Jürgen Kloppin Liverpoolin kesän siirtotavoitteet – kuinka lähellä hän on niiden saavuttamisessa

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Liverpool oli tuskallisen lähellä kotimaista loistoa viime kaudella, joten Jürgen Kloppin puoli suuntasi kesään tietäen, että he tarvitsivat vain pientä hienosäätöä haastaakseen jälleen tänä vuonna.



Maisema on kuitenkin muuttunut dramaattisesti huipulla Valioliiga sesongin ulkopuolella; Manchester City ovat hankkineet yhden Euroopan tappavimmista hyökkääjistä Erling Haaland , kun taas muutkin kärkisarjan isot aseet ovat olleet kiireisiä siirtomarkkinoilla.



Klopp ei ole lepäänyt laakereillaan ja on päivittänyt joukkuettaan ennen kauden 2022/23 kampanjaa, ja punaisilla on uuden ilmeen hyökkäys seurata Sadio Manen lähtöä. Mutta onko saksalainen lyönyt kaiken, mitä hän aikoi saavuttaa kesän alussa? Tässä, NEWSAM Jalkapallo katsoo...



Keneen Liverpool yhdistettiin?

Osallistu keskusteluun! Mitä olet saanut Liverpoolin siirtoliiketoiminnasta tänä kesänä? Kerro meille tästä.

  Liverpool ja Real Madrid olivat molemmat kiinnostuneita Aurelien Tchouamenista
Liverpool ja Real Madrid olivat molemmat kiinnostuneita Aurelien Tchouamenista ( Kuva: NurPhoto/PA-kuvat)

Reds on yhdistetty lukuisiin nimiin kauden loppua edeltäneiden kuukausien aikana, ja osa kiinnostuksesta on toteutunut. Liverpoolin on luvattu olevan kiinnostusta kaltaisia ​​kohtaan Fabio Carvalho ja Darwin Nunez kuukausia, ja edellinen oli jopa lähestynyt määräaikapäivää Anfieldille tammikuussa.

michael jacksonin biologinen poika

Aurelien Tchouameni oli toinen nimi, josta puhuttiin säännöllisesti, kun puhuttiin muutosta Jude Bellingham ei myöskään ole toteutunut.



Kalvin Phillips oli yhteydessä Merseysiden muuttoon, kun kävi selväksi, että hän lähtisi Leeds United , kun taas punaisten kerrottiin myös pitävän silmällä entisiä Bournemouth mies Arnaut Danjuma, joka on häikäisenyt Espanjassa Villarrealille.

Kenet he ovat allekirjoittaneet tähän mennessä?

  Fabio Carvalho sinetöi vihdoin unelmansa Liverpooliin tänä kesänä
Fabio Carvalho sinetöi vihdoin unelmansa Liverpooliin tänä kesänä ( Kuva: Paul Greenwood/REX/Shutterstock)

Liverpool teki sopimuksen, joka voi jäädä 85 miljoonan punnan ulkopuolelle ja tehdä Nunezista uuden seuraennätyksensä sen jälkeen, kun Mane houkutteli Saksaan. Bayern München .



Punaiset ovat kaapanneet myös Carvalhon, jota on jo vihjattu isoon rooliin Merseysidella sen jälkeen, kun hän on tehnyt vaikutuksen mestaruussarjassa. Fulham , ja nuori oikeanpuoleinen Calvin Ramsey, joka oli kirjoissa Aberdeenissa.

Ehkä suurin Liverpoolin tämän kesän tekemä sopimus on kuitenkin tasapeli Mohamed Salah uuteen pitkäaikaiseen sopimukseen; jotain, joka on ollut heidän asialistansa kärjessä kuukausia. Mutta punaisten talisman on vihdoin päättänyt spekulaatiot hänen tulevaisuudestaan ​​solmimalla uuden sopimuksen.

amir khanin taisteluaika tänä iltana

Onko ketään jäljellä heidän tutkassaan?

  Jude Bellingham on edelleen tiukasti Kloppin kannalla's radar
Jude Bellingham on edelleen tiukasti Kloppin tutkassa

Roiskutettuaan rahaa Nunezille, Klopp on vaatinut, että punaiset ovat valmiit siirtomarkkinoilla tänä kesänä - vaikka he näyttävätkin olevan lyhyt keskikentällä.

Punaiset jäivät paitsi Tchouamenista, joka päätyi liittymään todellinen Madrid pian sen jälkeen, kun Los Blancos särki Liverpoolin Mestarien liiga unet.

Sittemmin on raportoitu, että Liverpool on valinnut Bellinghamin parhaaksi keskikenttätavoitteekseen Borussia Dortmund starletin uskotaan olevan saavuttamaton juuri nyt. Jos Klopp on todellakin päättänyt, että Bellingham on hänen miehensä, on todennäköistä, että Liverpoolin päällikkö pitää sanansa ja lupaa aikaansa - varsinkin kun hän on jo raikastanut joukkuettaan.

Katso Myös: