National Expressin matkustajat voivat pian suoratoistaa TV-ohjelmia ja elokuvia ILMAISEKSI pitkillä linja-automatkoilla

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

National Expressin matkustajat voivat käyttää uutta sovellusta TV-ohjelmien ja elokuvien suoratoistoon ilmaiseksi.



Käyttämällä yrityksen omaa Vuer-sovellusta älypuhelimessaan tai tabletissaan asiakkaat saavat kirjaston sisältöä katseltaviksi tien päällä.



Vuer (lyhenne sanoista View, Unwind, Enjoy, Relax) julkaistaan ​​myöhemmin tässä kuussa ja sisältää myös Sky Sports Newsin ja useita aikakauslehtiä.



tiukasti tähtien seksinauha

Marie Claire, Cosmopolitan, Top Gear ja Lonely Planet ovat kaikki käytettävissä suoratoistona linja-auton wifi-palveluiden kautta.

National Express -valmentajat

National Express

Palvelu lanseerataan virallisesti 28. marraskuuta, ja elokuvat tulevat saataville ensi vuoden alussa.



Olemme innoissamme voidessamme lanseerata Ison-Britannian ensimmäisen linja-auton infotainment-järjestelmän, joka parantaa suuresti matkustamiskokemusta miljoonille ihmisille, jotka käyttävät meitä joka vuosi, ja olemme erityisen iloisia voidessamme tarjota ensimmäisenä Sky Sports Newsin', sanoi Tom Stables. National Express UK Coachin toimitusjohtaja.

Uskomme, että Vuer antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme lyömätöntä lisäarvoa vain 5 punnan linja-autolippujen ja ilmaisten aikakauslehtien, elokuvien ja TV:n kautta.



(Kuva: PA)

National Express -ilmoitus seuraa samanlaista Virgin Trainsin liikettä, joka julkisti BEAM-viihdejärjestelmänsä kesäkuussa.

BEAM-järjestelmä toimii Apple- tai Android-sovelluksen kautta tableteilla tai älypuhelimilla, ja kymmenet miljoonat matkustajat joka vuosi Standard- ja First-luokissa saavat valita noin 200 tuntia katseluaikaa.

Yhä useammat ihmiset ottavat käyttöön suoratoistopalvelut, kuten Amazon Primen ja Netflixin, kotona, joten on hyvä nähdä, että voimme pian saada nekin liikkeelle.

heidi klum ja sinetti
kyselyn lataus

Käyttäisitkö National Expressin suoratoistopalvelua?

0+ ÄÄNESTÄ TÄNÄÄN

JOOEILuetuin
Älä missaa

Katso Myös: