinen aika meille kaikille, mutta tuemme Jesyä täysin.

-Rakastamme häntä erittäin paljon ja olemme yhtä mieltä siitä, että on niin tärkeää, että hän tekee mielenterveydelleen ja hyvinvoinnilleen sopivan. Nautimme edelleen erittäin paljon Little Mix -matkastamme, emmekä ole kolme valmiita sen päättymiseen. '

The NEWSAM on ottanut yhteyttä Jesy Nelsonin ja Little Mixin edustajiin kommentoimaan tätä tarinaa.