Kaksi kolmesta srilankalaisesta urheilijasta, jotka olivat 'kadonneet' Kansainyhteisön kisoista

Muut urheilulajit

Horoskooppi Huomenna

West Midlandsin poliisi on vahvistanut, että kaksi srilankalaista urheilijaa, jotka olivat mystisesti kadonneet alueelta Kansainyhteisön pelit Birminghamissa on nyt löydetty, mutta kolmasosa on edelleen kadoksissa.



Painijaa, judotähteä ja judovalmentajaa ei ollut nähty maanantain jälkeen.



Kolmikko oli aiemmin luovuttanut passinsa, joten he eivät voineet lähteä Britanniasta.



Kun he katosivat, viranomaiset ovat nyt poistaneet asiakirjat kaikilta jäljellä olevilta Sri Lankan joukkueen jäseniltä Birminghamissa.

lähteekö gary Corriesta

Mutta kaksi on nyt löydetty, kanssa Länsi-Midlandsin poliisi vahvistaa lausunnossaan: 'Kaksi ihmistä – 30-vuotias nainen ja 40-vuotias mies – ilmoitettiin kadonneeksi 1. elokuuta. Molemmat on nyt löydetty, eivätkä ole enää kadoksissa.

'Tänään (4. elokuuta) olemme saaneet ilmoituksen kolmannesta 20-vuotiaasta miehestä kadonneeksi. Tutkimukset ovat käynnissä hänen paikallistamiseksi.'



Sri Lankan joukkue koostuu 161 urheilijasta ja valmennushenkilöstöstä, joille hallitus myönsi kullekin tavallisen 180 päivän viisumin ennen kisoja.

Ennen kuin poliisi vahvisti päivityksen, Sri Lankan joukkueen tiedottaja Gobinath Sivarajah sanoi: 'Olemme pyytäneet kaikkia urheilijoita ja toimihenkilöitä toimittamaan passinsa tapahtumapaikkamme toimihenkilöille kaikissa kylissä tapahtuman jälkeen.



'Poliisi tutkii, eivätkä nämä kolme voi ylittää Ison-Britannian rajoja. Tapahtunut on todella valitettavaa.'

paul jessop ja lisa maxwell

Sri Lankaan julistettiin äskettäin hätätila eri puolilla maata järjestetyn mielenosoituksen vuoksi.

 Yupun Abeykoon on yksi kolmesta Sri Lankan kisojen mitalistista tähän mennessä
Yupun Abeykoon on yksi kolmesta Sri Lankan kisojen mitalistista tähän mennessä ( Kuva: Roland Harrison/Action Plus/REX/Shutterstock)

Maa on keskellä pahinta talouskriisiä yli 70 vuoteen, ja ruoka, lääkkeet ja polttoaine alkavat loppua.

Kolmion on pelätty kadonneen välttääkseen paluuta kotimaahansa.

Sri Lanka on tähän mennessä voittanut kolme mitalia tämän vuoden kisoissa.

Palitha Bandara voitti hopean miesten kiekonheitossa F44/64, kun taas Dilanka Isuru Kumara ja Yupun Abeykoon voittivat kumpikin pronssia miesten 55 kg painonnostossa ja miesten 100 metrin painonnostossa.

Katso Myös: