Jo Whiley: Neljäs vauvani jäi Noel Gallagherille!

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Jo Whiley (kuva: BBC)

Jo Whiley (kuva: BBC)



Jo Whileyn on oltava monitehtävien kuningatar. Hänellä on neljä lasta, joiden ikä on 3–19 vuotta, ja hän tekee kaksi työtä BBC Radio 2: ssa ja Skyssä.



Puhumattakaan tähtihimoisten julkkitapahtumien kattamisesta, äidin ja isän varaamisesta ja tietysti hänen komeasta aviomiehestään Steve Mortonista.



Mutta parasta Joossa? Että hän näyttää ottavan kaiken askeleen.

Olen tehnyt sitä niin kauan, että se ei vain ole ongelma. Työaikani ovat fantastisia verrattuna moniin ystäviini, joiden on oltava töissä klo 9! hän sanoo.

Usein minulla on ylellisyyttä istua sängyssä nuorin Cocon kanssa, syödä paahtoleipää ja katsella Ben & Hollyn Pikku -valtakuntaa.



Tietenkin tulee muitakin aikoja, jolloin olen erittäin kiireinen, mutta lapset ymmärtävät sen.

Miten Jo, joka on Intian äiti, 19-vuotias, Jude, 12, Cassius, 10, ja kolmivuotias Coco, voi 46-vuotiaana ja niin kovalla paineella olkapäillään näyttää niin nuorekkaalta?



Katson, mitä syön ja käyn kuntosalilla, mutta televisiossa oleminen on hämmästyttävä kannustin, hän myöntää.

En halua isoja bingo -siipiä näytölle ja se saa minut työskentelemään hieman kovemmin.

mae west fred west

Sanon näin, että voin vain kestää niin kauan ilman kahvia ja croissanttia!

curtis pritchard rakkauden saari

Jo liittyi Radio 1: een vuonna 1993 ja hänestä tuli yksi aseman arvostetuimmista DJ: istä.

Ja osa siitä johtuu siitä, että hän ei ole koskaan näyttänyt pakkomielle hyvältä - hän on vain luonnollinen kauneus.

No, minulla on noin kuusi tuumaa meikkiä, hän nauraa.

Joskus sanon: 'Voi luoja, minun pitäisi todella tehdä jotain silmieni ympärillä oleville ryppyille', ja lapseni ja mieheni huutavat: 'Älä koskaan tee sitä!'.

He sanovat, että ne ovat minun naurulinjojani, ja he vihaisivat sitä, jos he eivät olisi siellä, joten olen ymmärtänyt kaiken.

En halua saada muovista kiiltävää päätä.

En halua mennä plastiikkakirurgiaan ollenkaan. Hieron sen sijaan muutamia voiteita.

Sinulla ei ole vaihtoehtoa vanhentua ja sinun on vain mentävä sen kanssa. Asia, josta olen uskomattoman kiitollinen, on terveyteni.

Mitä vanhemmaksi tulet, sitä enemmän näet ihmisten kehon epäonnistuvan ja sitä enemmän se saa sinut arvostamaan sitä, mitä sinulla on.

Olen onnekas, että minulla on neljä lasta ja voin olla heidän tukenaan - se on ainoa asia, josta välitän.

luisa zissman seksinauha

Jo uskoo, että lapset saavat valtavan ikäryhmän, auttaa pitämään hänet nuorena - samoin kuin pitämään sormensa sykkeessä.

Rakastan muotia ja luulen, että voit mukauttaa vaatteita kaiken ikäisiksi, hän sanoo. Voit silti käyttää lyhyitä hameita niin kauan kuin et näytä täydelliseltä ja täydelliseltä tortulta!

Jos katsot vain peiliin, se kertoo, näytätkö hyvältä jossakin vai et.

Jo sanoo, että hänen vanhin tyttärensä Intia on yksi hänen parhaista ystävistään, joten se iski häntä kovasti, kun hän lähti Falmouthin yliopistoon viime vuonna.

Steve joutui jopa antamaan Jo Valiumin rauhoittamaan häntä kotimatkalla, kun he olivat tyttärensä ensimmäistä kertaa, mutta hän selittää, että termi -ajat ovat helpottaneet.

Aluksi kun hän lähti pois, ajattelin vain: 'Tämä on minun loppu, kun minulla on tytär nimeltä Intia, hän on nyt poissa', Jo muistelee.

Mutta nyt tiedän, että he vain poistuvat hetkeksi ja tulevat sitten takaisin. Suhteenne on edelleen olemassa; ne ovat edelleen sinun ja sinä edelleen heidän. Sinun on päästettävä heidät menemään ja tekemään näitä asioita, koska haluat heidän olevan onnellisia.

Intia päätyi Joon nuorin tyttären Cocon syntymään kolme vuotta sitten, koska Steve työskenteli tuolloin poissa kotoa.

Tunnen hirveän syyllisyyttä siitä, että Intia oli siellä synnytyksessä, mutta luulen, että nyt hän on todella tyytyväinen, vaikka hän ei olisi heti sen jälkeen tai sen tapahtuessa! nauraa Jo.

Intia on todella tiukempi muiden lasten kanssa kuin minä. Olen melko rento, kun taas hän on aina epätoivoisesti huolissaan siitä, että heille tulee kauhea onnettomuus.

kuinka vanha on marty wilde

Jo: n sisar Frances, 43, syntyi kromosomipuutoksen aiheuttaman synnynnäisen sairauden, cri du chatin kanssa.

Jo on niin aktiivinen kuin pystyy lisäämään tietoisuutta ja varoja hyväntekeväisyysjärjestölle Mencap, lähinnä Little Noise Sessions -konserttisarjansa kautta, ja hän kutsuu ystäviä, kuten Coldplay ja Elbow, esiintymään ilmaiseksi. Hän myös DJ -soittaa Francesin kanssa, kun hän voi klubissa, jonka hänen äitinsä Christine perusti.

Jo vanhemmat huolehtivat Francesista kokopäiväisesti, mutta auttavat myös huolehtimaan esittelijän lapsista, kun hän on töissä - eikä Jo tiedä mitä tekisi ilman heitä.

Äiti ja isä auttavat paljon, hän sanoo. Olisin täynnä, jos en asuisi lähellä. Meillä on erilaisia ​​lastenhoitotilanteita, mutta lopulta he ovat aina valmiina kantamaan meitä ja lapset rakastavat niitä.

Jo sen jälkeen kun hän siirtyi Radio 2: een aiemmin tänä vuonna, hän ei ole katsonut taaksepäin. Päinvastoin kuin huhut, se oli hänen päätöksensä ja hän sanoo olevansa nyt enemmän tyytyväinen kuin hän on ollut jonkin aikaa.

Tunnen oloni todella onnelliseksi ja rauhoittuneeksi nyt, hän sanoo. Se on ollut kuin todella mukavan istuvan käsineen pukeminen.

Odotan innolla esitystäni ja menen kotiin hymyillen. Olen onnistunut tekemään paljon enemmän asioita kuin viime vuosina.

Olen haastatellut Tony Bennettia, Bryan Ferryä, Annie Lennoxia, Glen Campbellia, Peter Gabrielia ja Elbowa. Radio 2: n takia tapahtuu niin paljon hienoja asioita, joten olen todella onnekas.

Jo pyysi muutamia ystäviään esiintymään uudessa Sky -esityksessään ja hänen ensimmäinen vieraansa oli mies, jonka hän sanoi olevan vastuussa niin sanotusti Cocosta.

Olen aina halunnut neljännen lapsen ja sanoin Stevelle, että älä unohda sitä, hän sanoo.

Sitten törmäsin Noel Gallagherin ja hänen vaimonsa Saran kanssa kaupassa uuden lapsensa Donovanin kanssa. Hän oli pieni ja ajattelin vain: 'Oho, hän on todella ihana'.

Kun aloin puhua Noelin kanssa, ajattelin: ”Aivan, olemme samanikäisiä, hän on tehnyt sen ja hänellä oli toinen”, ja menin kotiin Steven luo ja sanoin hänelle, etten voi odottaa enää. Joten välillisesti Noel oli vastuussa.

Jo: n aviomies Steve on myös musiikkiliiketoiminnassa, ja kiireisten aikataulujensa vuoksi heillä ei ole paljon aikaa yksin.

paul pottin vaimo raskaana

Mutta juhlittuaan 20 -vuotispäiväänsä tänä vuonna heidän on tehtävä jotain oikein - ja Jo pitää salaisuutta ystävyytenä.

Onneksi tulemme silti todella hyvin toimeen ja mielestäni se on avain, hän sanoo.

Jos olet todella hyviä kavereita ja rakastat todella toisiasi, voit kestää minkä tahansa myrskyn.

Kun auraat vaikeita aikoja, se lopulta tekee sinusta läheisemmän.

Vaikka Jo on innoissaan vieraistaan ​​televisiosarjan loppuosassa, yksi pari, jonka hän haluaisi pitää, on Jay-Z ja Beyonce-eikä vain siksi, että hän voi antaa heille neuvoja lasten kasvattamisesta.

Haastattelin Beyoncea hänen Glastonburyn esityksensä jälkeen, ja hän oli niin nöyrä farkkujensa ja kenkiensä kanssa ja niin kaunis. Olin hämmästynyt hänestä.

Olen tavannut Jay-Z: n useammin ja uskon, että hänestä tulee fantastinen isä. Hänellä on todella pehmeä iho ja valtavat kädet. Ajatus siitä, että hän pitää pientä vastasyntynyttä vauvaa, on kuin juliste päässäni!

Katso Myös: