Katie Piper synnyttää toisen lapsensa ja ilmoittaa seksistä suloisimmalla tavalla

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Katie Piper synnytti toisen lapsensa.



Hyväntekeväisyyskampanja Katie ilmoitti synnytyksestään Instagramissa raskaalla napsautuksella paljaasta rinnastaan ​​ja vastasyntyneestä.



Hän kirjoitti: ”Meitä on siunattu vauvan tytön turvallisella saapumisella. Perheemme on nyt valmis. '



Katie piti seksin salassa, mutta sanoi kesäkuussa: 'Kysyin Belleltä, mitä hän luulee minulla olevan, ja hän sanoi:' Tyttö, kuten minä! ' - Minulla ei todellakaan ole mieltymyksiä, mutta minulla on erityinen side sisareni Suzyn kanssa, joten toinen tyttö olisi ihana.

paras tapa keittää makkaroita

Onnittelut Katille!

(Kuva: GoffPhotos.com)



Kesäkuussa Katie ilmoitti isienpäivänä odottavansa sisarusta kolmivuotiaalle tyttärelleen Bellelle-aviomiehensä Richard Suttonin kanssa.

Hän kirjoitti Instagram -napsautuksensa rinnalle, joka kelaili häntä: 'Olen niin innoissani voidessani kertoa teille kaikille seuraavana isänpäivänä mieheni juhlii kahden lapsen kanssa !! Kiitos @hellomaguk kauniit valokuvat aarre ikuisesti! '



(Kuva: Ruth Rose / Want That Trend)

(Kuva: Rex -ominaisuudet)

Hän meni naimisiin puuseppä Richardin kanssa vuonna 2015 emotionaalisessa seremoniassa.

Se tulee, kun entisen mallin vuoden 2008 hyökkäys muutetaan elokuvaksi.

Katien entinen poikaystävä Daniel Lynch oli palkannut Stefan Sylvestren heittämään teollisuusvahvuista rikkihappoa kasvoihinsa Pohjois-Lontoon tiellä, pelkuruuden ja julmuuden vuoksi. Molemmat on tuomittu elinkautiseen vankeuteen.

Hänen silmäluominsa paloi, samoin kuin suurin osa nenästä ja osa korvasta, kun hän ryntäsi naapurikahvilaan apua varten.

(Kuva: PA)

(Kuva: PA)

Hänellä oli laajat ihosiirrot ja hän on nyt sokea vasemmassa silmässään - koska hän kärsii usein ja tuskallisesta leikkauksesta vahingon korjaamiseksi.

Hyökkäyksen jälkeen hän perusti hyväntekeväisyysjärjestön Katie Piper -säätiön ja kannattaa ensiapua ja nopeaa ajattelua hätätilanteissa - etenkin äidiksi tulon jälkeen.

(Kuva: ITV)

Katie sanoi: 'Ensiapu on yksinkertainen taito, mutta sillä on uskomaton vaikutus. Olen ollut todella emotionaalinen nyt, kun olen toisen raskauden kotoa ja kuulen erityisesti tarinoita nuorista pelastavista vanhempiensa elämästä - se on ollut uskomatonta.

'Se on korostanut kaikkea minulle, äidiksi. On tärkeää tietää, mitä tehdä hätätilanteessa, ja päivittää muistisi joka vuosi. ''

Lippuja What’s In My Head -lippuihin on saatavilla tapahtumapaikan lipputoimistoista ja Katien verkkosivuilta www.katiepiperandyou.co.uk

Katso Myös: