Kellie Maloney kaatui Celebrity MasterChef -elokuvasarjassa kuvaamisen jälkeen

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Kellie Maloney romahti Celebrity MasterChef -keittiössä ja hänet kuljetettiin sairaalaan kuvaamisen aiheuttaman stressin vuoksi(Kuva: BBC/Shine TV)



lily allen kamelin varvas

Kellie Maloney on kertonut, kuinka hän romahti Celebrity MasterChef -keittiössä ja hänet vietiin sairaalaan kuvaamisen aiheuttaman stressin vuoksi.



Entinen nyrkkeilypromoottori, 66-joka tunnettiin nimellä Frank ennen kuin hänestä tuli nainen-menetti tajuntansa päivän ruoanlaiton jälkeen tuomarille Gregg Wallace ja John Torode.



Henkisesti väsyin, hän muisteli. Halusin mennä kotiin, mutta he halusivat lisää kuvauksia.

- Seuraavaksi tiesin olevani lattialla kaikkien julkkisten kanssa ja tuomareiden kanssa.

Kellie ja muut MasterChef -kilpailijat Adam Woodyatt, Vicky Pattison, tuomari Jules ja Tomasz Schafernaker (Kuva: BBC/Shine TV)



Ensihoitajat saapuivat paikalle ja sanoivat, että minun on mentävä sairaalaan.

Kun he ottivat verenpaineeni, olin 240 yli 180. Ensihoitaja sanoi, etteivät voineet uskoa, ettei minulla ollut aivohalvausta. En halunnut mennä sairaalaan, mutta he sanoivat, että minun on pakko, ja heittivät minut sinne ambulanssilla.



Lääkärit pitivät Kellien tarkkailtavana, mutta BBC: n hittituottajat ja hänen kuuluisat kokit - Geordie Shoren Vicky Pattison, 31, ja olympiakultamitalisti Greg Rutherford, 32 - tarjosivat tukea.

koputtaa ovelle juosta

Kellie paljasti tekevänsä itsemurhaehdotuksen viime vuonna sen jälkeen, kun hän oli yrittänyt sopia vuoden 2014 sukupuolenvaihdokseen ja eronnut vaimonsa Traceyn kanssa (Kuva: Roland Leon / Sunday NEWSAM)

Olin siellä yhdeksän tuntia, hän sanoi. En muista paljoa tuosta päivästä. Mutta sain hienoja tekstejä Vickyltä ja Gregiltä tarkistamassa, että olen kunnossa.

Draama tuli päiviä sen jälkeen, kun Kellie paljasti tekevänsä itsemurhatarjouksen viime vuonna. Hän oli kamppaillut sopeutua vuoden 2014 sukupuolenvaihdokseen ja eronnut vaimonsa Traceyn kanssa.

Hän paljasti: Minulla oli edelleen syyllisyys viime vuonna siitä, että olin tuhonnut perheeni. Olin huonossa paikassa. Aloin juoda. Minulla oli tarpeeksi.

Avasin pullon viiniä ja otin kaikki pillerit talossa. Otin 150 pilleriä. Minulla oli ongelmia seksuaalisuuteni kanssa.

Tällä viikolla Kellie selittää tuon kamppailun.

Kellie sanoo pelkäävänsä seksiä (Kuva: Roland Leon / Sunday NEWSAM)

Lue lisää

Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

En ajattele seksiä tai intiimiä kenenkään kanssa, hän sanoo C4: n High Society: Cannabis Cafessa, jossa hän polttaa huumeita Amsterdamissa. Pelkään seksiä - en ole koskaan myöntänyt sitä.

Ja hän sanoi huumeesta: Menin takaisin hotellihuoneeseeni ja ajattelin, että vihreät miehet jahtaavat minua. Olin vakuuttunut, että he halusivat viedä minut Marsiin. Se oli ensimmäinen kerta, kun kokeilin kannabista - ja viimeinen.

Frank Maloneystä, entisestä kouluttajasta Peckhamista, Etelä-Lontoosta, tuli yksi nyrkkeilyn suurimmista nimistä ja auttoi Lennox Lewisia raskaansarjan maailmanmestaruuteen vuonna 2000.

515:n henkinen merkitys

Nyt Kellie on muuttanut Portugaliin paetakseen sosiaalisen median häirintää ja selittänyt: Elämä on täysin muuttunut. Minulla on koirat täällä, saan lisää eläimiä. Kaksi vuohia, kaksi alpakkaa ja aasi. Tämä on nyt koti.

  • High Society: Cannabis Cafe on kanavalla 4 tiistaina klo 22.

Katso Myös: