Kuinka kauan suuseksin tulisi kestää – miehet paljastavat yllättäviä mielipiteitä makuuhuoneesta

Elämäntapa

Horoskooppi Huomenna

Mitä tulee seksiin parisuhteessa, kuinka tärkeää suuseksillä on miehille?



No uuden tutkimuksen mukaan Superdrug Online Doctor, se on aika tärkeää.



Eräs tutkijaryhmä tarkasti äskettäin intiimin näkemyksen siitä, kuinka paljon miehet nauttivat suullisesta saamisesta seksiä, kuinka paljon naiset nauttivat sen antamisesta ja mitkä tekijät vaikuttavat heidän nautintoonsa.



Tuloksensa keräämiseksi he tutkivat 1 100 miestä ja naista eri puolilta Eurooppaa ja Amerikkaa, ja jotkut heidän havainnoistaan ​​saattoivat yllättää sinut.

Ei niin yllättävää ollut se, että 35 prosenttia miehistä kuvaili suuseksiä 'jossain määrin tärkeäksi' parisuhteessa, ja vain yhdeksän prosenttia sanoi, että se ei ollut ollenkaan tärkeää.

Banaani vetoketjussa

Se, mitä ihmiset ajattelevat, saattaa yllättää sinut (Kuva: iStockphoto)



mitä 350 tarkoittaa

Samaan aikaan 26 prosenttia naisista piti sitä 'kohtalaisen tärkeänä'.

Lisäksi 30 prosenttia miehistä myönsi valittavansa suuseksin seksin sijaan, jos he voisivat harrastaa vain jompaakumpaa.



bruce willisin vaimo

Mutta miksi se on?

Amerikkalaisilla miehillä tämä johtuu luultavasti siitä, että he saavat nauttia noin 11 keskeytymätöntä minuuttia suuseksiä kerrallaan, kun yhdysvaltalaiset naiset väittävät, että näin kauan suuseksin tulisi kestää.

Tämä on lähes kaksi minuuttia pidempi kuin eurooppalaiset naiset uskovat, että näytelmän pitäisi kestää, ja heidän ehdotuksensa on yhdeksän minuuttia.

Mielenkiintoista on, että miehet ajattelivat, että sen pitäisi kestää vähemmän aikaa, kun eurooppalaiset miehet uskoivat, että suuseksin pitäisi kestää vain noin kahdeksan minuuttia alusta loppuun.

Parit jalat

Kuinka kauan suuseksin tulisi kestää? (Kuva: Getty Images/Tetra images RF)

Vaikka monet saattavat olla järkyttyneitä kuullessaan, että naiset ajattelevat, että suuseksin pitäisi kestää pidempään kuin miesten, he saattavat myös olla yllättyneitä kuullessaan, että naiset harrastavat sitä todennäköisemmin kuin miehet.

Valtavan 60 prosentin amerikkalaisista naisista havaittiin aloittavan teon kumppaninsa kanssa itse sen sijaan, että he olisivat pyytäneet sitä.

Tutkimukseen osallistuneet paljastivat myös vinkkinsä, kuinka saada eniten tyytyväisyyttä suuseksistä.

kourtney kardashian vauvan nimi
Kuinka harrastaa parempaa seksiä

He suosittelivat kertomaan mieltymyksistä kumppanisi kanssa etukäteen tai sen aikana, ja 72 prosenttia osallistujista väitti olevansa 'erittäin tyytyväisiä' suuseksiin kommunikoinnin jälkeen.

Ja jos ihmettelet, suurin osa tutkimukseen osallistuneista miehistä ei välitä siitä, nieleekö heidän kumppaninsa vai ei – vain neljä prosenttia väitti, että nieleminen oli tärkeää.

Lue lisää

Lue lisää

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: