Three Mobile paljastaa uuden Samsung S10- ja Galaxy-kellon tariffitiedot

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Samsungin tuliterä S10 puhelimista julkistettiin aiemmin tänä iltana, ja kolme uutta matkapuhelinta - Galaxy S10, Galaxy S10+ ja Galaxy S10e - ovat kaikki saatavilla maaliskuussa.



Uusien älypuhelimien lisäksi Samsung esitteli Galaxy Unpacked 2019 -tapahtumassaan myös upouuden Galaxy Watch Active -fitness-älykellon sekä joitain uusia Galaxy Bud -kuulokkeita.



Kolme matkapuhelinta on jo vahvistanut, että se varastoi kaikki kolme haluttua uutta matkapuhelinta - sekä paljastaa hintansa.



tietokilpailuideoita lukitsemiseen

Joihinkin suosituimpiin hintoihin kuuluvat S10, jossa on 12 Gt dataa, sekä rajoittamaton määrä tekstiviestejä ja puheluita hintaan 53 puntaa kuukaudessa, 29 punnan ennakkomaksulla, ja S10+, jossa on 12 Gt dataa, sekä rajoittamattomat tekstiviestit ja puhelut hintaan 57 puntaa kuukaudessa. plus 29 punnan ennakkomaksu.

Kiihkeästi odotettu puhelin tulee saataville prismana, valkoisena ja vihreänä sekä kanariankeltaisena S10e:ssä, joissa kaikissa on 128 Gt muistia ja laitteet ovat ennakkotilattavissa huomisesta aamusta klo. www.three.co.uk .

(Kuva: Samsung)



Mitä tulee Galaxy Watch Active -kelloon, jota Three tulee myös varastossa 21. maaliskuuta alkaen, hinta on jyrkkä 67 puntaa kuukaudessa 29 punnan ennakkomaksulla.

Uusien S10-puhelimien ja kellon lisäksi Three tulee valikoimaan myös Samsung Galaxy Buds -kuulokkeita sekä useita koteloita, mukaan lukien LED-versio.



mies utd van gaal

Jos haluat olla ensimmäinen jonossa kuullaksesi, milloin luurit tulevat saataville maaliskuun ensimmäisellä viikolla, Three on perustanut ennakkoilmoittautumissivu.

Three on ilmoittanut tariffinsa (Kuva: kolme)

Jos haluat verrata Threen tariffien painoarvoa muihin puhelinverkkoihin, meillä on täydellinen luettelo Samsung S10 hinnat Ison-Britannian puhelinverkoista täältä.

tornitalo jimmy-sivu

Three Mobile on tunnetuin runsaasta datatarjonnastaan, joka sisältää etuja, kuten Go Binge, Go Roam ja Wuntu.

Vaikka Go Binge antaa sinun käyttää suosikkisovelluksiasi käyttämättä mitään niiden datamäärää, kuten Netflix , Snapchat ja Apple Music, Go Roam tarkoittaa, että voit käyttää puhelintasi normaalisti 71 kohteessa ympäri maailmaa ilman lisäkustannuksia – mukaan lukien Yhdysvallat ja Australia.

Wuntu on pohjimmiltaan Three Mobilen näkemys O2 Prioritysta, joka jakaa asiakkailleen joka viikko ilmaisia ​​kahveja, ruokatarjouksia, kilpailuja ja alennuksia, kuten kuntosalijäsenyyksiä.

Tämä artikkeli sisältää affiliate-linkkejä, mikä tarkoittaa, että voimme saada palkkion kaikista kirjoittamiemme tuotteiden tai palveluiden myynnistä. Tämä artikkeli on kirjoitettu täysin itsenäisesti, katso lisätietoja tässä .

Samsung Galaxy S10
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: