Khloe Kardashianin dramaattinen vauvan syntymä Tristanin pettämisen jälkeen lähetti hänet synnytykseen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Khloe Kardashian viettää tänään tyttärensä Truein toista syntymäpäivää.



Siitä on kaksi vuotta, kun Keeping Up The Kardashians -tähti toivotti ensimmäisen lapsensa maailmaan.



Mutta se oli traumaattinen aika Khloelle, joka alkoi synnytykseen kuultuaan, että hänen silloinen poikaystävänsä Tristan Thompson oli pettänyt häntä julkisesti.



Kun Khloe, 35, oli raskaana lapsensa kanssa, 29-vuotias Tristan jäi kameraan suutelemaan naista yökerhossa.

Khloe oli tuhoutunut ja hänen kuuluisat perheenjäsenensä olivat raivoissaan.

Khloe salli Tristanin olla siellä, kun heidän tyttärensä syntyi, ja sanoi silloin, kun hän tunsi, että mitä tahansa, hänellä oli oikeus olla siellä ja hän ei halunnut tehdä pysyvää päätöstä tilapäisestä tunteesta.



Khloe ja totta (Kuva: Khloe Kardashian/Instagram)

Hän selitti päätöstään ja twiittasi: ”Riippumatta siitä, mitä Tristan teki minulle, en koskaan aio viedä sitä hetkeä pois Trueilta tai Tristanilta.



- Häntä ei pitäisi rangaista hänen teoistaan. Hän on hänen isänsä ja he molemmat ansaitsevat rakastaa toisiaan niin syvälle kuin mahdollista. ''

Hänen sisarensa eivät kuitenkaan tunteneet samoin. Tositapahtumissa otetuissa kohtauksissa Kim nähti vetävän kasvoja Tristanille joka kerta kun hän käänsi selkänsä ja jopa jäljitteli kurkun leikkaamista.

Hyvin julkisen huijausdraaman keskellä Khloe pysyi hiljaa ja keskittyi vauvaansa.

Mutta kun se tuli esille näytöksissä kuukausia myöhemmin, hän vihdoin käsitteli vaikeaa aikaa.

Hän kirjoitti Twitterissä: '' Tämän illan jakso on minulle epämiellyttävä ja erittäin emotionaalinen, mutta kun ilmoittautuimme tähän esitykseen yli vuosikymmen sitten, rekisteröidyimme todellisuusnäytökseen, mikä tarkoitti sitä, että näytämme teille elämässämme, hyvää , paha ja ruma.

Se oli dramaattinen synnytys Khloelle (Kuva: Khloe Kardashian/Instagram)

Tristan joutui huijausskandaaliin (Kuva: Tristan Thompson/Instagram)

'' Näyttää hetket uudestaan ​​uudestaan ​​on emotionaalisesti uskomattoman vaikeaa, mutta toivon myös, että jokaisen polun, ahdistuksen ja kaarevan pallon elämä heittää meitä kohti, että me kaikki saamme oppia matkoistamme.

'' Vaikeiden aikojen keskellä minua on siunattu perimmäisellä lahjalla, rakas vauva True, joka on muuttanut elämäni tavoilla, joita en olisi koskaan voinut kuvitella. ''

Hän lisäsi: 'Muista, ettet ole koskaan tuskissasi yksin ja että kaikki on väliaikaista. Kipu, ilo, ilo, paniikki, ahdistus, kaikki on väliaikaista. Ole kiitollinen kokemuksista, jotka luovat edelleen luonnetta ja tekevät sinusta sen, mitä olet. ''

mitä tapahtui tim wonnacottille

Hän myönsi tunteensa sen jälkeen, kun fani twiittasi hänet sanoakseen, että he tunsivat kauheaa, että hänen täytyi pelata draamaa kameroiden edessä.

Fani kirjoitti: 'Minusta tuntuu pahalta, että @khloekardashian joutui käymään läpi, mitä Tristan teki kuvatessaan #KUWTK. Jos en ole väärässä, seuraava jakso on hullu. Olet niin vahva esittämään tämän henkilökohtaisen asian osana ohjelmaa tietäen, että miljoonat ihmiset katsovat sen. En pystyisi siihen. '

Tristan on edelleen suuri osa tyttärensä elämää (Kuva: realtristan13/Instagram)

Ja Khloe vastasi: 'Valitettavasti tulee. Ilmoittauduin näyttämään hyviä ja huonoja puolia, eikö? Pahaa on erittäin vaikea kokea uudelleen, mutta se on elämää. '

Khloe antoi Tristanille anteeksi, mutta he erosivat toisen huijausskandaalin jälkeen, jolloin hän suuteli sisartaan Kylie Jennerin silloista BFF Jordyn Woodsia.

Siitä lähtien Tristan on pyytänyt Khloeta palaamaan hänen kanssaan, mutta hän pysyi vahvana.

Hän on omistautunut True-vanhemmuuteen Tristanin kanssa ja sallii hänen käydä milloin tahansa.

Viime aikoina Kim on sopinut Tristanin kanssa ja aiheuttanut epämukavuutta, kun hän kutsui hänet syömään perheen kanssa yhden vierailunsa aikana.

Khloe vei hänet sivuun ja sanoi hänelle, että hänen pitäisi kunnioittaa hänen päätöstään, kun Tristan on lähellä.

Ja hän sanoi, ettei hän ole kiinnostunut seurustelemaan kenenkään kanssa juuri nyt.

Katso Myös: