Katie Price vihastuu Kris Boysonin 'valheisiin', kun hän uhkaa tuhota hänet

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Katie Price on vihaisesti ampunut takaisin ex-sulhastaan ​​Kris Boysoniin, kun tämä uhkasi 'tuhota' hänet.



Entinen glamour -malli, 42, joka on nyt onnellisesti rakastettu poikaystävänsä Carl Woodsin kanssa, vaatii, että hän kertoo totuuden.



Se tulee sen jälkeen, kun henkilökohtainen valmentaja Kris, joka nyt seurustelee Bianca Gascoignen kanssa, puhui häntä vastaan ​​Instagram -videossa.



jaqueline olen julkkis

Hän vastasi Katien väitteisiin, että hän käytti häntä 'kuuluisuuteen' ja siihen, että hän oli tavoittanut entisen ystävänsä Biancan, entisen jalkapalloilijan Paulin Gazza & tytär. Gascoigne, joka merkitsee hänen ja Krisin kuuluisuuden nälkäisiä Z-listereita.

Kris esitti useita räjähtäviä väitteitä Katiesta, muun muassa siitä, että hänellä oli tietoja, jotka '' tuhoaisivat hänen uransa '', että tämä nukkui kolmen muun miehen kanssa nähdessään hänet ja että hän oli kotona hoitaen lapsiaan eräänä viikonloppuna, kun hän oli hotellissa Charles Druryn kanssa, jolle hän jätti Krisin.

Katie vastasi vain NEWSAM Onlinelle: 'En ole katsonut sitä. En ole kiinnostunut hänen sanomisistaan. Tiedän totuuden. [Carl] tiedät kaiken. '



Katie löi takaisin Krisille. video- (Kuva: UniquePictures.co.uk/NEWSAM)

Hän lisäsi: 'Tiedän totuuden, [Carl] tietää totuuden, sinä tunnet minut, olen ollut tiedotusvälineissä kaikki nämä vuodet ja sanon vain, että aina kun on ollut kaveri, ja se menee vuosia taaksepäin, 'Kate valehtelee, en ole tehnyt tätä, Kate valehtelee', ja totuus tulee aina ilmi, että kerroin totuuden joka kerta, tiedät, että se tapahtuu kaikissa tilanteissa. '



Katie nosti sitten julkisen riidan Love Islandin entisen tähden Chris Hughesin kanssa.

Vuonna 2017 pari oli riidassa, kun hän kielsi flirttailun hänen kanssaan tekstiviestillä ja väitti olevansa täysin omistautunut silloiselle tyttöystävälleen Olivia Attwoodille.

mitä 211 tarkoittaa

Lopulta Olivia väitti, että Chris oli lähettänyt viestit Katielle ja hänen edustajansa sanoi olevansa 'iloinen' siitä, että totuus oli vihdoin tullut ilmi.

Katie kertoi meille tänään: 'Hän ei ole ex, mutta Chris Hughes,' en ole koskaan lähettänyt hänelle viestiä ', sitten kaikki totuus tuli ilmi.

Kris esitti vakavia räjähtäviä väitteitä Katiesta (Kuva: krisboyson / Instagram)

Katie sanoo siirtyneensä eteenpäin ja on tyytyväinen uuteen mieheen Carl Woodsiin (Kuva: UniquePictures.co.uk/NEWSAM)

'On ollut näitä tilanteita ennenkin, kun en ole edes ollut kenenkään kanssa ja he ovat päätelleet olevansa ja sitten totuus tuli ilmi, he valehtelivat.'

Hän lisäsi: ”Tämä on tilanne, minun ei tarvitse valehdella, koska mediamaailmassa he saavat kaiken selville. Et voi valehdella, he oppivat kaiken.

'Minun ei tarvitse valehdella ja istun täällä nyt, sanon mitä tahansa, se on kuin kirjoja kirjoittaessani, tarvitset laillisen tiimin sen todistamaan, että ne ovat totta, ja tiedän vain median, se on minun elämä, näin minä teen ja tiedän, ettet voi valehdella, koska aina on todisteita.

kuinka monta lukua red dead 2

Ja muista vain, että kaikesta mitä sanon, minulla on todisteita. Kuka tahansa voi ajaa suunsa minusta, jos se saa heidät tuntemaan olonsa hyväksi käyttää minua halvalla otsikolla, se vain selittää, mistä he ovat kyse. ''

Kris sanoi, että hän voisi 'tuhota' Katien uran (Kuva: krisboyson / Instagram)

Katie ehdotti, että jotkut menneisyyden miehet ovat käyttäneet häntä ja että asiat ovat täysin erilaiset uuden kaverin Carlin kanssa.

Hän sanoi: 'Olen onnellinen, olen siirtynyt eteenpäin, siellä on paljon herra Price -wannabeja, mutta totuus on, etten ole edes hinta, minusta tulee metsä.

'Enkä ole koskaan vaihtanut nimeäni tai sukunimeäni syystä, koska jotain on ilmeisesti tapahtunut.

- En ole koskaan ostanut taloa kenenkään kanssa, autoa, mutta Carlin kanssa olen muuttanut hänen taloonsa ja ostaisin talon hänen kanssaan, tekisin mitä tahansa hänen kanssaan ja vaihtaisin sukunimeni Woodsiksi. - En ole koskaan tehnyt niin.

Katie sanoo, että siellä on paljon 'Mr Price wannabes' (Kuva: UniquePictures.co.uk/NEWSAM)

Kris sanoo olevansa lähellä Katien lapsia, erityisesti Harveyä (Kuva: katieprice/Instagram)

'Näin tiedän, että se on totta. Olin nuori ennen, olin 20 -luvun alkupuolella ja olen 42 -vuotias, ja he sanovat 40 -vuotiaana, että elämäsi muuttuu, ja sanon sinulle, että se on ollut myrskyn muutos, se on ollut paskaa, mutta nyt se menee Ollakseen hyvä.'

Videossaan Kris vaati, että hän oli tukenut Katiea hänen aikansa The Priory -tapahtumassa ja että jopa hänen entiset aviomiehensä Peter Andre ja Kieran Hayler olivat tunnustaneet kuinka hyvin hän oli huolehtinut hänen lapsistaan.

alexandra smith mel smith

Hän sanoi myös, että Katie oli myöntänyt pettäneensä häntä ja että hänen menettäminen oli hänen elämänsä suurin virhe.

Katso Myös: