Katie Pricein sisko Sophie jakaa tuoreen selfien uuden poikavauvansa kanssa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Sophie Price ja vauva.

Katie Pricein sisar tuli äidiksi ensimmäistä kertaa aiemmin tänä vuonna.(Kuva: Instagram)



Katie Price on kuulemma yrittänyt saada vauvaa numero kuusi sulhasen Carl Woodsin kanssa, ja brittiläinen malli saattaa tuntea olonsa murheellisemmaksi kuin koskaan, kun hänestä tuli äskettäin täti sisaruksensa ensimmäiselle lapselle.



Sophie Price, 43-vuotiaan tähden sisar, synnytti pojan Albertin viime kuussa ja näyttää asettuvan elämään uutena äitinä viimeisimmän sosiaalisen median viestin perusteella.



Jakaessaan söpön kuvan 57,3 tuhannen seuraajansa kanssa Instagramissa, 31-vuotias näytti tuoreelta, kun hän poseerasi vastasyntyneen kanssa leopardikuvioisessa hihnassa.

Hän kuvitteli laukausta 'Out and about' yhdessä tähtien emojien kanssa.

titanic-2
Sophie Price ja vauva.

31-vuotias synnytti ensimmäisen lapsensa viime kuussa. (Kuva: Instagram)



Seuraajat kiittivät nopeasti ihastuttavaa hetkeä yhdellä fanilla kirjoittamalla: 'Looking fabulous darling xxxx'

Toinen huomasi uuden äidin upean ulkonäön synnytyksen jälkeen ja kommentoi: 'Sophie näytät upealta. Ei voi uskoa, että olet juuri saanut lapsen! '



Albert on historian tutkinnon suorittanut ensimmäinen lapsi kumppaninsa Harry Brooksin kanssa. Hän paljasti synnyttäneensä toukokuussa ja kertoi uutisen seuraajilleen Instagramissa.

Lähettäessään lähikuvan pojan kädestä, äiti kirjoitti suloisen kuvan: 'Olemme vihdoin kotona ... Harry, minä ja pikku Albert.'

Perhe ja ystävät täyttivät hänen viestinsä toiveilla, kun veljentytär prinsessa Andre kirjoitti: 'Upea serkkuni' rinnalla punaisen rakkaussydämen emojin.

Hänen sisarensa ex, Kieran Hayler lisäsi myös kommentteihin jättäen punaisen ja sinisen emojin viestin alle.

Sophien vauvauutiset tulevat, kun hänen sisarensa Katie yrittää epätoivoisesti tulla raskaaksi ensimmäisen lapsensa kanssa kumppanin Carlin kanssa.

Viiden äidin kerrotaan olevan huolissaan mahdollisuuksistaan ​​saada lapsi luonnollisesti.

Puhuu uudelle! aikakauslehti, lähde sanoi: 'Katie on edelleen epätoivoinen vauvalle ja toivoo raskautta luonnollisesti. Mutta hän tietää, ettei hän ole nuorentunut ja on huolissaan munistaan.

Sophie ja Katie Price löysistä naisista.

Sophie ja Katie ovat läheisiä siteitä sisaruksina.

- Hän kokee, että kertoimet on asetettu häntä vastaan. Hän on kuitenkin varma, että hän saa toisen lapsen.

Sisäpiiri paljasti myös, että tädiksi tuleminen on saanut mallin kaipaamaan entistä enemmän toista lasta.

'Kun sisarensa näki raskaana, hänestä oli tullut vain raskaampi, ja hän toivoo, että viettämällä aikaa vastasyntyneen kanssa hänen hedelmälliset mehunsa virtaavat. Hän toivoo, että perheen uusi vauva saisi asiat liikkumaan luonnollisesti hänelle '', he sanoivat.

Pariskunta on ilmeisesti alkanut tutkia IVF: ää kaikkien vaihtoehtojensa arvioimiseksi, ja parilla on ollut viime kuukausina jopa kaksi 'vauvan tekemistä'.

michael o'neill danielle lloyd

Katie tuli äidiksi ensimmäistä kertaa toukokuussa 2002, kun hän synnytti pojan Harveyn, jonka vieraantunut isä on entinen jalkapalloilija Dwight Yorke.

TV -persoonallisuus jakaa myös lapset Junior ja Prinsessa entisen aviomiehensä Peter Andre ja Jett ja Bunny kolmannen aviomiehensä Kieran Haylerin kanssa.

Katso Myös: