Kinder Bueno -jäätelöt ovat vihdoin myynnissä Yhdistyneessä kuningaskunnassa - ja ne näyttävät uskomattomilta

Ruoka

Horoskooppi Huomenna

Kenen pitää mennä lomalle, kun voimme nyt saada ne paikallisesta Asdasta



Kun on kyse suosikki suklaapatukastamme, Kinderin on oltava siellä kolmen parhaan joukossa.



Joten innostuimme vakavasti, kun huomasimme, että hullu kermainen suklaa on nyt tulossa Britanniaan toisessa muodossa: jäätelö.



euromillions tulokset tänä iltana uk

Aiemmin saatavilla vain Ranskassa, Kinder Bueno -käpyjä, Kinder -jäätelövoileipiä ja Kinder -jäätelötikkuja on nyt saatavana Ison -Britannian supermarketeista, mukaan lukien Asda ja Ocado.

Alun perin kotkasilmäisten ruokametsästäjien havaitsemat Instafoodietwins, jokainen monipakkaus jäätelöä maksaa joko 3,50 £ Ocadolta tai 3,50 £ Asdassa (jäätelöt ilmestyivät aluksi 4 puntaa).

Se ei ehkä ole lähellä jäätelöä, mutta rehellisesti sanottuna, jos se sisältää Kinder -suklaata, syömme sitä milloin tahansa vuoden aikana.



Pähkinäfanit suosivat luultavasti parhaiten Buenon käpyjä, jotka on valmistettu kermaisesta hasselpähkinäjäätelöstä ja jonka päällä on hasselpähkinälevy ja suklaapaloja. Sisällä jokaisen jäätelön keskellä on maitosuklaakastike.

Brexitistä huolimatta Kinder on edelleen tavaroiden kanssa (Kuva: lapset)



Mitä tulee Kinder -jäätelötikkuun, se on maitojäätelökeppi, joka on päällystetty maitosuklaalla, kun taas Kinder -jäätelövoileipä on valmistettu maitojäätelöstä, joka sitten lepää kahden keksi välissä - vähän kuin Kinder Sandwich -suklaa baareja, joita saat, kun lähdet lomalle.

Toivomme, että muut Ison -Britannian supermarketit seuraavat pian esimerkkiä, jotta voimme saada käsiinsä herkullisen näköiset uudet pakastinlisäykset.

Kuinka uskomattomilta nämä näyttävät? (Kuva: lapset)

joshua furyn taistelupäivä

Kaikki lapsuuden haaveemme vihdoin toteutuvat ...

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, mikä tarkoittaa, että voimme saada palkkion kaikista tuotteistamme tai palveluistamme, joista kirjoitamme. Tämä artikkeli on kirjoitettu täysin itsenäisesti, katso lisätietoja täältä.

Lue lisää

Lisää supermarketeista
Tesco tuo kauppoihin vegaanivyöhykkeitä Cadbury luo suklaaoranssi Twirl M&S jouluvalikoima Suolattu karamelli Baileys on täällä

Katso Myös: