Katie Price halaa poikaansa Harveyä, kun hän muuttaa omaan kotiinsa ennen yliopistoa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Katie Price halasi poikaansa Harveyä lämpimästi, kun he kävivät yhdessä kävelylle talven auringonpaisteessa.



Teini -ikään asti saavutettu entinen glamour -malli kääntyi liikenaiseksi syleillen vanhinta lastaan, kun he kävelivät ja puhuivat lähellä Essex -kotiaan perjantaina.



Ulkoilua varten Katie käytti hiuksiaan dramaattisessa uudessa brunettebobissa, ja hän oli verhottu neulotulla kermanvärisellä puseromekolla ja vastaavilla leggingsillä.



Hymyillen keskustellessaan Harvey pukeutui t-paitaan, takkiin ja punaisiin housuihin, kun äiti äskettäin paljasti suunnitelmansa lanseerata Harveyn inspiroima vaatesarja, joka on suunnattu plus-kokoisille miehille.

Kaksi nähtiin, kun kävi ilmi, että Harvey, jolla on Prader-Willin oireyhtymä, autismi ja osittain sokea, asuu nyt pienessä kolmen makuuhuoneen kiinteistössä Katien vuokra-asuntoa vastapäätä hänen ja hoitajan avustuksella.

(Kuva: SplashNews.com)



The Times -lehti paljasti Katien haastattelussa tänä viikonloppuna, että muutto tehtiin 'helpottamaan lukitusmökki kuumetta', kun Harvey ei voinut käydä tavanomaisessa asuinkoulussaan.

Toivotaan myös, että oman kodin saaminen auttaa Harveyä siirtymään uuteen asuinopistoon myöhemmin tänä vuonna, kun hän vanhenee edellisestä koulustaan.



Korkeakoulun valintaprosessi on kuvattu uudessa BBC -dokumentissa, joka on kuvattu Harveyn 18 -vuotissyntymäpäivän kunniaksi ja jossa keskitytään vammaisten teini -ikäisten siirtymiseen aikuisuuteen.

Katie Price poika Harvey

Korkeakoulun valintaprosessi on kuvattu uudessa BBC -dokumentissa, joka on kuvattu Harveyn 18 -vuotissyntymäpäivän kunniaksi ja jossa keskitytään vammaisten teini -ikäisten siirtymiseen aikuisuuteen. (Kuva: SplashNews.com)

Dokumentissa, joka esitetään tänä iltana, Katie selittää, kuinka hän ensin antoi Harveyn mennä koululle, koska hän tunsi päivittäistä ahdistusta työmatkalla.

42-vuotias sanoo: 'Vihasin häntä asumaan. Itkin. Mutta näin, että hän oli onnellinen siellä. '

Dokumentissa Katie kiertää oppilaitoksia valitakseen parhaan pojalleen entisen jalkapalloilijan Dwight Yorken kanssa, jonka hän on kasvattanut yksin.

Viiden äiti Katie on usein kertonut huolestuneisuudestaan ​​Harveylle, joka suojaa parhaillaan monimutkaisten lääketieteellisten tarpeidensa vuoksi

Viiden äiti Katie on usein kertonut huolestuneisuudestaan ​​Harveylle, joka suojaa tällä hetkellä monimutkaisten lääketieteellisten tarpeidensa vuoksi (Kuva: SplashNews.com)

He valitsivat lopulta noin 300 000–350 000 puntaa vuodessa, ja Katie odottaa saavansa maaliskuussa selville, onnistuiko Harveyn hakemus.

Viiden äiti on usein kertonut huolestuneisuudestaan ​​Harveylle, joka suojautuu tällä hetkellä monimutkaisten lääketieteellisten tarpeidensa vuoksi.

Hän kertoi The Times -lehdelle: ”Toivon, että hän kuolisi ennen minua, ei siksi, että haluaisin hänen kuolevan, mutta puhut minkä tahansa äidin kanssa siitä, kuka huolehtii vammaisesta lapsestaan, kun he ovat poissa.

Katie Price: Harvey ja minä esitetään maanantaina 25. tammikuuta klo 20.30 BBC Onessa

Katie Price: Harvey ja minä esitetään maanantaina 25. tammikuuta klo 20.30 BBC Onessa (Kuva: SplashNews.com)

Harvey on vanhin Katien viidestä lapsesta

Harvey on vanhin Katien viidestä lapsesta (Kuva: SplashNews.com)

Hän ei ymmärtäisi, miksi en ollut siellä, ja se särkisi hänen sydämensä,

'Kukaan ei halaa häntä kuten minä. Kukaan ei suudella häntä. Ajatus siitä, että hän kuolee hieman särkyneestä sydämestä, olisi kauheaa. '

*Katie Price: Harvey ja minä esitetään maanantaina 25. tammikuuta klo 20.30 BBC Onessa

Katso Myös: