Luokat

Kate Garraway sanoo, että Derek melkein kuoli sairaalassa sepsikseen tunneperäisen GMB:n paluun

Kate Garraway paljasti Good Morning Britain -katsojille, kuinka aviomies Derek Draper on edelleen sairaalassa odottamassa uutta toimenpidettä sen jälkeen, kun entinen poliittinen neuvonantaja sai 'erittäin vakavan sepsiksen, hengenvaarallisen sepsiksen'.



Coleen Rooney kertoo Englannin tähdille 'nauttikaa joka minuutista' juhliessaan

Coleen Rooney on tuoreena laillisesta voitostaan ​​WAG Rebekah Vardya vastaan ​​siirtynyt sosiaalisessa mediassa juhlimaan Englannin naisjoukkueen menestystä heidän historiallisen Saksan voiton jälkeen sunnuntai-iltana.



Bernard Cribbins selvisi sodasta, mutta hänet 'räjäytettiin' työskennellen elokuvassa Bond-tytön kanssa

Edesmennyt näyttelijä Bernard Cribbins kuoli viime viikolla, joten olemme katsoneet hänen omaelämäkertaansa, jossa hän oli kirjoittanut joistakin kokemuksistaan ​​elämästään ja pitkästä urastaan.



TOWIE:n Yazmin ilman käsivarsia, kun hän liittyy näyttelijöihin kuukausi kauhuauto-onnettomuuden jälkeen

Yazmin Oukhelloun kanssa tähdet Dani Imbert, Junaid Ahmed ja Ella Rae Wise viettivät viikonloppumatkan Lincolnissa.

Amy Hartin elämä Love Islandin jälkeen - munan jäädyttävä helvetti, leikkauskielto ja todellisen rakkauden löytäminen

Amy Hartilla oli yksi vaikeimmista matkoista koskaan Love Islandilla, mutta sen jälkeen kun hän lähti huvilasta, hänellä on ollut entistä enemmän vuoristorataa.

Gemma Owen ja Luca Bish näyttävät epätoivoisilta poistuessaan Love Islandin jälleennäkemisshowsta

Jokin näytti leijuvan pariskunnan Gemma Owenin ja Luca Bishin mielessä, kun he lähtivät Love Islandin jälleennäkemisen jälkibileistä torstai-iltana.



Declan Doyle paljastaa olevansa sinkku ja 'etsii rakkautta' Rylan Clarkin suudelman jälkeen

Entinen On The Beach -tähti Declan Doyle on avannut rakkauselämästään ja myöntänyt, että hänellä on houkutus liittyä Married At First Sight -ryhmään sen jälkeen, kun hänet havaittiin suutelevan Rylania heinäkuussa.

Kylie Jenner saa huomion vaaleanpunaisena, kun hän astuu ulos Lontoossa Stormin kanssa

Kylie Jenner on nauttinut viikon maapalloravista tyttärensä Stormin kanssa ja lähti torstaina Lontoon Claridge's -hotellista yllään silmiinpistävä vaaleanpunainen crop toppi.



Holly Willoughby kiusoi suunnitelmaa epätavallisesta kodin remontista rakkaalle koiralleen Baileylle

Holly Willoughby toivotti kultaisennoutajan Baileyn tervetulleeksi perheeseensä viime vuonna ja on nyt kiusannut, että hän saattaa olla aikeissa tuoda kotinsa ajotielle uuden ominaisuuden koiraa silmällä pitäen.

Kylie Jenner ilahduttaa faneja LBD:ssä perhetreffiillalla Lontoossa Travisin ja Stormin kanssa

Kylie Jenner ja hänen kumppaninsa Travis Scott nauttivat 'treffiillasta' Lontoossa eilen illalla, kun pariskunnan mukana oli tyttärensä Stormi Webster.

Love Islandin Luca Bish flirttailee Gemma Owenin kanssa, kun he järjestävät yhtenäisen näytelmän jälleennäkemistä varten

Love Islandin toiseksi sijoitetut Luca Bish ja Gemma Owen näyttivät asettuvan yhtenäiseen rintamaan, kun he lähtivät torstai-iltana ITV:n studioihin nauhoittamaan tämän vuoden jälleennäkemistä.

Love Islandin Lacey Edwards leviää 'räjähdysmäiseen' jälleennäkemiseen 'dramaattisten' wrap-juhlien jälkeen

Lacey Edwards paljasti säästävänsä juorut Love Islandin wrap-juhlista jälleennäkemistä varten, joka kuvataan keskiviikkona 4. elokuuta ja esitetään sunnuntaina 7. elokuuta.

Holly Willoughby julkaisee tähän mennessä rasistisimman kuvan juhliessaan 15-vuotis hääpäiväänsä

Holly Wiloughby vietti 15 vuotta avioliittoa aviomiehensä Dan Baldwinin kanssa eikä voinut vastustaa jakamista erittäin seksikkäästä takaiskusta häämatkaltaan.

Kuka on seuraava James Bond? Uusimmat kertoimet, kun Skyfall putoaa Netflixissä

Samalla kun vakoojatrillerifanit katsovat Skyfallia Netflixistä tai No Time to Die Primesta, kilpailu Daniel Craigin korvaamisesta ja seuraavaksi James Bondiksi kiihtyy.

Nicola Peltz itkee sängyssä paljastaessaan 'sydämeensä sattuu'

Kyynelsilmäinen Nicola Peltz jakoi Instagramissa kuvia itkevänsä sängyssä, kun hän paljasti, kuinka hän tunsi olevansa loukkaantunut sen jälkeen, kun 'ihmiset saivat hänet tuntemaan olonsa pahaksi'

Love Islandin tähti Davide saa eeppiset tervetuliaisjuhlat voitettuaan esityksen

Tosi-tähti - joka voitti ITV2:n Love Islandin maanantaina yhdessä Ekin-Su Cülcüloğlun kanssa - palasi kotiinsa Manchesteriin ja järjesti söpöt ilmapallot täynnä yllätysjuhlat.

Kylie Jenner esittelee äärimmäistä olkatyyny-tyyliä Lontoossa Stormin kanssa

Kylie Jenner näytti upealta, kun hän vei nelivuotiaan tyttärensä Stormin ulos Lontooseen torstai-iltana

Love Islandin Nathalia 'pyyhkäisee Ekin-Sua' kiusallisella jälleennäkemishetkellä

Rakkaussaaren pommi-isku Nathalia Campos on kuulemma yrittänyt lietsoa asioita voittajien Ekin-Su Cülcüloğlun ja Davide Sanclimentin välillä, kun he kuvasivat jälleennäkemistä.

Ola ja James Jordan tulvivat kaupallisilla tarjouksilla rehellisen painonnousuviestin jälkeen

Ola Jordan ja James Jordan ovat puhuneet äskettäin avoimesti painonsa lihomisesta Strictly Come Dancingistä eroamisen jälkeen – heitä on sittemmin pyydetty yhteisiin kuntoprojekteihin.

Love Islandin Ekin-Su ja Davide kutsuvat toisiaan kuninkaaksi ja kuningattareksi ja eroavat muutaman päivän ajan

Rakkaussaaren voittajat Ekin-Su Cülcüloğlu ja Davide Sanclimenti viettävät jonkin aikaa erottuakseen perheensä kanssa palattuaan tällä viikolla Mallorcalta Iso-Britanniaan.