JustFab -sivusto palossa, koska vahtikoira varoittaa, että valtavat 75%: n alennukset olivat 'harhaanjohtavia' ostajille

Mainostandardiviranomainen

Horoskooppi Huomenna

Pieni painatus: JustFab.co.uk(Kuva: UGC)



Muoti -verkkosivustolla JustFab on mainontastandardiviranomainen kieltänyt verkkopistokkeet.



Sosiaalisen median sivustojen mainokset houkuttelivat katsojia 75%: n alennustarjouksella, mutta vasta myöhemmin pieni kirjain varoitti, että sopimuksen tekeminen tekee sinusta VIP -jäsenen, mikä tarkoittaa, että sinua laskutetaan 35 puntaa joka kuukausi, jos et kirjaudu sisään käyttää tiliäsi tai tehdä ostoksia.



Valvontaviranomainen katsoi, että tämä oli olennaista tietoa, joka olisi pitänyt esittää näkyvästi itse rekisteröintisivulla, erityisesti ennen kuin kuluttajat napsauttivat laatikkoa, joka hyväksyi ehdot.

Se sanoi, että mainokset saattavat johtaa kuluttajia harhaan.

Adam Goldenberg ja Ron Ressler

Adam Goldenberg ja Don Ressler - verkkokauppasivuston perustajat (Kuva: WireImage)



Kerroin tammikuussa, kuinka yksi asiakas maksoi alennetuista saappaista, ja sitten hän otti 35 puntaa pankkitililtään kolme kertaa.

He pakottivat minut ylivuotoon, sanoi raivoissaan oleva Beverley Barnes Leedsistä.



kyselyn lataus

Oletko koskaan joutunut tilausloukkuun?

0+ ÄÄNETTÄ KAIKKI

JooÄlä

JustFab UK: n omistaa kalifornialainen Just Fabulous Inc, jonka perustajat ovat Adam Goldenberg ja Don Ressler. Osavaltioissa se on maksanut 1,8 miljoonaa dollaria - noin 1,4 miljoonaa puntaa - ratkaistakseen kuluttajansuojaoikeudenkäynnin, jonka mukaan se ei selittänyt selkeästi ja näkyvästi kuukausimaksuaan.

Lue lisää

Kuluttajien oikeudet
Oikeutesi pääkadun hyvitykseen Kuinka valittaa palkkapäivälainasta Matkapuhelinsopimukset - oikeutesi Huonot arviot - kuinka saada hyvitys

JustFab vaati, että 80% sen rahoista tuli tuotteista ostavilta aktiivisilta jäseniltä, ​​mikä osoitti, että se ei vain ottanut maksuja ihmisiltä, ​​jotka eivät tienneet jäsenyydestään tai olivat unohtaneet sen.

Tai toisin sanoen 20% sen rahoista tulee ihmisiltä, ​​jotka eivät ole ostaneet mitään.

Katso Myös: