Kim Jong-un hymyilee ja sosiaalisesti etääntyy viikkoja salaperäisen katoamisen jälkeen

Maailman Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Kim Jong-un oli hyvässä hengessä kokouksessa(Kuva: KCNA VIA KNS / AFP Getty Image -palvelun kautta)



Kim Jong -un näytti hyvältä, kun hän johti hallitsevan työväenpuolueen poliittisen toimiston kokousta - istuessaan kahden metrin päässä kollegoista.



Pohjois -Korean johtaja, joka oli kuulemma vakavasti sairas useita viikkoja sitten, näytti tarkkailevan sosiaalista etäisyyttä Pjongjangissa pidetyssä kokouksessa.



Kim istui kokouksessa muiden luona, vaikka Pohjois -Korea väitti edelleen virallisesti, ettei hänellä ole ollut koronavirustapauksia.

Kuitenkin muut puolueen virkamiehet istuivat paljon lähempänä toisiaan kuin johtajansa.

julkkikset, joilla on seksinauhat

Joissakin raporteissa väitettiin, että Kim oli kuollut tai joutunut suureen leikkaukseen huhtikuussa, kun hän katosi salaperäisesti julkisuudesta ja jätti huomiotta tärkeän Day of the Sun -tapahtuman isoisänsä kunniaksi.



Hän näytti pysyvän kaukana työtovereista (Kuva: KCNA VIA KNS / AFP Getty Image -palvelun kautta)

Kuvat osoittivat, että Pohjois -Korean despotin molemmin puolin olevat tuolit, joiden uskottiin olevan 36, näyttivät olevan poistettu, jotta hän pysyisi turvallisella etäisyydellä.



Kim näytti olevan hyvässä kunnossa, kun hän säteili kameroita kuvissa, jotka valtion mediakone myöhemmin julkaisi.

Paranoidisen diktaattorin kerrotaan paenneen pääkaupungista Pjongjangista huhtikuussa yksityisjunallaan ja suuntana Wonsan-Kalman niemimaalle, jossa hänellä on yksityinen huvilayhdistys.

Etelä -Korean raportit hänen poissaolonsa aikana ehdottivat Kimille - joka on ylipainoinen ja jolla on ollut ruokavalioon liittyviä sairauksia - joutui sydänleikkaukseen 12. huhtikuuta romahtamisen jälkeen kävelyllä.

777:n merkitys

Kimin huhuttiin olevan kuollut tai vakavasti sairas aiemmin tänä vuonna poissaolon jälkeen (Kuva: KCNA VIA KNS / AFP Getty Image -palvelun kautta)

Kokouksessa Kim keskittyi kotimaan talousasioihin maan hallitsevan työväenpuolueen poliittisen toimiston kokouksessa.

Kokouksessa keskusteltiin 'ratkaisevista kysymyksistä, jotka syntyvät maan omavaraisen talouden edelleen kehittämisessä ja ihmisten elintason parantamisessa', valtion uutistoimisto KCNA sanoi.

Kim ei maininnut Pohjois -Korean lisääntynyttä kritiikkiä Etelä -Koreaa tai Pohjois -Korean muuttajia, jotka kutsuvat sitä kotiin.

Pohjois-Korea on useiden päivien ajan kiistänyt Etelä-Koreaa ja uhannut sulkea Korean välisen yhteystoimiston sekä muita hankkeita, jos Etelä-Korea ei estä loukkaantuneita lähettämästä esitteitä ja muuta materiaalia pohjoiseen.

Maanantaina Pohjois -Korea ei vastannut Etelä -Korean virkamiesten päivittäiseen yhteyspuhelimeen ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2018, Etelä -Korean yhdistymisministeriö kertoi.

mitä 233 tarkoittaa

Ministeriö on ilmoittanut, että Etelä-Korea on edelleen sitoutunut noudattamaan Korean välisiä sopimuksia, ja se harkitsee lainsäädäntöehdotusta, jolla kielletään ryhmien lähettäminen materiaalia Pohjois-Koreaan.

Vaikka Pohjois -Korea sanoo, ettei sillä ole vahvistettuja tapauksia uudesta koronaviruksesta, Etelä -Korean tärkein tiedustelupalvelu on sanonut, että epidemiaa ei voida sulkea pois.

Katso Myös: