Jose Antonio Reyesin surullinen vaimo jätti itsensä tuhoutuneeksi identiteettivarkaaksi, joka poseeraa rahansa ansaitseessa

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Arsenalin entisen tähden Jose Antonio Reyesin surullinen leski, joka kuoli auto -onnettomuudessa 1. kesäkuuta, on ilmaissut järkytyksensä sen jälkeen, kun henkilöllisyysvaras on siirtynyt Internetiin ja teeskentelee pyytävänsä rahaa.



Malli Noelia Lopez sanoo olevansa kauhuissaan kuullessaan phishing-huijauksesta väärennetyssä Instagram-profiilissa vain kaksi kuukautta sen jälkeen, kun hänen miehensä oli kuollut 35-vuotiaana Sevillan nopeassa onnettomuudessa.



Poliisin on tarkoitus tutkia asiaa sen jälkeen, kun sosiaaliseen verkostoon ilmestyi viestejä, joissa väitettiin valheellisesti olevan lähettänyt Noelia, jolla on kaksi pientä tytärtä.



Siinä kirjoittaja väitti olevansa jalkapalloilijan vaimo ja sanoi, että hänellä oli ”vaikea aika yksin kasvattaa lapsia”.

Vieläkin Noeliana esiintynyt tuntematon henkilö veti sitten kaikkia niitä, jotka tiesivät Reyesin lahjoittamaan rahaa erityisrahastoon sanoen olevansa varmoja siitä, että he auttaisivat, koska jalkapalloilija oli ollut niin hyvä mies ja kaikkien rakastama.

Jose Antonio Reyes ja Noelia Lopez (Kuva: Europa Press Getty Imagesin kautta)



Noelia on ryhtynyt Instagramiin roskaamaan kaikki ehdotukset varainhankinnasta ja tekemään selväksi, että henkilö, joka on lähettänyt viestin hänen nimessään, on väärä. Siitä oli pidetty & apos; yli 7000 kertaa.

Väärennetty Instagram -tili käytti Noelian todellista osoitetta eri osoitteella, mutta yhdisti hänen nimensä, jotta se näyttäisi aidolta.



'En tiedä, kuka voi olla tämän tilin takana ja esittää minua', hän kirjoitti. 'Kukaan ei tiedä todellisuutta tilanteessa, jossa elämme.

”Valtavaan tuskaan, joka johtuu perheen tärkeän hahmon menettämisestä, voidaan lisätä muita olosuhteita. Mutta koskaan, olipa kotini taloudellinen tilanne mikä tahansa, en olisi pyytänyt apua, vielä vähemmän tällä tavalla.

Lopez on järkyttynyt tapahtumasta (Kuva: Europa Press Getty Imagesin kautta)

'Jumalan ja vanhempieni ansiosta syömme joka päivä. Kiitän niitä, jotka arvostavat meitä siitä, että kerroit minulle näiden viestien olemassaolosta. Pyydän maksimaalista leviämistä tämän pysäyttämiseksi. Kiitos.'

Sevilla FC ja Extremadura UD järjestävät suosituksen 10. elokuuta Almendralejon (Badajozin) Francisco de la Hera -stadionilla kunnianosoituksena molempien joukkueiden entiselle pelaajalle Reyesille, jonka tuotto menee hänen perheelleen.

Entinen espanjalainen keskikenttäpelaaja, joka pelasi myös Arsenalissa, Sevillassa ja Real Madridissa, kuoli, kun ajoneuvo, jossa hän matkusti, törmäsi tiellä kotikaupunginsa Utreran ja Sevillan välillä. Myös hänen serkkunsa kuoli.

Onnettomuuden syytä tutkitaan edelleen.

Katso Myös: