Jurgen Klopp hyväksyi Liverpoolin siirtoluvan 'liian monista loukkaantumisista' huolissaan.

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp väitti, että mikään ei ole muuttunut siirtoehdoissa huolimatta hänen joukkueensa loukkaantumisista.



ex rannalla kausi 7

Punaiset ovat tehneet vain kolme seniorisopimusta ennen tulevaa kampanjaa, kun he pyrkivät lunastamaan tittelin Manchester City sen jälkeen, kun se oli pisteellä viime kaudella. Darwin Nunez on ollut korkeimman profiilin lisäys , saapuu maksua vastaan, joka voi lopulta nousta seuraennätykseen, ja myös Fabio Carvalho ja Calvin Ramsay liittyivät joukkueeseen.



Kloppin joukkue on saanut uuden iskun valmistautumisessaan, sillä Ibrahima Konate loukkaantui kauden edeltävässä ystävyysottelussa Strasbourgia vastaan ​​ja liittyä Curtis Jonesin sivussa . Manageri on kuitenkin ehdottanut, ettei heitä kiirehdi mihinkään viime hetken siirtoon.



'Meillä on liian paljon loukkaantumisia, se on totta, mutta tällä hetkellä mikään ei ole muuttunut', Klopp sanoi medialle ennen Liverpoolin tapausta. Valioliiga avaaja vastaan Fulham (kautta Kaiku ). Punaiset voivat kutsua Alissonin peliin huolimatta siitä, että maalivahti on jäänyt tekemättä osan esikauden ohjelmasta loukkaantumisen vuoksi, kun taas Nunezin kaltaiset ja viime kauden paras maalintekijä Mohamed Salah pyrkivät lisäämään Community Shield -maaleihinsa.

'Emme voi ratkaista ongelmaa, joka meillä on neljään viikkoon siirrolla', saksalainen manageri jatkoi. 'Ikkuna on auki, joten saamme nähdä, mutta suunnitelmia ei ole.'

Pomo kuitenkin paljasti Konatelle aiheutuneen vamman 'vaikuttavan lähteviin siirtoihin'. Nat Phillips oli yhdistetty lähtöön sen jälkeen, kun hän oli viime kaudella lainassa Bournemouth , mutta sen odotetaan nyt pysyvän suojana, kun ranskalainen puolustaja ei ole käytettävissä.



Tarvitseeko Liverpool lisää hankintoja? Kerro mielipiteesi kommenttiosio

100 parasta koiraa äänestää
 Ibrahima Konate on poissa loukkaantumisen vuoksi
Ibrahima Konate on poissa loukkaantumisen vuoksi ( Kuva: REUTERS)

Kloppin kommentit saapuivat Liverpool puuttuu myös Kostas Tsimikas, vaikka vasen puolustaja voi palata pian. 'Kostas on epäonninen harjoitustilanteessa. Hän saattaa olla valmis harjoittelemaan ensi viikolla, mikä on hyödyllistä', manageri sanoi.



'Ibou [Konate] haasteessa Strasbourgia vastaan, meidän on katsottava, kuinka kauan se kestää, mutta hän on poissa jonkin aikaa. [Alisson] on kunnossa. Curtis toivomme, että saimme sen kiinni oikealla hetkellä. Joskus nuorten pelaajien kanssa he ovat meidän on oltava varovaisia.

'Naby [Keita] taitaa palata tänään ensimmäisenä päivänä. Eilen vielä joitakin oireita, ei Covidia, mutta ei oikein. Caoimhin [Kelleher] muutaman viikon päässä.'

Liverpool oli hiljainen siirtomarkkinoilla viime kesänä, lisäten vain Konatea riveihinsä ja päätti sopimuksen varhain. He eivät kuitenkaan ole vastustaneet näyttelemistä ikkunan loppua kohti, kuten osoitti heidän siirtymisensä Luis Diazille tammikuussa.

sean ja amelie mccann nyt

Kolumbialainen aloitti Community Shieldin, ja uusi mies Carvalho korvasi hänet myöhään ja saattoi olla jonossa aloittaakseen lauantaina. Kun siirtoikkunaa on jäljellä lähes kuukausi, varhaiset ottelut voivat tarjota oppaan siitä, kuinka hyvin Liverpool reagoi Sadio Manen menettämiseen Senegalin tähden kesän Bayern Müncheniin siirtymisen jälkeen.

Katso Myös: