Kate Middletonin paljain pohjakuva julkaistiin saksalaisen lehden verkossa

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Saksalainen aikakauslehti on julkaissut kuvia Cambridgen herttuattaren paljaasta pohjasta



Saksalainen aikakauslehti on julkaissut kuvia Cambridgen herttuattaren paljasta pohjasta.



Paljastavat kuvat on otettu, kun Katen sinivalkoinen Diane Von Furstenbergin mekko räjähti vierailulla Sydneyn Sinisille vuorille viime kuussa Australiassa järjestetyn virallisen kiertueensa aikana.



Mikään brittiläinen aikakauslehti tai sanomalehti ei julkaisi niitä, joten ne myytiin ulkomaille tavalla, joka järkyttää syvästi prinssi Williamia ja Katea.

Saksalaisessa Bild -sanomalehdessä on otos heidän verkkosivuillaan yhdessä toisen Kate -kuvan kanssa Kanadassa vuonna 2011, kun hänen keltainen Jenny Packhamin mekko teki täsmälleen saman.

Molemmat kuvat on otettu pian sen jälkeen, kun hän oli poistunut helikopterista ja potkurien tuuli aiheutti hänen pukeutumisensa.



Valokuvat ovat herättäneet kommentteja verkossa siitä, miksi Kate ei käytä painoja helmassaan kuin kuningatar välttääkseen tulevia vaatekaappihäiriöitä.

Eräs Twitter -käyttäjä kirjoitti: 'Miksi hän ei paina päänsä?'



Kate Middleton tapaa paikallisia, kun hän kiertää Blue Mountainsia (Kuva: Getty)

Kate ja William ovat joutuneet usein taistelemaan yksityisyytensä ja vaatimattomuutensa puolesta estämällä valokuvien julkaisemisen.

Merkittävin tapaus oli, kun Katesta ilmestyi yläosattomia kuvia ranskalaisessa lehdessä syyskuussa 2012, ja ne otettiin lomalle Provence Chateaux'ssa.

Pariskunta aloitti oikeudenkäynnin ja antoi lausunnon, jossa sanottiin: He ovat olleet erittäin surullisia kuullessaan, että ranskalainen julkaisu ja valokuvaaja ovat loukanneet heidän yksityisyytensä niin groteskilla ja perusteettomalla tavalla.

Tämä muistuttaa paparatsien pahimmista ylilyönneistä Dianan elämän aikana ja sitä enemmän, kun herttua ja herttuatar järkyttävät sitä. ''

Heidät napsautettiin myös häämatkalle Seychelleillä ja heidän 'vauvansa' Mustiquelle, kun Kate oli raskaana Georgen kanssa.

Clarence House kieltäytyi virallisesti kommentoimasta valokuvien julkaisua.

Lähde sanoi, että kotitalous pyytää julkaisuja käyttämään harkintavaltaansa kuvien käytössä.

Kate Middleton Katso galleria

Katso Myös: