Kim Kardashian 'itki koko matkan kotiin', häntä verrattiin rouva Doubtfireen Met Gala -tapahtumassa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

PÄÄPÄIVÄ: Kim Kardashian itki koko matkan kotiin nähdessään meemit Met Gala -äitiyspuvustaan ​​vuonna 2013



Kim Kardashian on paljastanut, että hän itki koko matkan kotiin nähdessään julmia meemejä ensimmäisestä Met Gala -näyttelystään.



Kim oli tuolloin raskaana ensimmäisen lapsensa, Northin kanssa, ja tunsi itsensä uskomattoman epävarmaksi, koska hänestä tuntui, ettei kukaan halunnut häntä sinne.



Voguen uudessa videossa tähti pohti joitakin parhaista ja huonoimmista asuistaan-mukaan lukien kukkakuvioinen mekko.

milloin joulukoristeet katoavat

The Keeping Up With The Kardashians -tähti loihti vauvan koukkuunsa kukkakuvioisessa mekossa ensimmäiselle Met-gaalalleen vuonna 2013.

Kim oli tuolloin raskaana ensimmäisen lapsensa, Northin kanssa



39-vuotias sanoi: 'Olin hyvin raskaana, hyvin turvonnut ja turvonnut ja olin kuin:' Voi luoja, tietysti, kun menen ensimmäistä kertaa, olen valtava.

Kanye esiintyi, joten minua ei todellakaan kutsuttu, olin vain Kanyen plus yksi. Ja se sopi minulle, koska en todellakaan unelmoinut olevani Met Ballissa.



- Tiedän, ettei kukaan todellakaan halunnut minua sinne tuolloin.

Kun tuli aika valita täydellinen asu debyyttinsä tekemiseksi, Kardashian West sanoo, että silloinen Givenchyn suunnittelija Riccardo Tisci-joka pukeutui myös länteen-piti kasvavan kolauksensa mielessä.

Lue lisää

Kardashian-Jenner News
Neula Khloe Kourtney Ryöstää

Kim Kardashian itki koko matkan kotiin & apos; nähtyään meemit Met Gala -äitiyspuvustaan ​​vuonna 2013

Theresa May 48 kirjainta

Kim paljasti, että hän todella halusi käyttää pukeutumisen mustaa versiota - mutta oli vakuuttunut toisin.

Valitsimme todella joustavan kankaan, koska olisin kasvamassa ja halusimme varmistaa, että muutokset olivat helppoja ja mukavia, hän sanoi.

Olin kuin: 'Luulen, että minun pitäisi vain tehdä musta versio', ja Riccardo sanoi: 'Ei, c'mon, meidän on tehtävä kukka', hän selitti ja lisäsi, että suunnittelija antoi myöhemmin makean selityksen valinta. Riccardo sanoi jälkeenpäin: 'Mitä annat raskaana olevalle naiselle? Lähetät hänelle kukkia. '

Kim Kardashian on paljastanut itkeneensä koko matkan kotiin nähtyään julmia meemejä ensimmäisestä Met Gala -näyttelystään

Mutta olin niin epävarma. En voisi koskaan puhua oikeasti tuolloin, koska olin niin ujo ja halusin vain tehdä kaikki onnellisiksi, hän muisteli.

Kun Kim ja Kanye kävelivät punaisella matolla, ihmiset alkoivat nopeasti kritisoida hänen asuaan ja vertailivat hänen mekkoaan vanhaan kukkasohvaan tai verhoihin.

Mutta sen jälkeen kun Kardashian West käveli punaisella matolla, ihmiset alkoivat nopeasti kritisoida hänen asuaan ja monia meemejä alkoi jakaa verkossa, joista osa vertasi hänen ulkonäköään vanhaan kukkasohvaan tai verhoihin.

on r kelly vankilassa

Voguen uudessa videossa tähti pohti joitakin hänen parhaista ja huonoimmista asuistaan-mukaan lukien kukkakuvioinen mekko

Luulen, että Robin Williams jopa twiittasi sen ja sanoi, että näytän rouva Doubtfirelta, hän sanoi. Itkin koko matkan kotiin, koska en vain voinut uskoa sitä.

Onneksi oli kaksi erittäin tärkeää ihmistä, jotka pitivät Kardashian Westin asusta heti: Mary-Kate Olsen ja Ashley Olsen.

Muistan vain, että Olsen -kaksoset tulivat luokseni ja rakastivat asujani ja käsineitäni, joten yhdelläkään arvostelijoista ei ollut väliä, koska Olsen -kaksoset hyväksyivät, reality -tähti lisäsi sanomalla, että nyt kun aika on kulunut, hän rakastaa myös ulkonäköä. Nyt se on kuin sairasta, hän sanoi.

Katso Myös: