Juan Mata, Mason Greenwood ja Man Utdin reunatähdet asettavat ensimmäisen joukkueensa väitteet

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Manchester United valmistautuu sunnuntaina pelattavaan Derby-ottelun loppukauteen ilman Euro 2020 -tähtiään.



Joukko Ole Gunnar Solskjaerin johtavia valoja nauttii pitkistä taukoista, kun he pyrkivät työskentelemään maidensa kanssa.



Marcus Rashfordin, Paul Pogban, Harry Maguiren ja Luke Shawin kaltaisia ​​on pidetty kiireisenä viimeisen kuukauden aikana.



Heidän poissaolonsa ansiosta muut pelaajat voivat tehdä vaikutuksen Solskjaeriin ennen kauden avausta vastaan ​​Leedsia 14. elokuuta.

United -pomo ei ole koskaan ollut ujo sekoittamaan pakettiaan ja antamaan reunapelaajille mahdollisuuden.

Heidän ottelunsa Ramsia vastaan ​​- klubin loistavan Wayne Rooneyn johdolla - antaa Solskjaerille mahdollisuuden analysoida vaihtoehtojaan.



Ole Gunnar Solskjaerin joukkue on supistunut

Ole Gunnar Solskjaerin joukkue on supistunut

Dean Henderson voisi järjestää puolustuksen, vaikka hänen tulevaisuutensa pysyisi jonkin verran ilmassa, kun hän tavoittelee ykköspaikkaa.



Aaron Wan-Bissaka oli epäonninen oikeapuolustaja, joka jäi Englannin ulkopuolelle, joten hän aikoo tehdä vaikutuksen tähän termiin, sillä myös Alex Telles on saatavilla muuttoyhteyksistä huolimatta.

Axel Tuanzebe, mies, jolla on valtava lupaus, jatkaa kamppailua mahdollisuuksista, joten hän haluaa saada minuutteja vyönsä alle.

Keskikenttäpelaaja Nemanja Matic voisi hyvin esiintyä serbian kesäloman jälkeen. Useat hänen tavanomaisista kumppaneistaan ​​eivät ole tavoitettavissa, mikä saattaa hyvinkin antaa ääreispelaajalle mahdollisuuden.

Andreas Pereira, Axel Tuanzebe ja Alex Telles osallistuvat tapaukseen

Andreas Pereira, Axel Tuanzebe ja Alex Telles osallistuvat tapaukseen

Andreas Pereira palasi äskettäin Lazion lainausjaksolta ja on osoittanut olevansa monipuolinen keskikentän alueella.

Mason Greenwood jätti euron loukkaantumisen vuoksi, mutta hän on harjoitellut Carringtonissa hyökkäävän kollegansa Juan Matan rinnalla, joka äskettäin solmi uuden sopimuksen.

Jälkimmäinen on yksi joukkueen vanhimmista jäsenistä, ja sillä voi olla rooli nuoremman pelaajan kanssa, jos Solskjaer antaa heille mahdollisuuden.

Akatemian valmistuneita, kuten Joe Hugill, Anthony Elanga, Teden Mengi ja Shola Shoretire, voitaisiin kutsua.

Jotkut heistä kuuluivat ensimmäiseen joukkuejoukkueeseen viime kaudella, kun Shoretire teki debyyttinsä Newcastlea vastaan ​​penkiltä.

Yksi pelaaja, joka ei voi esiintyä, on Jadon Sancho, jonka odotetaan pian julistettavan United -pelaajaksi.

Laitahyökkääjä oli osa Englannin Euro 2020 -pyrkimyksiä, ja hän saa nyt jonkin aikaa seisokkeja ennen paluuta toimintaan.

Sanchon ensimmäinen United-matka on todennäköisesti kauden ystävällinen Evertonin kanssa ensi kuussa.

Raphael Varane on myös klubin tutkan mies, kun he keskustelevat henkilökohtaisista ehdoista ennen mahdollista siirtoa Real Madridista.

Haluatko ainutlaatuisen esikauden esikatselun klubistasi - sekä postilaatikkoosi että postilaatikkoosi? Siirry tänne saadaksesi lisätietoja ja suojataksesi kopiosi.

Katso Myös: