KSI tekee uuden voittaja ottaa kaiken -tarjouksen Jake Paulille Wembleyn nyrkkeilyotteluun

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

KSI on tarjonnut Jake Paulille mahdollisuutta ratkaista heidän kilpailunsa voittaja vie kaiken -ottelussa Wembleyllä ensi vuonna.



YouTube-tähti – oikealla nimellä JJ Olatunji – on kilpaillut Paulin kanssa useiden vuosien ajan ja taistellut veljeään Logania vastaan ​​kahdesti. Voitti heidän uusintaottelunsa jaetulla päätöksellä vuonna 2019. KSI on aina vaatinut tappelua entisen kilpailijansa sisaruksen kanssa, mutta piti tauon. urheilusta keskittyä musiikki- ja sisällöntuotannon uraansa.



Viime viikkoina Paul ja KSI ovat kuitenkin uudistaneet sanasotaa, joka on suurelta osin johtunut jälkimmäisen suunniteltu rengaspaluu Alex Wassabia vastaan , joka on nyt peruttu ja räppäri Swarmz astuu paikalle myöhään sijaisena 27. elokuuta Lontoon O2-areenalla. Paul tarjoutui äskettäin astumaan väliin lyhyellä varoitusajalla ja taistelemaan KSI:tä vastaan ​​ilmaiseksi, mutta Brittitähti hylkäsi tarjouksen.



Hän on kuitenkin nyt tehnyt vastatarjouksen sosiaalisessa mediassa ja twiittaamalla: 'Lähetän sinulle sopimuksen. Taistelemme ensi vuonna. Wembley Stadium. Taistelun voittaja vie kaiken. 100 prosenttia kukkarosta on päällä Laita rahasi sinne, missä suusi on ja lopetetaan tämä. Hyväksytkö Jake Paul ?'

Paul on lyönyt loputtomasti kilpailijaansa ristiretkessä sosiaalisessa mediassa tällä viikolla sen jälkeen, kun KSI valitsi Paulin asiakkaan Wassabin tilalle muusikko Swarmzin – oikealla nimellä Brendan Scott –, jonka kanssa hän julkaisi menestyneen hittisinglen Houdini vuonna 2020. YouTube tähti uskoi voivansa hyötyä peruutuksesta, koska hän oli äskettäin hävinnyt oman suunnitellun taistelunsa Hasim Rahman Jr 6. elokuuta viime viikonloppuna.

KSI on joutunut fanien tarkastelun kohteeksi sen jälkeen, kun hän valitsi Scottin korvaavaksi vastustajakseen missä tahansa 'vapaassa' ottelussa Paulia vastaan. Hän on kuitenkin sittemmin vastannut kritiikkiin ja twiitannut: 'Haluan vain sanoa, että päivän päätteeksi tämän ensimmäisen taistelun yksi päätavoitteista oli päästä eroon rengasruosteesta.



Kuka voittaa, jos pari taistelee - KSI vai Jake Paul? Kerro meille kommenttiosio alla

'Halusin todistaa itselleni, että olen parempi nyrkkeilijä kuin olen aiemmin esittänyt. Jos haluat nähdä, hyvä. Jos ei, hyvä. Teen sen silti. On vielä monia hyviä taisteluita. tämä kortti, jonka olen innoissani. Olemme tämän kesän ainoa YouTube-nyrkkeilytapahtuma. Meillä on ollut monia asioita, jotka ovat yrittäneet häiritä tätä tapahtumaa, mutta silti pysymme. Tämä on pitkän aikavälin peli, ja otan mielelläni vastaan pieni L nyt iso W myöhemmin.'



Paulin ja KSI:n välinen tappelu toisi todennäköisesti miljoonia, ja pari oli jo kohdannut kasvokkain, kun Paul voitti AnEson Gibin vuonna 2020. Paulin tiedetään alun perin aikovan osallistua KSI:n retkille myöhemmin tässä kuussa, mutta nyt on epäselvää, hän lentää Isoon-Britanniaan.

Katso Myös: