Kate Garraway näyttää uskomattomalta silmiinpistävissä bikinissä ottaessaan Olen julkkis-suihkun

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Minä olen Julkkis -tähti Kate Garraway katsoi häneen suihkun aikana, kun oli myöntänyt olevansa ”ujo” riisua itsensä ennen esitykseen astumista.



52-vuotias juontaja riisui vain hyvin niukalle punaiselle bikinille, joka esitteli hänen uskomattoman sävyisen kehonsa kansallisessa televisiossa.



Kate ei näyttänyt liian vaivautuneelta poistamasta leirivaatetustaan ​​nopeaan pesuun silmiinpistävän kohtauksen aikana.



Kuitenkin kahden lapsen äiti tunnusti, että hän tunsi olonsa 'ujoksi' riisumiseen ja vaahdottamiseen vilkkaisiin kohtauksiin ennen kuin hän käveli viidakkoon.

Ujoudestaan ​​huolimatta I & C Celeb -tähti vaati, että hän oli pakannut tavallista 'hieman niukemman' uimapuvun, jotta hän voi 'pestä'.

Hän kertoi Hei! aikakauslehti : 'Olen hieman ujo, jos olen rehellinen, mutta sinulla on tilaisuus pestä, joten minulla on myös hieman niukka uimapuku.'



Kate hämmästyi kirkkaan punaisissa bikinit (Kuva: ITV)

Tähti riisui pois ujoudestaan ​​huolimatta (Kuva: ITV)



Sunnuntai -esityksessä Good Morning Britain -isäntä oli täysin järkyttynyt, kun leirikaveri Caitlyn Jenner tarttui hänen kasvoihinsa ja selitti, mistä tähti voisi mahdollisesti tehdä plastiikkakirurgiaa.

Kate vitsaili siitä, kuinka todellisuus -TV -kuningatar Caitlyn neuvoi häntä, kenen LA -kirurgin hänen pitäisi käydä Hollywoodin muodonmuutoksen vuoksi.

Hän esitteli hoikkaan ruumiinrakenteensa (Kuva: ITV)

Kate nauroi ja sanoi: 'Caitlyn sanoo, että hänellä on juuri se henkilö, joka korjaa kasvoni LA: ssa, joten kun menen vierailemaan, voisin palata kokonaan uuteen Kateen, jossa on paljon lyhyempi bitti täällä', kun hän veti hänen ylähuulensa ylös.

Jaetun suihkun aikana Caitlyn oli hämmentynyt sauvan väärästä päästä, kun hän ajatteli, että Kate pyysi häntä kosmeettisen kirurgian konsultaatiosta.

Pari alkoi keskustella kuntoilusta ja siitä, miten Caitlynin siirtyminen Bruce Jenneristä tarkoitti, että hän tarvitsi kauneusleikkausta.

Kate näytti hämmästyttävältä, kun hän väläytti lihaansa punaisissa bikinissä (Kuva: ITV/REX)

Kate jatkoi Caitlynilta kysymystä: 'Joten kun teit kasvosi, se johtuu Caitlynista.'

Ja nyökkäävä Caitlyn vastasi: 'Naisen luurakenteen ja uroksen välillä on selviä ominaisuuksia, esimerkiksi huulen yläosan ja nenän välinen etäisyys. Se on vähemmän naisia, vaikka sinulla on melko vähän. '

Caitlyn paljasti vahingossa Katelle, että hänen kasvonsa eivät sovi naisten arkkityyppiin (Kuva: ITV/REX)

Lue lisää

Olen julkkis 2019
Jacqueline'n tapaaminen tyttärien kanssa Mitä Jac: n ja Danin kehonkieli sanoo Fanit & apos; sydämensärky Jaakon tunnustuksen vuoksi Rooman sillan yhdistämistä ei näytetä

Caitlyn näytti Nadinelle kuinka pitkä etäisyys nenän ja huulen välillä oli Katen kasvoilla. 'Olette poikkeus, olen pahoillani, mutta älä huoli, voimme korjata sen!'

*I & C ap -julkkis jatkaa huomenna klo 21.00 ITV: llä

Katso Myös: