Kristina Rihanoff ja Ben Cohenin tytär, 4, osoittavat olevansa lahjakas tanssija

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Strictly Come Dancing -pariskunta Kristina Rihanoff ja Ben Cohen ovat jakaneet tyttärestään videon, joka osoittaa, että hän on jo lahjakas tanssija.



Pari, joka tapasi BBC -ohjelmassa vuonna 2013, julkaisi söpön leikkeen, jossa heidän pikkutytönsä Milena, neljä, laulaa ja tanssii Frozen -hymnin Let It Go mukaan.



Instagram-videossa Milena nähdään esiintymässä kameralle, kun hän kiinnittää kappaleen ja esittelee joitain ammattimaisia ​​tanssiliikkeitä.



Viestissä Kristina, 42, kirjoitti: 'Näin muutama viikko karanteenissa tekee pikkulapselle ... Mila menetti sen kokonaan tai antoi sen mennä #taapero #karanteeni #sisälle suojautuminen #jäädä kotiin #pysy turvassa . ''

Kristina on julkaissut useita videoita Milena -tanssista viime viikkoina, ja hän voitti fanien sydämet.

Yksi kirjoitti: 'Hän on upea, olen varma, että hän seuraa jalanjälkiäsi erittäin lahjakkaana tanssijana.'



Toinen kommentoi: 'Lol hän on niin mini K, täydellinen tähti!'

Sassy Milena, neljä, lauloi ja tanssi Frozen -hymnin Let It Go mukaan (Kuva: Instagram)



Kolmas lisäsi: 'Rakastan hiuksia! Upea prinsessa sai äitinsä liikkeet. '

jessica simpson laihdutus

Milena on Kristinan ensimmäinen lapsi entisen Strictly-kumppaninsa Benin kanssa, jolla on myös kaksois tyttäret Harriette ja Isabelle entisen vaimonsa Abbyn kanssa.

Ben ja Abby menivät naimisiin vuonna 2003, mutta erosivat vuonna 2014 - vuosi sen jälkeen, kun hän otti käyttöön tiukasti.

Hän esitteli joitakin tanssiliikkeitä (Kuva: Instagram)

Ben Cohen ja Kristina Rihanoff toivottivat pienen tyttärensä tervetulleeksi vuonna 2016 (Kuva: James Shaw/REX/Shutterstock)

Eron jälkeen Ben tapasi Kristinan ja hän erosi vaimostaan ​​vuonna 2016 - kaksi kuukautta sen jälkeen, kun uusi pari toivotti tyttärensä tervetulleeksi.

Abby kertoi äskettäin tuskallisesta erostaan ​​Benistä 11 vuoden avioliiton jälkeen ja paljasti, että hän on vihdoin voinut jatkaa eteenpäin.

Hän kertoi Päivittäinen posti : 'Olen kyllästynyt aiheeseen. Koko maailmani hajosi, kun Ben teki päätöksen avioliittomme lopettamisesta.

Ben ja Kristina tapasivat Strictlyssä vuonna 2013 (Kuva: PA)

Lue lisää

Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

Se on kuin bussi olisi osunut sinuun. Olin rikki - täysin rikki.

'' Yhtenä hetkenä olet perheyksikkö, seuraavana menetät paitsi miehesi myös lapsesi, kun he ovat isänsä kanssa.

'En kestäisi olla kotona ilman heitä.'

Abby, joka on nyt löytänyt onnea uuden poikaystävän kanssa, jakaa kaksosten huoltajuuden Benin kanssa.

Katso Myös: