Kevin Clifton ja Stacey Dooley nähdään julkisuudessa ensimmäistä kertaa romanssipommin jälkeen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

AINOASTAINEN: Strictly's Stacey Dooley ja Kevin Clifton näkivät yhdessä vietetyn ajan Lontoossa Kuvassa: Kevin Clifton, Stacey Dooley Viite: SPL5086245 050519 EXCLUSIVE Kuva: SplashNews.com Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619 -2666 Lontoo: 0207644 7656 Milano: 02 4399 8577 photodesk@splashnews.com Maailman oikeudet



Kevin Clifton lupasi palata Strictly Come Dancingiin - hän ja Stacey Dooley tekivät ensimmäisen julkisen retkensä yhdessä.



Pari, joka voitti viimeisen sarjan, käveli ympäri Lontoota vahvistettuaan romanssinsa viime kuussa.



Hän kehotti faneja jättämään huomiotta hölynpölyväitteet, joiden mukaan hän voisi menettää roolinsa sarjassa, hän sanoi: Palaan Strictlyyn tänä vuonna.

Hän puhui lavalla lauantai -iltana kiertueellaan Burn The Floor.

Kevin, 36, sanoi toisin kuin muut Strictly -ammattilaiset, jotka voivat tanssia koko yön, en ole niin nuori kuin ennen.



Huhuja heidän suhteestaan ​​on kiertänyt (Kuva: SplashNews.com)

Eilen Stacey, 32, hurrasi poikaystävänsä yleisöstä, kun Kevin piti häntä hyvänä auttamasta häntä tulemaan tiukasti hallitsevaksi mestariksi.



Hän lisäsi sunnuntaina: Olen lukenut noin neljä kuukautta, että olen lopettanut tiukasti tai että minut on erotettu ... En tiedä mistä se on peräisin.

(Kuva: SplashNews.com)

Kevin erosi vaimostaan ​​Karenista viime vuonna, ja dokumenttielokuvantekijä Stacey erosi Sam Tucknottista tanssin jälkeen BBC-ohjelmassa.

Personal trainer Sam kutsui Kevinin käärmeeksi, kun hän oli oppinut romantiikasta.

Katso Myös: