John Travoltaa kummittelee pojan Jettin kuolema salaliittoteorioiden ja kiristysjuonien keskellä

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

John Travolta on viettänyt vuosia teini -ikäisen poikansa Jettin kuoleman vainoamana, kun villit salaliittoteoriat pyörii ja perhe joutui järkyttävään kiristystapaukseen.



Jett Travolta, jolla oli autismi, oli vain 16 -vuotias, kun hän sai kohtauksen ja kuoli perhelomalla Bahamalla uudenvuoden tauon aikana vuonna 2009.



Trageda, 66, ja hänen vaimonsa Kelly Preston, 57, olivat tuhoutuneet, mutta heidän suruaan pilaa huhut ja epäilykset, mikä johti lopulta otsikoihin tarttuvaan oikeudenkäyntiin.



Travolta ja Kelly olivat juhlineet uutta vuotta ylellisessä loma -asunnossaan Old Bahama Bay -hotellissa Grand Bahaman saarella poikansa Jettin (16) ja tyttärensä Ella Bleun (8) kanssa.

paul walker palanut ruumis

Jett, jolla on ollut kohtauksia, romahti kylpyhuoneessa ja löi päätään ja myöhemmin julistettiin kuolleeksi Rand Memorial -sairaalassa Freeportissa.

Teinin, jonka uskottiin vaatineen jatkuvaa valvontaa, kerrotaan löytävän tajuttomana lattialta piika, joka nosti hälytyksen hotellin vastaanotosta.



Tragedian jälkeen perhettä vaivasi huhut siitä, kuinka paljon hoitoa Jett oli saanut kuolemansa päivänä, ja he olivat huolissaan heidän omistautumisestaan ​​Scientologiaan.

John Travolta ja Kelly Preston poikansa Jettin ja tyttären Ella Bleun kanssa (Kuva: Getty Images)



Spekulaatiot viittasivat siihen, että kiistanalainen kirkko ei tunnusta autismin kaltaisia ​​olosuhteita, ja tällä olisi voinut olla osansa.

Huhumylly kääntyi vauhtiin, kun myöhemmin kävi ilmi, että Travolta oli mennyt poliisille väittäen, että hän olisi joutunut 20 miljoonan punnan kiristysjuonen uhriksi.

Näyttelijä väitti, että häntä oli kohdennettu Tarino Lightbourne, ambulanssin kuljettaja, joka kutsuttiin hoitamaan Jett, ja hänen asianajajansa Pleasant Bridgewater.

Lightbourne väitti, että Travolta ja hänen tiiminsä olivat huolissaan Jettin romahtamisesta ja kehottivat hänet lentämään Floridan terveyskeskukseen eikä sairaalaan 15 minuutin päässä.

Molemmat kiistivät kiristyssyytteet ja menivät oikeudenkäyntiin myöhemmin samana vuonna.

Oikeudenkäynnin aikana väitettiin, että hän ja hänen asianajajansa olivat vaatineet tähdeltä miljoonia vastineeksi Travoltan allekirjoittaman korvauslomakkeen palauttamisesta.

John ja Kelly viettivät vuoden poissa valokeilasta Jettin kuoleman jälkeen (Kuva: Alex Oliveira / Rex -ominaisuudet)

Lomakkeen sanottiin osoittavan, että näyttelijä oli kieltäytynyt lähettämästä poikaansa paikalliseen sairaalaan hoitoon, mutta muutti myöhemmin mieltään ja antoi Jettin viedä läheiseen terveyskeskukseen.

Kuitenkin, kun dramaattinen oikeudenkäynti lähestyi loppuaan ja tuomaristo lähetettiin harkittavaksi - perhe sai uuden iskun, kun tuomari määräsi asian uudelleenkäsittelyyn.

Se tapahtui sen jälkeen, kun Bahaman poliitikko meni televisioon ja väitti, että yksi syytetyistä oli todettu syyttömäksi - ennen kuin tuomio oli todella annettu.

Uusi oikeudenkäynti asetettiin, mutta toinen yllätys tuli, kun Travolta päätti luopua tapauksesta.

Hollywoodin veteraani, joka oli käyttänyt miljoonia asianajokuluja, ilmoitti, ettei hän halua palata Bahamalle todistamaan toista kertaa, ja vaati, että perhe halusi jatkaa.

missä hollyoaks on asetettu

John oli järkyttynyt poikansa kuolemasta (Kuva: REUTERS)

Hän selitti lausunnossaan: ”Tämän asian kauan odottamaton asema rasitti edelleen perheeni tunteita, minkä vuoksi päättelimme, että on vihdoin aika jättää tämä asia taaksemme.

'Siksi päädyin pitkän pohdinnan jälkeen siihen, että perheeni edun mukaista on olla vapaaehtoisesti palaamatta Bahamaan todistamaan toista kertaa oikeudenkäynnissä.'

Syytteet sekä Lightbournesta että Bridgewaterista peruutettiin myöhemmin.

Lightbourne kertoi myöhemmin yksityiskohdista Jettin kuoleman päivänä tapahtuneesta Daily Mailin haastattelussa väittäen, että hätäkeskuksen soittaminen viivästyi 15 minuuttia.

Hän väitti myös hämmästyttävän, että Jett oli ollut kuolleena jo jonkin aikaa ennen kuin ensihoitajat saapuivat paikalle.

Lightbourne väitti, että lääkäri, joka suoritti leikkauksen lomakeskuksen lähellä, oli paikalla, ja väitti, että Jett kaatui 'muutama minuutti' ennen kuin ambulanssin miehistö meni sinne, mutta hän ei suostunut.

John ja hänen vaimonsa Kelly Preston (Kuva: Splash News)

Hän sanoi: ”Pojan silmät olivat kiinteät ja laajentuneet, huomasin kuivia veritahroja hänen korviensa ja sieraimiensa ympärillä ja suun sivuilla ... ja ruumis oli jo tiukassa tilassa.

Se alkaa yleensä noin kolme tuntia kuoleman jälkeen.

'Selkäni kääntyen huoneen muiden ihmisten puoleen, kuiskasin lääkärille: Tämä poika on kuollut. Miksi et kutsu sitä [lausua kuolema]? ’

'Tohtori Fernandez sanoi:' Tiedän - jatka vain elvytyksellä [kardiopulmonaalinen elvytys]. '

John ja Kelly tyttärensä Ellan kanssa (Kuva: German Select)

Lue lisää

Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

Lightbourne arveli, että juhlat olivat meneillään ja Jett oli jätetty ilman valvontaa, eikä häntä löydetty useaan tuntiin kaatumisen ja päähän lyömisen jälkeen.

Jettin viimeisestä päivästä ei ole annettu lisätietoja, ruumiinavausraporttia ei julkistettu eikä hänen kuolemansa tutkittu.

Ruumis poltettiin Bahamalla pian hänen kuolemansa jälkeen ja myöhemmin lennettiin takaisin perheen kotoperäiseen Floridaan.

John ja Kelly ottivat vastaan ​​kolmannen lapsen, pojan Benjaminin, vuoden kuluttua Jettin kuolemasta.

Katso Myös: