Kammottava hakkerointityökalu voi avata melkein minkä tahansa iPhone- tai Android-älypuhelimen

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Jos sinulla on pääsykoodi tai sormenjälki määritettynä älypuhelin , saatat ajatella, että laitteeseesi on melko hankala murtautua.



Mutta israelilainen teknologiayritys Cellebrite on kehittänyt uuden työkalu jonka se väittää voivan avata melkein minkä tahansa iPhone- tai Android-älypuhelimen lukituksen.



Työkalua kutsutaan UFED (Universal Forensic Extraction Device) -laitteeksi, ja se voi väitetysti avata 'Apple-laitteiden, joissa on iOS 7 - iOS 12.3' lukituksen. Tämä koskee useimpia iPhoneja.



(Kuva: Getty)

Se voi myös avata useita Android-laitteita, mukaan lukien Samsung Galaxy S6/S7/S8/S9 [ja] Motorolan, Huawein, LG:n ja Xiaomin mallit.

Vaikka onkin epäselvää, kuinka työkalu toimii, Cellebrite väittää, että se voi ohittaa lukot ja päästä käsiksi kolmannen osapuolen sovellustietoihin, chat-keskusteluihin, sähköposteihin ja jopa poistettuun sisältöön.



Cellebrite väittää, että lainvalvontaviranomaiset voisivat käyttää laitetta itse, vaikka on edelleen epäselvää, kuinka paljon se maksaisi.

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt

Ei ole yllättävää, että reaktio työkalun ilmoitukseen ei ole ollut täysin myönteinen, ja monet ihmiset ovat Viserrys ilmaisemaan mielipiteensä.



Yksi käyttäjä kirjoitti: 'Tästä ei ole syytä olla ylpeä! Tämä hyväksikäyttö on melkein taattu vuotavan ja sitten helvetti pääsee irti!'

Toinen lisäsi: 'Kiitos, että helpotitte hallituksen vakoilua meitä.' Tapa ylläpitää vapautta. Toivon todella, että ne, jotka työskentelevät sinulle, ajattelevat vakavasti, mihin he osallistuvat.

Kyberturvallisuus
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: