John Lewis Black Friday 2019 -tarjoukset - uusia alennuksia Ison -Britannian ostajat voivat selata juuri nyt

Musta Perjantai

Horoskooppi Huomenna

John Lewis on alentanut himoittujen Mulberry -laukkujen hintaa(Kuva: John Lewis)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Se on Musta perjantai ja valtava John Lewisin myynti on täydessä vauhdissa.



Suosittu high street -kauppias aloitti sen valtavan alennuksen viime viikolla - seitsemän päivää ennen virallista Black Friday -päivämäärää.

Ostajat ovat voineet selata eri myymälöissä, kuten tekniikan, kodin, muodin ja lelujen tarjouksia, sekä kaupoissa että verkossa osoitteessa johnlewis.com .

Kalliissa tavaratalossa on myös alensi himoittujen suunnittelijaesineiden hintaa, mukaan lukien valitut Mulberry -laukut ja pienet nahkatarvikkeet .



Hintoja on myös alennettu satojen tuotteiden osana ketjua Koskaan tietoisesti aliarvioitu lupaus vastaamaan high street -kilpailijoiden Black Friday -tarjouksia.

Puhuessaan vuoden 2019 myynnistä Bérangère Michel, kumppani- ja operatiivinen johtaja, John Lewis & Partners sanoi: Tarjoamme tuhansia Black Friday -tarjouksia John Lewis & Partnersissa sekä myymälässä että verkossa koti-, muoti- ja teknologia -alalla.



”Näiden kauppojen lisäksi seuraamme jatkuvasti myös pääkatukilpailijoiden hintoja osana sitoutumistamme olla koskaan tietoisesti alimyyty.

Parhaat John Lewis Black Friday -tarjoukset 2019

John Lewis Black Friday 2019 - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Parhaiden tarjousten saaminen etukäteen on ostajille avainasemassa. Asiakkaat voivat odottaa tarjouksia kaikissa luokissa, mutta tässä on luettelo joistakin suosituimmista:

Luettelon tekeminen ja tiettyjen tuotteiden hinnoittelun tutkiminen ennen päivää auttaa varmistamaan, että saat todella arvokkaita tarjouksia.

Jos aiot tehdä ostoksia verkossa, aseta hälytykset keskiyöhön tai hyvin varhain aamulla 29. marraskuuta välttääksesi himoittujen tavaroiden loppuunmyynnin.

Jos olet menossa kauppaan, tarkista aukioloajat etukäteen verkossa osoitteessa johnlewis.com/our-shops ja yritä osua kauppoihin, kun myymälä avataan ensimmäisen kerran.

Miten Never Knowingly Undersold toimii mustan perjantain aikana?

John Lewis lupaa hinnoitella kilpailijoita ympäri vuoden jopa Black Friday -myynnin aikana.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos kilpaileva vähittäiskauppias laskee hinnan halutulle televisiolle tai suunnittelijalaukulle, John Lewis alentaa myös hintoja.

Joitakin tarjouksia ei ehkä korosteta kaupassa, joten ostajia kehotetaan tarkistamaan hinnoittelu verkossa, jos he vierailevat John Lewis & Partners -toimipisteessä ja jälleenmyyjä kunnioittaa verkkohintaa.

Lue lisää

Musta perjantai 2020
Miksi sitä kutsutaan mustaksi perjantaiksi? Milloin on musta perjantai 2020? Milloin on Cyber ​​Monday 2020? Parhaat Black Friday -tarjoukset

Mitä tapahtui viime vuonna?

& Apos; Koskaan tietoisesti alimyyty & apos; käytäntöä noudatetaan mustan perjantain aikana (Kuva: Getty Images Europe)

Viime vuonna hyväpalkkainen tavaratalo aloitti satoja uskomattomia kauppoja ennen varsinaista päivää. lupaus

Päivänä suurin osa ostajista siirtyi verkkoon johnlewis.com kauppoja, ja kello 6.00–7.00 merkitään vähittäiskauppiaan kiireisimmäksi tunniksi.

Jotkut kuluttajien vuonna 2018 etsimistä suosituimmista tuotteista sisälsivät tarjouksia alennetuista Apple Airpod -laitteista, Apple -kelloista ja alennetuista Simba -patjoista.

Vaikka John Lewis on epäluuloinen siitä, mitä ostoksia ostajat voivat odottaa vuodelta 2019, meillä on muutamia tärkeitä vinkkejä, jotka kannattaa harkita, jos aiot heittää rahaa käteisenä alla Black Friday 2019: n alla.

John Lewis Black Friday 2018 bestsellerit

Viime vuonna John Lewis julkaisi Black Friday -tarjoukset neljä päivää aikaisemmin, ja satoja tarjouksia kaikista kategorioista julkaistaan ​​maanantaina.

Alla on joitain myydyimpiä tuotteita, jotka lentävät hyllyiltä.

  1. Mulberry Bayswater nahka kangaskassi - myyntihinta 877,50 £ (35% alennus)
  2. John Lewis & Partners Beauty -kalenteri - myyntihinta 115,50 € (30% alennus)
  3. Apple iPhone XS - myyntihinta 949 £ (50 € pois)
  4. Apple iPhone XR - myyntihinta 719 £ (30 € pois)
  5. Sage SES500BSS Bambino Plus -kahvinkeitin - myyntihinta 359,10 £ (10% alennus)
  6. 10% alennus valituista Dyson -pölynimureista
  7. Google Home Mini Handsfree -kaiutin - myyntihinta 25 £ (20 € pois)
  8. Bosch WAN28201GB Vapaasti seisova pesukone - myyntihinta 339 £ (100 £ pois)
  9. Dell Inspiron 13 5000 -sarjan muunnettava kannettava tietokone - myyntihinta 529,95 £ (200 € pois)
  10. Sony PlayStation 4 500GB Slim -konsoli ohjaimella, Jet Black ja Red Dead Redemption - myyntihinta 219,95 £ (30 € pois)
  11. Samsung Galaxy S9 älypuhelin - myyntihinta 569 £ (170 € pois)
  12. Sonos One Voice -ohjattu älykäs kaiutin - myyntihinta 174 £ (25 € pois)

Black Friday 2019 - huippumyyjät osallistuvat

Musta perjantai 2017
  • Argus (myymälässä ja verkossa) - loistava lelujen, tekniikan ja elektroniikan, kuten kannettavien tietokoneiden ja televisioiden, noutamiseen.

    paras säästötili 20 000 puntaa
  • Amazon (verkossa) - valtava valikoima tekniikka- ja pelituotteita, mukaan lukien vähittäiskauppiaan omat tavarat, kuten Echo -kaiutin ja Fire -tabletit. Myös tonnia alennettuja koruja, muotia, kauneutta ja viinaa.

  • ASOS (verkossa) - satoja huippumerkkejä, muotia, kauneutta, asusteita ja jalkineita esitetään alennuksissa.

  • John Lewis (verkossa ja myymälässä) - heidän kanssaan 'koskaan tietämättä aliarvostettu' & apos; Tag line, jälleenmyyjä on hintatason kilpailija suosittujen tekniikan, kodin ja muodin linjoilla.

  • Tesco (myymälässä) - supermarket -jättiläinen tarjoaa valtavia alennuksia suosituista sähkölaitteista, kuten älykkäistä HD -televisioista ja Dyson -pölynimureista.

  • Saappaat (myymälässä ja verkossa) - kauneus, meikit, ihonhoito ja henkilökohtaiset sähkötuotteet ovat osa High Street -ketjun laajaa tarjontaa.

  • Currys PC World (myymälässä ja verkossa) - ostajat voivat odottaa tarjouksia älykkäistä kodin laitteista, Applen kannettavista tietokoneista ja tableteista sekä videopelikonsoleista.

  • PELI (myymälässä ja verkossa) - valtavat alennukset uusimmista PS4- ja XBOX -konsolipaketeista sekä huippupeleistä, kuten FIFA 19.

  • Seuraava (myymälässä ja verkossa) - esillä on laaja valikoima naisten, miesten ja lasten vaatteita ja asusteita. Jälleenmyyjän suositun kodin rinnalla

  • Erittäin (verkossa) - odota monenlaisia ​​tuotteita alennuksella huonekaluista sähkölaitteisiin sekä leluja ja muotia.

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää

Tarkista Amazonin parhaat Black Friday 2019 -tarjoukset joka alkoi tänään, jos etsit lisää huipputekniikan ja -laitteiden tarjouksia.

Tai selaa parhaita Black Friday -kauneustarjouksiamme saappailta, Superdrugilta, Debenhamsilta ja muilta.

        Katso Myös: