John Lennonin pimeä puoli perheväkivallasta ja emotionaalisesta hyväksikäytöstä vammaisten pilkkaamiseen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

John Lennonin asema musiikin legendana on kiveen hakattu, mutta Beatles -legendalla oli paljon tummempi puoli, joka on järkyttänyt fanit vuosien varrella.



Osana Fab Fouria tähti viihdytti väkijoukkoja ympäri maailmaa - mutta se antaa hyvin erilaisen kuvan miehelle, jolla on ollut emotionaalista ja fyysistä väkivaltaa.



Faneille on tullut mieleen Lennonin menneisyys poissa musiikista tällä viikolla, kun arkistomateriaalit paljastettiin Channel 4: n It It Alright In -ohjelmassa. 1960 -luvulla Imagine -laulaja pilkkasi vammaisia.



Lennonin kiistanalainen huumorintaju on tunnettu Beatles-fanien keskuudessa, ja hänen väkivaltainen puolensa myönsi haastatteluissa.

Tässä ovat hetket, jotka muodostivat John Lennonin pimeän puolen:

Naisiin kohdistuva väkivalta

John Lennonin asenne naisten lyömiseen ei ole asia, josta hän vältti - itse asiassa hän myönsi sen avoimesti Playboyn haastattelussa vuonna 1980, kun hän väitti, että hänen aikaisempi väkivalta motivoi hänen myöhempiä rauhan ja rakkauden vaatimuksiaan.



Hän sanoi: 'Kaikki tämä, mitä olin ennen ollut julma naistani kohtaan, hakkasin häntä ja pidin hänet erossa asioista, joita hän rakasti & apos; olin minä. Olin ennen julma naiselleni ja fyysisesti - kenelle tahansa naiselle. Olin lyöjä. En voinut ilmaista itseäni ja osuin. Taistelin miehiä ja lyöin naisia.

John Lennon vaimonsa Cynthian kanssa Foylesin kirjallisella lounaalla vuonna 1964

John Lennon vaimonsa Cynthian kanssa Foylesin kirjallisella lounaalla vuonna 1964 (Kuva: NEWSAMpix)



6 alla tositarina

'Siksi ymmärrän aina rauhan. Väkivaltaisimmat ihmiset etsivät rakkautta ja rauhaa. Kaikki on päinvastoin. Mutta uskon vilpittömästi rakkauteen ja rauhaan.

'En ole väkivaltainen mies, joka on oppinut olemaan väkivaltainen ja pahoittelee väkivaltaansa. Minun on oltava paljon vanhempi, ennen kuin voin kohdata julkisesti, miten kohtelin naisia ​​nuorena. ''

Ensimmäisessä vaimossaan Cynthian kirjassa hän kirjoitti, että hän löi häntä kerran kasvoihin mustasukkaisuuden hetkellä.

Poikansa emotionaalinen hyväksikäyttö

Julian Lennon - hänen poikansa Cynthian kanssa - ei ole salannut Johnin emotionaalista hyväksikäyttöä ja väitti kerran, että hänen isänsä entinen bändikaveri Sir Paul McCartney oli hänelle enemmän isähahmo.

Aiemmin Record Collector Magazine -lehdelle puhunut Julian on väittänyt, että hänen kuuluisa vanhempansa oli emotionaalisesti poissa, ja myönsi olevansa mustasukkainen rakkaudesta, joka osoitettiin Seanille, Johnin pojalle Yoko Onon kanssa.

John Lennon ja Julian Lennon

John Lennon ja Julian Lennon

Hän sanoi kerran: 'Äiti oli enemmän rakkaudesta kuin isä. Hän lauloi siitä, puhui, mutta ei koskaan antanut sitä, ainakaan minulle poikanaan. '

jesy nelson laihdutus

Samaan aikaan John puhui huolestuttavasti Julianista suunnittelemattomana lapsena, joka 'syntyi viskipullosta' keskustelun aikana Playboy -lehden kanssa.

Hän sanoi: 'En aio valehdella Julianille. Yhdeksänkymmentä prosenttia tämän planeetan ihmisistä, etenkin länsimaissa, syntyi viskipullosta lauantai -iltana, eikä aikomusta saada lapsia. ''

Melkein tappoi miehen

John hyökkäsi kerran fyysisesti Cavern Clubin MC Bob Woolerin kimppuun, joka oli Beatlesin läheinen ystävä - kun hän vitsaillessaan ehdotti olevansa läheisessä suhteessa Brian Epsteinin kanssa.

Muusikko oli tuolloin humalassa ja jätti hänet sairaalahoitoon murtuneiden kylkiluiden kanssa - ilmeisesti vain pysäyttäen lyönnin, koska hän tajusi, että hän 'todella tappaa hänet'.

Bob Wooler Cavern Clubin ulkopuolella Liverpoolissa Matthew Streetillä, 1964

Bob Wooler (r) Cavern Clubin ulkopuolella Liverpoolissa Matthew Streetillä, 1964 (Kuva: Getty)

Myöhemmin selittäessään hyökkäystä hän näki sen yksinkertaisena asiana, joka johtui loukkauksesta.

John sanoi: 'Hän kutsui minua outoksi, joten lyön hänen verisiä kylkiluitaan.'

Vammaisten pilkkaaminen

Televisiosarja It Was Alright In 1960 -luvulla Lennon tuli jälleen tulen alle, kun hän oli lähettänyt vanhan leikkeen live -esityksestä Fab Four -elokuvan kanssa, jossa hänet nähdään pilkkaavan vammaisia.

Arkistomateriaalissa Lennonin nähdään vetävän kasvoja ja tekevän liioiteltuja liikkeitä loukkaavalla tavalla.

John Lennon pilkkaa vammaisia

John Lennon pilkkaa vammaisia

Video nousi jälleen esille Channel 4 -sarjassa tällä viikolla, ja se on herättänyt katsojissa pettyneen reaktion, kun he muistuttivat tähden näkemyksistä.

Twitterissä yksi katsoja kirjoitti: '' John Lennon, joka pilkkaa vammaisia, on ärsyttävää sanoa viimeinen #AlrightInThe60s (sic) ''

rouva tiggy winkle 50p arvo
John Lennonin elämä Katso galleria

Katso Myös: