KSI:n pitkä hölmöily Jake Paulille kokonaisuudessaan, kun YouTuber torjuu taistelun kilpailijan kanssa

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

KSI otti sosiaalisen median suolistokseen kilpailijansa Jake Paulin, kun tämä torjui tappelun YouTube-toverinsa kanssa.



Paul oli ottanut Viserrys aiemmin vaatia taistelua KSI:n kanssa sen jälkeen, kun hänen kilpailijansa vastustaja Alex Wassabi joutui poistumaan heidän 27. elokuuta tapaamisesta aivotärähdyksen vuoksi. Mutta KSI, joka on pitkään vaatinut välienselvittelyä nuoremman Paul-veljen kanssa, hylkäsi tarjouksen väittäen, että hänellä on jo korvaava vastustaja.



Vastatessaan Paulin tarjoukseen matkustaa Lontooseen taisteluun myöhemmin tässä kuussa, KSI sanoi: 'Joten olisit voinut taistella Tommy Fury Englannissa undercardillani? Vai onko syynä se, ettet halunnut taistella nyrkkeilijää vastaan? Myönnän siis, että olet todella täynnä paskaa koko tämän ajan?



 KSI hylkäsi Jake Paulin's offer
KSI hylkäsi Jake Paulin tarjouksen

'Sinä ja MVP (Most Valuable Promotions) olette niin epäluotettavia. Ensin Tommy, [Hasim] Rahman [Jr[ ja nyt Wassabi. Vaikka järjestäisit tapahtumia, teet vain valehtelet faneillesi ja lisäät numeroitasi noin 50:llä Tiedämme, miten toimit jokaisen tarjouksen yhteydessä ja mitä todellisuudessa teet. Se on vitsi.

'Teollisuus tietää nyt, että et ole se piirtäjä, jonka olet esittänyt. Osakkeesi on huonosti laskenut, etkä saa sanella paskaa minulle, kaveri. Luuletko olevasi fiksu, mutta odotimme sinun tekevän vedä jotain tällaista.

'Lisäksi yrität luultavasti tehdä jotain paskaa, mikä saa myös tapahtumamme peruuntumaan, aivan kuten floppisi teki. Yritit tyhjentää Rahmanin, jotta hänessä ei olisi elämää jäljellä, kun hän taisteli sinua nesteytyslausekkeella. taisteli lonkkaleikkauksesta juuri poistunutta miestä vastaan ​​[Ben Askren].



'Taistelit ja voitit hänen parhaansa [Tyron] Woodleyn kolmen viikon varoitusajalla. Sait AnEsonGibin taistelemaan painolla, jonka tiesit hänen yrittävän saavuttaa niin lyhyellä varoitusajalla. Lista jatkuu. Kaikki tämä ei ole työskentelee perheeni kanssa.

Olisiko KSI:n pitänyt hyväksyä Jake Paulin tarjous? Kerro meille kommenttiosiossa alla



'Taistelemme minun ehdoillani, ja kun teemme, se tehdään suurimmalla näyttämöllä. Puhun Wembley-stadionin perheestä. Täysi leiri on räätälöity vain sinulle ja minulle, jotta taistelussa ei ole tekosyitä Ei mitään tästä lyhyellä varoitusajalla s***

'Et tiennyt, että teimme sopimuksen toisen taistelijan siltä varalta, että te vetäisitte jotain tällaista. Kunnioitan sanaani faneilleni ja vastustajalleni, koska minun sanani tarkoittaa jotain toisin kuin sinun. Show jatkuu elokuussa 27, ja sinulla tai MVP:llä ei ole mitään tekemistä sen kanssa. Nauti illasta kaveristasi.'

Paul etsii itse uutta vastustajaa peruutettuaan taistelunsa Rahman Jr:n kanssa, jonka oli määrä käydä tänä iltana. Hänen on määrä palata lokakuussa, mutta hän ei todennäköisesti anna Rahmanille tai Furylle uutta laukausta.

Katso Myös: