Tuomari pahoittelee Coronation Streetin Ritaa 'hukkaansa tuomioistuimen aikaa ja rahaa' rattijuopumuksesta

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Kielletty: Näyttelijä Barbara Knox



Tuomari on syyttänyt Corrie-legendaa Barbara Knoxia siitä, että hän on myöntänyt syyllisyytensä rattijuopumuksesta ja tuhlaa oikeudenkäyntiä ja rahaa lähes vuoden ajan.



Saippua -tähti, joka on näytellyt Rita Tanneria viimeiset 44 vuotta, oli palkannut julkkislakimiehen Nick Mr Loophole Freemanin taistelemaan hänen tapauksensa jälkeen, kun hänet pidätettiin viime maaliskuussa ja kiisti ankarasti syyllisyytensä.



Mutta hän myönsi dramaattisesti syyllisyytensä, kun hän tuli tuomareiden eteen, jotka kielsivät hänet vuodeksi. Näyttelijä sai myös 3 000 punnan sakon ja hänet määrättiin maksamaan ja 1 750 puntaa.

Knox myönsi tehneensä hirvittävän harhaanjohtamisvirheen ja pahoitteli ajamistaan ​​tylsän lounasaikaisen istunnon jälkeen tyttärensä Maxine Ashcroftin kanssa.

Mutta piirituomari Bridget Knight kertoi 81-vuotiaalle: kruunun syyttäjävirasto ja sinä olet käyttänyt valtavasti oikeudenkäyntiä ja kuluja.



Freeman sanoi, että Knox, joka ajoi rajan yli huolimatta siitä, että poliisi varoitti häntä Knutsfordissa, Cheshiressä, ei katkerasti katua tekojaan.

Barbara Knox lähtee Crewe -mageista tänään tunnustettuaan syyllistyneensä rattijuopumukseen

Kielletty: Barbara Knox lähtee Crewe Magistrates Courtista tunnustettuaan syyllistyneensä rattijuopumukseen (Kuva: Paul Cousans/Zenpix)



Hän kertoi tuomioistuimelle: Asiakkaani pyytää syvää anteeksipyyntöä.

Tämä asia on jättänyt hänet täysin hämmentyneeksi, koska hän pitää rattijuopumusta todella vakavana rikoksena.

Hän ei pyri oikeuttamaan kauheaa harkintavirhettä, vaan hyväksyy olevansa oman onnettomuutensa kirjoittaja.

paris hiltonsin seksinauha

Hänelle annettiin neuvoja siitä, ettei hän ajaisi autoa, ja pahoittelee, ettei hän käyttänyt hyväkseen poliisin antamia neuvoja.

Tämä on selvästi tapaus, jossa hänen tuomionsa oli nukuttanut alkoholi ja pidätystä edeltäneet tapahtumat.

Asianajaja, jonka väitetään veloittavan asiakkailta 10 000 puntaa päivässä, lisäsi: Rouva Knox kärsii nyt arvottomuudesta menettää edellisen hyvän luonteensa.

Knoxia, jonka kuulemista esitettiin kaksi viikkoa hänen syyllisyytensä tunnustamisen jälkeen, ajettiin tyttärensä Jaguarissa, kun poliisi veti heidät yli.

Eräs yleisö oli soittanut 999 uskoen, että 56-vuotias Ashcroft oli humalassa ratissa.

Hänet hengitettiin Middlewichin poliisiasemalla ja todettiin olevan kolme kertaa raja.

Knox tuli myöhemmin Knutsfordin poliisiasemalle ajatellen, että hänen tyttärensä oli siellä.

Barbara Knox lähtee Crewe -mageista tänään tunnustettuaan syyllistyneensä rattijuopumukseen

Kielletty: Barbara Knox poistuu oikeudesta, kun hän on syyllistynyt rattijuopumukseen (Kuva: Paul Cousans/Zenpix)

miley cyrusin vauva

Hän piti Jaguarin avaimia, hämärtää hänen sanansa ja tunteensa, Crewe'n tuomareiden tuomioistuin kuuli.

Syyttäjä Jonathan Egan sanoi: Viranomaiset tarjosivat hänelle hissiä kotiin, mutta kieltäytyivät. Häntä varoitettiin, jos hän ajoi, hänet pysäytettiin ja pidätettiin.

Rouva Knox käveli pysäköintialueelle. Poliisi seurasi häntä ja näki hänen peruuttavan pysäköintialueelta. He tekivät hengitystestin.

Tulokset osoittivat, että Knutsfordin Knoxilla oli 50 mg alkoholia 100 ml: ssa verta. Lakisääteinen raja on 35.

Kun näytön veteraani ilmestyi ensimmäisen kerran oikeuteen viime huhtikuussa, hän väitti, että poliisi käski häntä.

Hän sanoi myös: Minä tunnustan syyllisyyteni.

Tuomari Knight huomautti, että jos hän olisi myöntänyt rikoksen jo silloin, hänen kiellonsa olisi melkein ohi.

Hän kertoi Knoxille.

Näyttelijä suostui menemään rattijuopumustutkimukseen auttaakseen lyhentämään tuomionsa.

Ashcroft, Lechlade, Glos, sai ajokiellon kahdeksi vuodeksi.

Herra Loophole voittaa ja epäonnistuu

Nick Freeman

Herra porsaanreikä: Nick Freeman (Kuva: Paul Cousans/Zenpix)

Voittaja

  1. Freeman auttoi voittamaan tapauksen Top Gearin juontajaa Jeremy Clarksonia vastaan, jota syytettiin nopeudesta 82 km / h Alfa Romeossa.
  2. Hän väitti menestyksekkäästi, että Manchester Unitedin Sir Alex Ferguson oli sairas ja yritti löytää vessaa, kun häntä syytettiin ajamisesta ruuhkaisen moottoritien kovalla olkapäällä.
  3. Freeman kumosi David Beckhamin Ferrarilla ylinopeutta koskevan kiellon ja väitti, että hänen asiakkaansa pakeni valokuvaajaa, joka oli häntänyt häntä 10 mailia.
  4. Asianajaja keskeytti snooker-mestarin Ronnie O’Sullivanin rattijuopumuksen oikeudenkäynnin sanoen, ettei hän kyennyt toimittamaan virtsanäytettä masennuksensa vuoksi.
  5. Hän huomautti menestyksekkäästi, että liikenneilmoitus, jonka kriketti Andrew Flintoff sai väitetysti ajonopeudesta 87 km / h, olisi pitänyt saada 14 päivän kuluessa.

Häviäjä

  1. Hän ei kyennyt pelastamaan malli Capricea rattijuopumuksesta, koska hänen puolustuksensa siitä, että lääke oli aiheuttanut alkoholin pysymistä veressä pidempään, hylättiin.
  2. Freeman joutui maksamaan 5000 puntaa koiransa ulkomailla saamasta hoidosta, kun hän ei ollut maksanut 100 punnan vakuutusta lemmikkivakuutuksestaan.
  3. Mainostustarkkailijat raiskasivat häntä verkkosivustollaan oleviin väitteisiin, joiden mukaan hän ottaisi henkilökohtaisen vastuun jokaisesta tapauksesta.
  4. Hän ei onnistunut vakuuttamaan tuomareita siitä, että 'kaoottiset' tienrakennukset olivat aiheuttaneet koomikko Omid Djalilin jäämisen ylinopeuteen.
  5. Asianajaja ei onnistunut vakuuttamaan tuomioistuinta siitä, että ylinopeuden kuljettajan Simon Martinsin tappama isoisä oli 'näkymätön', koska hänellä ei ollut näkyvissä olevaa takkia.

Katso Myös: