Katie Holmes ja Jamie Foxx hikoilevat yhdessä yhteisessä harjoittelussa jakautuneiden väitteiden jälkeen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Jamie ja Katie ovat seurustelleet hiljaa vuodesta 2013



amir khan nyrkkeilijän vaimo

Heitä kuvataan niin harvoin yhdessä, että se usein herättää spekulaatioita, että he ovat eronneet.



Kuitenkin Katie Holmes ja Jamie Foxx osoittivat, että heidän hillitty suhteensa on edelleen vahva, koska heidät kuvattiin yhdessä Atlantassa, Georgiassa.



Oscar -voittaja, 50, ja näyttelijä, 39, huomattiin lähtevän kuntosalilta kaupungissa, jossa Jamie kuvaa parhaillaan uusinta elokuvaansa Just Mercy Brie Larsonin ja Michael B Jordanin rinnalla.

Yhden äiti Katie näytti ymmärrettävästi väsyneeltä harjoituksen jälkeen valkoisessa t-paidassa ja vaaleanpunaisissa legginsseissä, kun taas Jamiella oli yllään valkoinen t-paita, harmaat shortsit ja kuntosalisukat.

Katie Holmes ja Jamie Foxx jättävät kuntosalin Atlantasta, Georgiasta (Kuva: BED / LYNX)



Katie ja Jamie ovat seurustelleet noin kesästä 2013 lähtien, kun heidät kuvattiin tanssimaan yhdessä The Hamptonsissa, New Yorkissa.

He menivät 'julkisesti' syyskuussa 2017, kun heidät kuvattiin kädestä pitäen Malibun rannalla ja osallistuivat yhdessä Clive Davisin pre-Grammy-gaalaan tämän vuoden helmikuussa.



Vaikka kumpikaan ei ole puhunut suhteestaan, Katien tiedottaja myönsi sen olemassaolon, kun hän kiisti raportit heidän erostaan ​​kesäkuussa.

Matala: Pariskunta on seurustellut vuodesta 2013 (Kuva: BED / LYNX)

Katie ja Jamie eivät ole koskaan puhuneet romantiikastaan (Kuva: BED / LYNX)

Lähde kertoi People -lehdelle aiemmin tänä vuonna: 'Katie ja Jamie ovat edelleen varovaisia, kun heitä kuvataan yhdessä. Kaikki tietävät seurustelevansa, mutta he haluavat silti pitää sen yksityisenä. '

Pari oli tuntenut toisensa jo vuosia etukäteen, kun Jamie näytteli yhdessä vuoden 2004 elokuvassa Collateral Katien entisen aviomiehen Tom Cruisen rinnalla.

Katie haki pikaisen avioeron Tomilta heinäkuussa 2012, ja hänellä on täysi huoltajuus 12 -vuotiaan tyttärensä Surin kanssa.

Vyöhykkeellä: Katie kuunteli musiikkia saapuessaan kuntosalille (Kuva: BED / LYNX)

Katie näytti sopivalta vaaleanpunaisissa legginsseissä ja valkoisessa T-paidassa (Kuva: BED / LYNX)

Väitettiin, että heidän romanssinsalaisuutensa johtui siitä, että Katie oli kielletty tapaamasta ketään julkisesti viiden vuoden ajan lausekkeessa hänen avioeroratkaisustaan ​​Tomista.

Hänen hillitty romanssinsa Jamien kanssa on napaa lukuun ottamatta hänen korkean profiilin seurustelua Tomin kanssa.

Pari alkoi seurustella huhtikuussa 2005, vain viikkoja sen jälkeen, kun Dawsonin Creek -tähti lopetti kihlauksensa amerikkalaisen piirakan näyttelijä Chris Kleinin kanssa.

Pari on seurustellut viisi vuotta (Kuva: BED / LYNX)

mitä 314 tarkoittaa

Katie on Surin äiti, ja Jamiella on kaksi lasta (Kuva: BED / LYNX)

Katie puristaa vatsaansa kuntosalilta poistuttaessa (Kuva: BED / LYNX)

Tomin surullisen kuuluisan sohvalla hyppäämisen jälkeen Oprah Winfrey Show'ssa hän ehdotti Pariisissa vain seitsemän viikon seurustelun jälkeen.

Ei mennyt kauaa, kun Katie oli raskaana tyttärensä Surin kanssa, joka syntyi heidän ensimmäisen treffinsa vuosipäivänä.

He menivät naimisiin 3 miljoonan dollarin seremoniassa Braccianossa Italiassa marraskuussa 2006 ennen häämatkaa Malediiveilla.

Katie ja Jamie tapasivat entisen aviomiehensä Tom Cruisen kautta (Kuva: BED / LYNX)

Katso Myös: