Kuinka kauan seksin pitäisi kestää? Seksiistunnon keskimääräinen kesto paljastui - ja se voi olla yhteydessä peniksen muotoon

Elämäntapa

Horoskooppi Huomenna

Saat anteeksi, jos ajattelet, että me ihmiset teemme hyvin vähän, mutta puhumme seksistä.



Mutta vaikka me rakastetut apinat lopetamme puhumisen ja ryhdymme asioihin, meitä kummittelee edelleen yksi kysymys: kuinka kauan seksin pitäisi kestää?



Jos olet Sting tai Puff Daddy, luultavasti sanoisit, että seksiä pitäisi jatkaa vähintään arkipyhäviikonlopun ajan.



Jos olet kokematon täplikäs teini-ikäinen, olet todennäköisesti iloinen, jos likaisen teon suorittamiseen kuluva aika vastaa keskimääräisen Ariana Granden kappaleen kestoa.

Nyt tiede on punninnut (taas) kertoakseen maailmalle tarkalleen, kuinka paljon aikaa heidän tulisi viettää fyysisen rakkauden tekoon: 5,4 minuuttia.

(Kuva: Getty)



Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt

Ensinnäkin, kuinka määrittelemme seksin alun ja lopun?

Vastaus tähän ongelmaan liittyy vain miehen penikseen, paljastaa tohtori Brendan Zietsch Queenslandin yliopistosta vuonna Keskustelu .

Yksinkertaisesti sanottuna se alkaa tunkeutumisesta ja päättyy siemensyöksyyn.



Zietsch tarkkaili 500 paria eri puolilla maailmaa toiminnassa käyttämällä näitä vertailuarvoja mittaamaan kestoa.

Pariskuntia pyydettiin varaamaan aikaa (Kuva: E+)

Osallistujien piti painaa 'aloita' penikseen tunkeutumishetkellä ja 'pysäytys' siemensyöksyssä. Tätä pidettiin tehokkaampana tapana tehdä se kuin pyytää paria pitämään kelloa silmällä.

'Se on käytännössä yhtä kiusallista kuin se kuulostaakin: osallistujat painoivat 'aloita' penikseen tunkeutuessaan ja 'pysäyttävät' siemensyöksyssä', hän lisäsi.

'Voit huomata, että tämä saattaa vaikuttaa mielialaan jonkin verran, eikä ehkä heijasta tarkasti asioiden luonnollista kulkua.

Masvidal vs usman Yhdistyneen kuningaskunnan aika

'Mutta tiede on harvoin täydellistä, ja tämä on parasta mitä meillä on.'

Mutta varmasti seksissä on muutakin kuin vain tunkeutuminen ja siemensyöksy?

No, kyllä ​​– mutta ei välttämättä, jos olet kestoa tutkiva tiedemies.

'Jos olet ei-tieteilijä, olisit joskus kysynyt itseltäsi pettymyksen nopean yhdynnän jälkeen sängynpäätä vasten, kuinka kauan seksi 'normaalisti' kestää? Zietsch kysyy.

Treffit, parisuhteet, seksi ja erot

Tiedemies kuitenkin sanoisi saman kysymyksen melkein koomisen hämärällä tavalla: Mikä on keskimääräinen intravaginaalisen siemensyöksyn latenssiaika?

'Tiedän, että seksissä on paljon muutakin kuin peniksen laittaminen emättimeen ja siemensyöksy, mutta loput eivät ole aina helppoja määritellä (suuteleminen? hankausta? jauhaminen?).

'Pidäksemme asiat yksinkertaisina ja täsmällisinä, keskitymme vain siemensyöksyn aikaan.'

Ja keskimääräinen aika, jonka seksi kestää, on...

isoveli 7 kilpailijaa

Tässä tutkimuksessa havaittiin, että seksiaika kestää 33 sekunnista 44 minuuttiin, ja mediaaniaika on 5,4 minuuttia.

Pari suutelee intohimoisesti sängyssä

Seksi voi kestää mitä tahansa 33 sekunnista 44 minuuttiin, mutta keskiarvo on lähempänä viittä minuuttia (Kuva: Getty)

Mielenkiintoista on, että tutkimus tutkii myös 'perinteistä viisautta peniksen herkkyydestä ja sen yhteydestä säkissä pysymiseen'.

Vanhemmat miehet eivät kestäneet pidempään kuin nuoret, kun taas kondomin käyttö tai ympärileikkaus eivät myöskään parantaneet poikien suorituskykyä.

'Toinen yllättävä havainto oli, että mitä vanhempi pariskunta, sitä lyhyempi sukupuoli, vastoin vallitsevaa viisautta (luultavasti vanhempien miesten myymiä),' Zietsch jatkoi.

Kuinka saada parempaa seksiä

Miksi jotkut miehet kestävät pidempään kuin toiset

Zietsch uskoo, että peniksen muoto voi olla sängyssä kestäneen seksin keston takana.

A 2003 opiskella joka käytti keinotekoisia vaginoita, keinotekoisia penisiä ja keinotekoisia siittiöitä (maissisiirappia), havaitsi peniksen pään ympärillä olevan harjanteen avulla emättimestä jo olemassa olevan siirapin.

Tämä saattoi itse asiassa olla alkuperäinen toiminto, jota mies käytti syrjäyttämään muiden miesten siemennestettä, ennen kuin he ejakuloivat.

Tämä varmistaa, että heidän uimareilla on paremmat mahdollisuudet päästä munasoluun ensin hedelmöitystä varten.

Peniksen muoto voi olla avain seksin kestoon

Tutkimuksessa havaittiin, että miehen ja naisen sukuelinten muodot muuttuivat ajan myötä seksuaalisten konfliktien vuoksi (Kuva: Getty)

Lihavat miehet kestävät pidempään sängyssä

Tutkimus Turkin Erciyesin yliopiston tutkijat olet löytänyt yhden yllättävän 'plussan' vakavasta ylipainosta - ja seksielämäsi hyötyy.

Tutkimus, jonka otsikko on 'Katso elinikäisen ennenaikaisen siemensyöksyn patogeneesiä: käänteinen suhde elinikäisen ennenaikaisen siemensyöksyn ja liikalihavuuden välillä', tutkimuksen tulokset näyttävät viittaavan korrelaatioon ylipainon ja kestävyyden välillä.

Tutkimuksen mukaan isommat miehet, joilla on enemmän vatsarasvaa ja korkeampi BMI, voisivat kestää keskimäärin 7,3 minuuttia sängyssä.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: