Kim Kardashianin plastiikkakirurgia -aikajana kokonaisuudessaan, kun tähti paljastaa 'ruiskutetun bum' pienissä bikinissä

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Kim Kardashianin juhlien Meksikossa kiertävien kuvien jälkeen tähtihahmon päälle kohotettiin kulmakarvoja.



Näytti yhtä hoikkaalta kuin koskaan vintage -Dior -bikinissä - ja teipillä, joka on asetettu tarkoituksella nännien päälle estääkseen väärät vaatekaapin toimintahäiriöt - Kim oli vartaloluottamuksellinen, kuten voi olla toisen lapsensa, Saintin, 16 kuukautta sitten synnyttämisen jälkeen.



Mutta monet jäivät ihmettelemään, mitä Kim oli tehnyt kasvoilleen ja vartalolleen noin kymmenen vuoden kuluttua siitä, kun hän on ollut julkisuudessa - varsinkin kun hänen tavaramerkkinsä näytti isommalta kuin koskaan.



Ja kun hän oli näyttänyt ruumiinsa viimeisimmässä seksikkäässä kuvauksessaan, tässä on yhteenveto kaikista huhutusta plastiikkakirurgiasta ja toimenpiteistä, joita Kimin uskotaan tehneen vuosien varrella.

Joten miten Kim sai kuuluisan pyllynsä?

Kim Kardashian

Kim Kardashian vuosina 2010 ja 2014 (Kuva: Getty)

Kim on pitkään kiistänyt, että hänellä olisi pylväsimplantit, jotka parantaisivat hänen kuuluisaa takapuolensa. Hän jopa suoritti röntgenkuvan Keeping Up With The Kardashians -kauden 6. kaudella vaientaakseen kriitikot, jotka väittivät, että hänen täytyi laittaa implantit selittämään hänen päänsä nopeaa inflaatiota ennen kuin hän oli kunnolla kuuluisa.



Mutta kirurgina alkaen MYA.co.uk huomauttaa, että oli muita keinoja vahvistaa Kimin pehmustetta, joihin ei liittynyt silikoni -implantteja.

'Tämä ei sulje pois rasvan siirtoa/rasvan injektiota pakaraan. Tämä ei näy röntgenkuvassa, koska se on potilaiden & apos; oma kehon rasva eikä implantti '', tiedottaja huomautti.



`` On mahdollista, että hän on siirtänyt rasvaa vähemmän halutuilta alueilta, kuten vyötäröltä tai vatsalta, ja pannut sen pakaroihin ja lantioihin kaarevamman kehyksen luomiseksi. ''

Tämä tunnetaan nimellä brasilialainen bum lift ja maksaa noin 5–7 000 puntaa.

1117 enkeli numero rakkaus

Epäilty nenäleikkaus

Kim Kardashian ennen nenäleikkausta ja sen jälkeen

Kimin nenä - jonka hän sanoi olevan hänen suurin turvattomuutensa - näytti hyvin erilaiselta muutama vuosi sitten

Kerran myöntänyt, että nenänsä oli hänen suurin turvattomuutensa, Kim on aina kiistänyt, että hänellä olisi rhinoplastia.

Kuten hän paljasti Wonderland -lehdelle vuonna 2016: '' Ihmiset ajattelevat, että olen tehnyt nenäni. Minulla ei ole.

'' Vihasin tätä nenän nenää. Vihasin sitä. Nyt rakastan sitä, että se saa minut näyttämään etnisemmältä. '

Kim myönsi kuitenkin, että hän ymmärsi, miksi ihmiset luulivat hänen tekevän töitä sen eteen, ja sanoi: 'Se näyttää pienemmältä. Ehkä se on ääriviiva, jota käytän. '

MYA -asiantuntijan mielestä ero on havaittavin katsottaessa vanhempia Kim -kuvia verrattuna nykyiseen. He sanovat: 'Hänellä on todennäköisesti ollut avoin septo -rhinoplasty sillan ohenemiseen ja hälyttävä pohjavähennys, joka tarkentaa nenän kärkeä.

'' Arpia on vähän ja toipumisaika on noin 6 viikkoa, mutta turvotuksen tasaantuminen voi kestää jopa vuoden. ''

Tällaisen toimenpiteen arvioidut kustannukset ovat 6 000–10 000 puntaa.

Rintatyö (t)

Kim Kardashian ennen ja jälkeen rintatyöt

Kimillä on huhujen mukaan ollut ainakin kaksi rintatyötä, vaikka hän ei ole koskaan vahvistanut niitä

Kimin kuvat ennen kuin hänestä tuli oikein kuuluisa-AKA Paris Hiltonin vaatekaapin avustaja-vuodet-näyttävät nuoren naisen, joka ei missään tapauksessa ollut litteä, mutta ei varmasti siunattu myöhempien vuosien kupin koolla.

MYA -kirurgi kertoo meille: ”Ammatillisen näkemykseni mukaan näyttämieni kuvien perusteella ehdotan, että Kim on laajentunut rintoihin KUWTK -kauden 1–4 aikana.

'Rinnat näyttävät täyteläisemmiltä pysyessään suhteessa kehykseensä; hän on selvästi pyytänyt luonnollista rintojen suurenemista. '

Kimille tehtiin myös vartaloremontti poikansa Saint Westin syntymän jälkeen joulukuussa 2015, ja hänen kerrotaan kuluttaneen satoja tuhansia dollareita epätäydellisyyksiensä säätämiseksi avioliitonsa pelastamiseksi Kanye Westin kanssa.

'Kim on pakkomielle täydellisen kehon kanssa', lähde kertoi Heat -lehdelle tuolloin. 'Hänellä oli rintatehtäviä ennenkin, ja tässä oli kyse nostamisesta ja muotoilusta uusien 34E -implanttien avulla.'

Itse asiassa MYA -kirurgi jatkaa: 'Kimin kauden 12 ilme voi ehdottaa rintatyön jatkamista. Tavallisesti seuraamalla kahta lasta, sinulla olisi suuri onni, jos sinulla olisi edelleen ylempi täyteys ja pirteät rinnat kuten Kim ilman rintaliivien tai leikkauksen apua.

`` Sanoisin, että hän on saattanut saada lisää rintojen suurentamista ja mahdollista kohoamista, mutta ne ovat edelleen oikeassa suhteessa hänen runkoonsa ja erittäin luonnollisia, mikä on suuren työn merkki. ''

pahimmat kaupungit asua Isossa-Britanniassa

Tämän tyyppisen rintatyön hinta on 6 000–9 000 puntaa.

Oliko Kimalla rasvaimu lonkilla ja vyötäröllä?

Kim Kardashianin vyötärö muuttuu

Kimin vyötärö näyttää muuttuneen paljon vuosien varrella

Kun Kim oli noussut 23 kg tyttärensä North Westin syntymän yhteydessä, hän kieltäytyi menemästä julkisuuteen, ennen kuin hän sai vauvan jälkeisen ruumiinsa takaisin-ja luulisi käyttäneensä tuon ajan plastiikkakirurgiaan .

`` Kimin laihtuminen hänen raskautensa jälkeen vuonna 2013 voi johtua koulutuksesta ja painon pudottamisesta vauvan jälkeen, mutta myös aika poissa julkisuudesta olisi täydellinen tilaisuus Kimille rasvaimulle '', kirurgi sanoo.

'Potilaita kehotetaan yleensä käyttämään puristusvaatetta ja rajoittamaan liikuntaa enintään kuuden viikon ajan.'

Kimin uskotaan saaneen lipoa itsepäisiltä vaikeasti muuttuvilta alueilta, jotta hän saisi täydellisen tiimalasihahmon-mikä on erityisen havaittavaa, kun hän käyttää bikinejä, koska ero hänen pienen vyötärönsä ja leveiden lonkkiensa välillä on ilmeinen.

rakkaus saari lucie ja joe

Kaudella 13 Kimin vyötärö näyttää pienemmältä, mutta lonkat ja pakarat ovat suurempia. tämä voi jälleen johtua rasvansiirrosta ”, asiantuntija sanoo.

'Rasvaus vyötärölle ja vatsaan ja rasvan siirtäminen pakaraan ja lantioon saavuttaisi helposti tämän ilmeen. Hänellä oli todennäköisesti Vaser -rasvaimu, koska tämä voi poistaa rasvan enimmäismäärän kirurgisesti minimaalisilla seisokkeilla.

Tällainen toimenpide voi maksaa jopa 15 000 puntaa hoidetuista alueista riippuen.

Nostettu hiusraja (heipat vauvan karvat)

Kim Kardashianin laserhiusraja

Kimin uskotaan laskenneen otsansa laserilla poistamaan kuluneet karvat ja antamaan hänelle puhtaamman hiusrajan

'' Kimin hiusraja on muuttunut siistimmäksi varhaisten julkkispäiviensä jälkeen, ja hän on todennäköisesti saanut laserhoitoa tällä alueella '', sanoo asiantuntijamme.

'Laserprosessi kestää tyypillisesti kuusi istuntoa (enemmän, jos karvatuppi on paksumpi) ja jokainen istunto on porrastettu kahdesta neljään viikkoon. Toimenpide itsessään on kivuton ja se tehdään ilman anestesiaa tai kipulääkettä. Laser-karvanpoisto hiusrajalle voi vaihdella 250–750 puntaa.

Poskien täyteaineet

Kimin kasvot näyttävät myös erilaisilta - mutta voisiko se olla täyteaineita tai uusi tapa levittää meikkiä? (Kuva: Splash/ Getty)

`` Kaudella 12 Kimin kasvojen piirteisiin on tapahtunut selvä muutos, mikä viittaa siihen, että hänellä oli poskitäyteaineita luun rakenteen ja Botoxin parantamiseksi silmien ympärillä ja otsaan rajoitetun liikkeen varmistamiseksi '', sanoo lääketieteen ammattilainen.

'Poskitäyteaineet kestävät kuudesta 12 kuukauteen ja voivat maksaa 150–500 puntaa kerrallaan.'

Joten se ei riitä - se ei tee paljon muuttaakseen seksinauha -tähden maailmankuuluksi tyylikuvakkeeksi?

Mutta jätäkö Kim kauneusleikkauksen sinne vai meneekö äiti Kris Jennerin reittiä tulevina vuosina?

Hänen äskettäisten Meksikon pap -kuviensa perusteella Kim tuntee itsensä luottavaisemmaksi kuin koskaan - ja syystäkin.

Katso Myös: