John Lewis ja Waitrose vähentävät 1 000 työpaikkaa uudessa pääkadun verilöylyssä

John Lewis

Horoskooppi Huomenna

John Lewis ja Waitrose ovat ilmoittaneet suunnitelmistaan ​​vähentää noin 1 000 työpaikkaa myymälöissään viimeisimmässä uhrissa osuakseen vaikeuksissa olevaan pääkadulle.



John Lewis Partnership kertoo ilmoittaneensa henkilöstölle ehdotuksista, joiden väitetään yksinkertaistavan myymäläjohtotehtävien rakennetta.



Mutta se lisäsi, että työntekijöitä, jotka haluavat jatkaa liiketoimintaa, autetaan löytämään uusia rooleja yrityksessä.



bitcoin-aikaa tänä aamuna

John Lewisin tai Waitrose -myymälöiden sulkemisia ei ole ilmoitettu osana viimeisimpiä työvähennyksiä.

Se johtuu vähittäiskauppaketjun viimeaikaisista irtisanomisista, joihin kuului kahdeksan John Lewisin myymälän sulkeminen aiemmin tänä vuonna.

sas joka uskaltaa voittaa nyrkkeilijän

Tuolloin 157-vuotiaan tavarataloketjun mukaan 1456 työpaikkaa oli uhattuna.



Britanniassa on 34 John Lewisin myymälää

Britanniassa on 34 John Lewisin myymälää (Kuva: päivittäinen ennätys)

Se sulki myös kahdeksan muuta John Lewisin myymälää viime vuonna menettäen noin 1300 työntekijää ja seitsemän Waitrose -konttoria.



Lisäksi viime vuoden marraskuussa vahvistettiin 1500 työpaikan vähentämistä.

John Lewisin kumppanuuden tavoitteena on saada 300 miljoonan punnan säästöjä vuoteen 2022 mennessä osana muutosohjelmaa.

Vaikea vähittäiskauppias, jolla on 331 Waitrose -myymälää ja 34 John Lewisin kauppaa, hävisi 517 miljoonaa puntaa viime vuonna koronaviruskriisin vuoksi.

Henkilökuntaa on myös varoitettu, että heidän ei pitäisi odottaa bonusta ennen vuotta 2022/23, kun taas kumppanuus perii kustannukset.

tapasi office .co. uk

John Lewis Partnershipin tiedottaja kertoi The NEWSAMille, että työvähennysehdotukset ovat osa suunnitelmiamme investoida takaisin liiketoimintaan.

edullisimmat älypuhelimet 2017

John Lewis -kumppanuuden puheenjohtaja Sharon White sanoi: '' Kumppanuussuunnitelmamme on suuntaa luomaan menestyvä ja kestävä liiketoiminta tulevaisuutta varten.

”Tämän saavuttamiseksi meidän on oltava ketteriä ja kyettävä sopeutumaan nopeasti asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin.

'' Kumppaneiden menettäminen on uskomattoman vaikeaa työntekijän omistamana yrityksenä.

'Aina kun mahdollista, pyrimme löytämään uusia rooleja kumppanuuteen ja tarjoamme parhaan tuen ja uudelleenkoulutusmahdollisuudet kumppaneillemme, jotka jättävät meidät.'

Katso Myös: