Jet2 ostaa Thomas Cookin lähtöpaikat Birminghamissa, Manchesterissa ja Stanstedissa

Gatwickin Lentokenttä

Horoskooppi Huomenna

Jet2 suunnittelee suurta laajennusta

Jet2 suunnittelee suurta laajennusta(Kuva: Huddersfield Examiner)



Jet2.com on ostanut Thomas Cookin laskeutumisajat Manchesterin, Birminghamin ja Stanstedin lentokentiltä.



Thomas Cookin selvittäjät eivät paljastaneet, kuinka paljon Jet2 maksoi.



Lentokenttäpaikkojen avulla lentoyhtiö voi suunnitella laskeutumisen tai lähdön tietylle ajanjaksolle - tämä tarkoittaa sitä, että Jet2: n ostamat Thomas Cookin vanhat lentoyhtiöt antavat sille mahdollisuuden ajoittaa lisää lentoja.

Jet2: n toimitusjohtaja Steve Heapy sanoi: Näiden Yhdistyneen kuningaskunnan keskeisten lentoasemien ostolla on tärkeä rooli kasvun tukemisessa Birminghamissa, Lontoon Stanstedissa ja Manchesterin lentokentillä.

Olemme lisänneet lisää lentoja ja lentokoneita, mikä on lisännyt kapasiteettia, jokaiseen näihin tukikohtiin monien vuosien ajan.



prinsessa tiaamii kristalli esteri andre

'Tämän päivän ilmoitus on viimeisin osoitus sitoutumisestamme tarjota lomailijoille enemmän valinnanvaraa ja joustavuutta lentäessään aurinkoon, kaupunkiin ja laskettelukohteisiin palkitun lentoyhtiömme kanssa.

Lento- ja laskupaikat olivat yksi Thomas Cookin kiistanalaisimmista omaisuuksista

Lento- ja laskupaikat olivat yksi Thomas Cookin kiistanalaisimmista omaisuuksista (Kuva: PA)



Lue lisää

Parhaat rahatarinat
Morrisons myy pääsiäismunia hintaan 25 p Lomautuspäivä vahvistettu KFC avaa jälleen 100 myymälää toimitettavaksi Supermarkettien toimitusoikeudet selitetty

Uutinen tulee vain muutama tunti sen jälkeen, kun easyJet on ostanut Thomas Cookin kolikkopelit Gatwickin ja Bristolin lentokentiltä 36 miljoonalla punnalla.

Viime kuussa kävi ilmi, että Hays Travel osti Thomas Cookilta kaikki 555 jäljellä olevaa matkatoimistoa ja pyrkii palkkaamaan mahdollisimman suuren osan henkilöstöstä.

Ryanair hyödyntää myös Thomas Cookin romahdusta - käyttää tilaisuutta kasvattaa itävaltalaista Lauda -brändiään ottamalla vastaan ​​lentäjiä ja lentokoneita.

'' Kun A320-lentokoneet ja lentäjät vapautettiin äskettäin Thomas Cookin ja Adria Airwaysin epäonnistumisesta, Lauda aikoo kasvaa kevään ja kesän 209 23 A320-laivastosta 38: een kevät-kesällä 2020 '', Ryanair sanoi aiemmin tässä kuussa.

Katso Myös: