Kuinka kasvattaa mehiläisten parta - koska kukapa ei haluaisi 10 000 pistävää hyönteistä kasvoilleen?

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Mehiläispartat. Miten saat sellaisen? Se on jotain, jota olemme kaikki ihmetelleet.



Kaupallisen mehiläishoidon perustaja Petro Prokopovynch aloitti tempun 1800-luvulla, ja urheilijat ympäri maailmaa ovat toistaneet sen.



Se on yksinkertainen käsite, mutta tietämättömille se edellyttää parven houkuttelemista mehiläiset (noin 10 000) asettumaan leuallesi ja rintallesi suuren, tuuhean parran tyyliin. Mutta hiusten sijaan (tai, jos kyseessä on tämä köyhä kaveri hänen polttarit tehdä , häpykarvat), on pistäviä hyönteisiä. Mikä voisi mennä pieleen?



Näin voit tehdä oman mehiläispartasi triviakirjassa kuvatulla tavalla John-sedän ikuisesti miellyttävä kylpyhuonelukija ja julkaistu uudelleen Neatorama . On parasta olla kokeilematta tätä ilman ammattimaista mehiläishoitajaa.

Etsi mehiläisiä

Etsit rentoja mehiläisiä (Kuva: Getty)

Varmista, että valitset rennon mehiläisten pesän. Hunajamehiläisiä on monia erilaisia ​​kantoja - jotkut niistä ovat helposti hallittavissa, kun taas toiset ovat aggressiivisempi mutta sitä voidaan suosia, koska jotkut ihmiset ajattelevat tuottavansa enemmän hunajaa.



Eristä nuoret

Siirrä pesää, kun metsämehiläiset keräävät mettä jättäen nuoremmat taakseen (Kuva: Reuters)

Varmistaaksesi, että sinulla on vain eniten tottelevainen pesässä , voit siirtää siirtokunnan suositun lentoajan aikana toiselle sivustolle. Ravintoa etsivät mehiläiset eivät löydä tietä takaisin, vaan enimmäkseen jää nuoremmat mehiläiset.



Varaudu siihen, että sinua pistetään muutaman kerran

Testaamme uutta sivustoa: Tämä sisältö on tulossa pian

Tämä ei ole tarkoitettu nuorille lapsille tai ihmisille, joilla on allergiat mehiläisten pistoille - riippumatta siitä, kuinka monta EpiPen-kynää sinulla on valmiina.

Lukitse kuningatar häkkiin

Laita mehiläinen yhteen näistä häkeistä - sitot tämän leukaasi saadaksesi mehiläisen parran

Avain mehiläisparven hallintaan on kuningatar. Etsi hänet ja laita hänet pieneen puulaatikkoon, jonka toisella puolella on metalliseinä – kuningatarhäkki.

Rauhoittaa mehiläisiä

Voimakkaaseen mehiläispartaan tarvitset noin 10 000 mehiläistä (noin 1,5 kiloa). Erottele hänen monet pesästä ja laita ne erilliseen astiaan kuningattaren ja sokerisiirapin kanssa ravinnoksi - hyvin ruokitut mehiläiset eivät tule pistämään. Jätä ne viileään, pimeään paikkaan 24 tunniksi.

Valmistele kasvosi 'partaa' varten

Varmista, että käytät suojalaseja ja laita vanua korviin ja nenään pitääksesi hyönteiset poissa (Kuva: Colorado State University)

Sinun on tuettava korvasi ja sieraimesi vanulla, asetettava suojalasit silmiesi päälle ja laitettava vaseliinia huulillesi estääksesi hyönteisten ryömimisen suuhusi. Voit myös työntää housujasi liikkeisiin ja teipata kauluksesi ja hihat.

Laita kuningatar (häkkiinsä) leukasi alle ja päästä mehiläiset valloilleen

Testaamme uutta sivustoa: Tämä sisältö on tulossa pian

Mehiläisparta-ammattilaiset ottavat narun ja sitovat kuningatarhäkin leukansa alle niin, että verkkoosa on poispäin ihostasi. Voit sitten avata laatikon vapauttaaksesi mehiläiset, jotka houkuttelevat kuningattareensa. Olet ryömimässä niskaa pitkin leuassasi olevan pienen häkin ympärille muodostaen riippuvia 'mehiläisseppeleitä'.

Pysy rauhallisena ja pyydä joku ottamaan kuvia

Mehiläinen parta (Kuva: Youtube / Chris Hiemstra)

Tunne on hyvin outo - jalat tuntuvat melkein sähköisiltä, ​​kun ne tarttuvat kasvojen ja kaulan ihoon. Ei ole mitään järkeä omistaa mehiläisparta, jos et dokumentoi sitä Instagramia varten.

Jos näin käy, olet todennäköisesti mennyt pitkälle

Mehiläiset peittävät mehiläishoitaja Lu Kongjiangin, kun hän kilpailee 'mehiläisten parta' -kilpailussa

Jätä koko vartalon mehiläisparta ammattilaisille, kuten Lu Kongjiang, kuva.

Poista mehiläiset

Tämä osa on helpommin sanottu kuin tehty. Tarvitset avustajan poistamaan kuningatarhäkin ja laittamaan sen takaisin säiliöön, johon haluat mehiläisten siirtävän. Seiso sen kohdalla, minne haluat mehiläisten menevän, ja hyppää alas kovaa ravistaaksesi mehiläiset maahan. Suurin osa niistä tulisi irrottaa terävällä hyppyllä - loput voidaan poistaa pehmeällä harjalla.

Vie mehiläiset kotiin

Ei tietenkään kotisi. Sinun täytyy viedä heidät - ja heidän kuningattarensa - takaisin pesäänsä.

kyselyn lataus

Oletko tarpeeksi rohkea mehiläispartaan?

0+ ÄÄNESTÄ TÄNÄÄN

Ei mitenkään, kultaKyllä, olen täysin idean takanaVain jos Sting soitti taustallaSe ei ole sinun kiukkuasiLuetuin
Älä missaa

Katso Myös: