John Travoltan pojan Jettin traaginen kuolema, joka näki näyttelijän ahdistuneen salaliittoteorioista

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

John Travolta

John Travoltan pojan Jettin traaginen kuolema, jonka aikana näyttelijä kummitteli salaliittoja(Kuva: GETTY/REUTERS)



John Travolta jahdasi salaliittoteorioista ja väitetystä kiristysjuonesta poikansa Jettin traagisen kuoleman jälkeen.



olen julkkis 2015

Näyttelijä ja hänen edesmennyt vaimonsa Kelly Preston, jotka kuolivat viime vuonna rintasyöpää vastaan, olivat lomalla lastensa kanssa vuonna 2009, jolloin Jett menetti henkensä.



Tänään olisi hänen 29 -vuotissyntymäpäivänsä.

Jett, jolla oli autismi, joutui kohtaukseen perheen matkalla Bahamalle uudenvuoden tauon aikana.

Hänellä oli ollut kohtauksia ja hän oli romahtanut kylpyhuoneessa ja löi päätään, myöhemmin hänet julistettiin kuolleeksi sairaalassa.



Matka muuttui tragediaksi Kellylle ja Johnille, 67, joka on myös Ellan ja Benjaminin isä.

John ja Kelly Jettin kanssa vuonna 1996

John ja Kelly Jettin kanssa vuonna 1996 (Kuva: Alex Oliveira / Rex -ominaisuudet)



Ja sen jälkeen kärsimys jatkui, kun häntä vaivasivat huhut ja salaliittoteoriat Jettin hoidon tasosta hänen kuolemansa päivänä.

Kriitikot esittivät huolensa perheen omistautumisesta saientologiaan, ja spekulaatiot viittasivat siihen, että kiistanalainen kirkko ei tunnista autismin kaltaisia ​​olosuhteita ja että tällä olisi voinut olla osansa.

Myöhemmin kävi ilmi, että John oli mennyt poliisiin väittäen, että hän oli joutunut 20 miljoonan punnan kiristystyön uhriksi.

Grease -tähti oli väittänyt, että ambulanssin kuljettaja soitti hoitamaan Jettia ja hänen asianajajansa kiristi hänet näyttelijän allekirjoittaman korvauslomakkeen vuoksi.

nähdä numero 11 enkelit
Jett kuoli traagisesti 16 -vuotiaana

Jett kuoli traagisesti 16 -vuotiaana (Kuva: REUTERS)

Ambulanssin kuljettaja väitti, että John ja hänen tiiminsä olivat huolissaan Jettin romahtamista koskevista olosuhteista ja halusivat hänen lentävän Floridan terveyskeskukseen sen sijaan, että hänet kuljetettaisiin sairaalaan 15 minuutin päässä.

Kuljettaja ja hänen asianajajansa kiistivät kiristysmaksut, ja tapaus siirtyi oikeudenkäyntiin, jossa väitettiin, että he olivat vaatineet miljoonia korvauksia lomakkeesta.

Sanottiin, että lomake osoitti, että John oli kieltäytynyt lähettämästä poikaansa paikalliseen sairaalaan ennen kuin muutti mieltään.

Tuomaristo päätti harkita asiaa, ja tuomari päätti määrätä asian uudelleenkäsittelyn sen jälkeen, kun Bahaman poliitikko meni televisioon väittäen, että yksi vastaajista oli todettu syyttömäksi ennen tuomion antamista.

John ja Kelly Jettin ja Ellan kanssa toivottivat myöhemmin tervetulleeksi pojan Benjaminin

John ja Kelly Jettin ja Ellan kanssa toivottivat myöhemmin tervetulleeksi pojan Benjaminin (Kuva: Getty Images)

nicole scherzinger rosmariini elikolani

Uusi oikeudenkäynti asetettiin, mutta John päätti myöhemmin luopua tapauksesta sanoen, ettei hän halunnut palata Bahamaan todistamaan ja että hänen perheensä halusi jatkaa.

Hän sanoi tuolloin antamassaan lausunnossa: ”Tämän asian kauan odottamaton asema rasitti perheeni edelleen voimakkaasti emotionaalisesti, minkä vuoksi päättelimme, että on vihdoin aika jättää tämä asia taaksemme.

'Siksi päädyin pitkän pohdinnan jälkeen siihen, että perheeni edun mukaista on olla vapaaehtoisesti palaamatta Bahamaan todistamaan toista kertaa oikeudenkäynnissä.'

Molempia miehiä vastaan ​​nostetut syytteet hylättiin myöhemmin.

Katso Myös: