Josef Fritzlin tyttären salainen uusi elämä paljastui 10 vuotta vankilasta

Maailman Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Hän nousi täydellisestä eristäytymisestä ja nimettömyydestä saadakseen nimensä rapattuina sanomalehdissä ympäri maailmaa.



Elisabeth Fritzl vietti 24 vuotta isänsä Josefin lukitsemana kellarissa heidän itävaltalaisen kotinsa alla, missä hän kesti lähes päivittäiset raiskaukset ja synnytti seitsemän hänen lastaan.



Unohdettuna ja näkemättä aurinkoa tai hengittämättä raitista ilmaa lähes neljännesvuosisadan ajan, kun hän lopulta pakeni käsittämättömän kauhistuttavasta koettelemuksesta, jonka hän oli kokenut, jäänyt julkiseen muistiin.



Paha Fritz tuomittiin elinkautiseen vankeuteen 10 vuotta sitten tänään, kun hän oli tunnustanut syyllisyytensä tyttärensä vangitsemiseen ja orjuuttamiseen, jonka aikana hän raiskasi hänet yli 3000 kertaa.

Elisabeth fritzl

Elisabeth Fritzl on nyt vapaa ja asuu lastensa kanssa

Josef Fritzl (kuva: Getty)

Josef Fritzl tuomittiin elinkautiseen vankeuteen maaliskuussa 2009



Useimmat kauhistuttavaa tarinaa katsovat ihmiset ihmettelivät, kuinka 18–42 -vuotiaana lukittu Elisabeth olisi koskaan onnistunut koottamaan elämänsä palaset yhteen - etenkin maailman median häikäisyssä.

Mutta aivan kuten hän onnistui selviytymään vastoinkäymisiä vastaan ​​- pitäen terveen mielensä ja huolehtien lapsistaan ​​kauhistuttavissa olosuhteissa - hän myös yllätti monet voittamalla koettelemuksensa ja löytämällä onnen.



Elisabeth sai oikeudenkäynnin jälkeen uuden nimen ja tiukat lait, jotka estävät hänen henkilöllisyytensä paljastamisen.

Hän asuu nyt kuuden elossa olevan lapsensa kanssa kirkkaasti maalatussa talossa pienessä kylässä Itävallan maaseudulla, jota ei myöskään voida tunnistaa ja maan tiedotusvälineet kutsuvat vain nimellä 'Village X'.

Whyte vs Rivas taisteluaika

Lapset, jotka ovat nyt 17–31 -vuotiaita, nukkuvat huoneissa, joiden ovet ovat jatkuvasti auki, viikoittaisten hoitoistuntojen jälkeen poistamaan kellarissa kärsineet traumat.

Heidän kaksikerroksinen perhekotinsa on jatkuvassa CCTV-valvonnassa ja vartijat valvovat sitä.

Elisabeth Frtzl

Paikalliset suojelevat Elisabethia, joka on onnistunut rakentamaan elämänsä uudelleen

Tiivis kylän asukkaat auttavat myös suojaamaan perhettä raporttien mukaan.

Yksi kylään X lähetetty valokuvaaja muistutti: Kyläläisiä on vain muutama ja he ovat kaikki poliisin kanssa.

tohtori ranj singh kumppani

'Minua ympäröivät nopeasti ihmiset, jotka sanoivat minulle: He eivät halua puhua kanssasi, he eivät halua nähdä sinua - mene pois täältä.

Mutta paikallinen ravintolan omistaja paljasti: Perhe voi enemmän kuin hyvin.

He tulevat usein tapahtumapaikalleni ja kohtelemme heitä kuin muita vieraita. Kaikki kylässä tuntevat heidät.

Toinen asukas sanoi: Kun he ovat kokeneet kaiken, he ovat erittäin kohteliaita, onnellisia ja hymyilevät paljon.

Rosemarie ja Josef Fritzl (kuva: DM)

Hänen äitinsä Rosemarie ei tiennyt, että hän oli lukittu kellariin

Ja vuonna 2009 paljastettiin, että vain vuosi sen jälkeen, kun hän oli paennut vankeudesta, Elisabeth löysi rakkauden Thomas Wagnerin kanssa, henkivartijana itävaltalaisen A&T arvopapereiden kanssa, joka oli määrätty suojelemaan häntä.

Thomas, joka on 23 vuotta nuorempi kuin Elisabeth, muutti asumaan hänen ja hänen perheensä luo.

Yksi psykiatristen hoitajien tiimistä paljasti, että romantiikka on auttanut häntä voittamaan menneisyyden traumat, mikä on johtanut siihen, että hän vähentää radikaalisti terapiaa, jota hän sai traumaattisten stressihäiriöiden hoitoon.

lou tatuointikorjaajat jäljellä

Psykiatri sanoi: Tämä on elävä todiste siitä, että rakkaus on maailman vahvin voima.

Lääkärien suostumuksella hän on lopettanut psykiatriset hoidot samalla kun hän jatkaa elämäänsä - oppii ajamaan, auttaa lapsiaan kotitehtävissä, ystävystyy paikallistensa ihmisten kanssa.

Hän menetti elämänsä parhaat vuodet siinä kellarissa; hän on päättänyt, että jokainen hänelle jäljellä oleva päivä on täynnä toimintaa.

Toinen lähde lähellä lääketieteellistä tiimiä, joka edelleen valvoo perhettä, lisäsi äskettäin: Se voi tuntua merkittävältä, mutta he ovat edelleen yhdessä. Thomasista on tullut isoveli lapsille.

Yksi Elisabethin tytär, Monika, joka asui yläkerrassa isovanhempiensa kanssa (Kuva: Ian Vogler)

Poika Aleksanteri lähetettiin myös yläkertaan Fritzlin kasvatettavaksi (Kuva: Ian Vogler)

Vuonna 2011 Josef Fritzlin käly, joka kutsuu itseään Christine R: ksi, katkaisi Elisabethin uutiskatkon antamalla kiehtovan käsityksen siitä, kuinka hän on palannut normaaliksi 24-vuotisen painajaisensa jälkeen.

Hän sanoi: Elisabeth tykkää paljon ostoksista. Hän ei voinut tehdä sitä ollessaan lukittuna kellariin 24 vuoden ajan.

Hän rakastaa glitter -taskuisia farkkuja ja läpäisi ajokokeensa ilman vaikeuksia.

- Nyt hän etsii autoa. Kaikki lapset menevät kouluun ja tekevät ahkerasti töitä. Pienimmällä Felixillä on PlayStation.

Hän lisäsi, että Elisabethilla ei ollut taloudellisia huolenaiheita sen jälkeen, kun Itävallan viranomaiset antoivat hänelle 54 000 puntaa lapsilisää, jonka häneltä evättiin hänen ollessaan kellarissa.

yksi Fritzlin perheen talon maanalaisista huoneista Amstettenissa Itä -Itävallassa, jossa Elisabeth Fritzl ja hänen lapsensa väitettiin olevan isänsä Josefin vangittuna

Elisabeth synnytti vankityrmässä seitsemän lasta, joista yksi kuoli (Kuva: AFP)

Kun hänet lopulta pelastettiin huhtikuussa 2008, Elisabeth tarvitsi yhtä paljon kestävyyttä kohdatakseen elämänsä vapaudessa kuin hän selviytyäkseen vuosikymmenien vankeudesta.

Hänet sijoitettiin kolmen ”kellarilapsensa” kanssa sosiaalityöntekijöiden, terapeuttien ja psykiatrien tiimin hoitoon Amstettenin ulkopuolella sijaitsevalle klinikalle, jossa hän asui sairaalahuoneissa, puista ja leveältä nurmikolta.

Felixin kerrottiin viettäneen suuren osan ajastaan ​​silittämällä nurmikon ruohoa ihmeissään.

Klinikan tuolloin ylilääkäri Berthold Kepplinger huomautti: ”Heille ohimenevä pilvi on ilmiö.

elvis presley/ graceland

Pian vapautumisensa jälkeen Elisabeth alkoi kehittää puhtauden pakkomielle ja kävi suihkussa jopa 10 kertaa päivässä raporttien mukaan.

Fritzlin perheen talo Amstettenissä, Itävallassa (Kuva: Getty)

Elisabeth yhdistyi vähitellen kolmen yläkerran teini -ikäisen lapsensa Lisan, Monikan ja Alexanderin kanssa, veljet ja sisaret, joita hänen kolme kellarikerrostansa eivät olleet koskaan tavanneet.

scarne puuvillaa ian watkinsissa

Hänen suhteensa äitiinsä Rosemarieen oli vaikeampi korjata, ja Elisabethin oli vaikea uskoa, ettei hänellä ollut aavistustakaan, että hänet oli vangittu jalkojensa alle.

Rosemarie pakeni kuulemma kotiinsa, jonka hän jakoi Fritzlin kanssa pian skandaalin puhjettua, ja yrittää nyt täydentää vähäistä eläketään myymällä kotitekoisia laukkuja ja maalauksia kukista.

Christine R sanoi, että hän käy nyt Elisabethin ja hänen perheensä luona vähintään kerran viikossa väittäen, että kaikki epäilykset ovat menneet.

Samaan aikaan Fritzl on edelleen itkemässä Itävallan Stein -vankilassa, jossa hän jää koko elämänsä.

Josef Fritzl

Fritzl ei ole katunut tekojaan

Hän muutti myös nimensä Josef Mayrhoffiksi, ehkä säälittävässä yrityksessä paeta omaa pahamaineisuuttaan tai maalata itsensä uhriksi, ja hänen uskotaan nyt sairastavan dementiaa.

Mutta brittiläinen toimittaja Mark Perry, joka haastattelee Fritzliä vankilasolissaan, sanoo, ettei hän ole osoittanut katumusta rikoksistaan.

Hän muistelee: Hän sanoi jatkuvasti: 'Katso vain muiden ihmisten kellareihin, saatat löytää muita perheitä ja muita tyttöjä tuolta.'

Hän ei usko ollenkaan tehneensä mitään väärää. Hänen mielestään se on oikeuden epäonnistuminen ja että hänet on lukittu väärin.

Katso Myös: