Kuinka päästä eroon vatsarasvasta – asiantuntija paljastaa, missä olet menossa pieleen ja parhaat vinkit litteään vatsaan

Elämäntapa

Horoskooppi Huomenna

Monien ihmisten elämässä tulee kohta, kun he huomaavat, ettei heidän kehonsa pomppi takaisin samalla nuorekkaalla joustavuudella kuin ennen.



Tummat silmänaluset, särkyjä ja kipuja siellä, missä niitä ei koskaan ollut, ja vatsan rasvaa - kehomme kertovat meille, että elämäntapa on ohittanut onnen.



Liikunta- ja ravitsemusasiantuntija Louise Parker on samaa mieltä ja sanoi: 'Sanoisin, että useimmat ylipainoiset asiakkaat ovat suurelta osin huolissaan vatsan alueen rasvasta, koska sen he fyysisesti näkevät ja tuntevat.'



Mutta kuten hän selittää S Onlinelle, huono uutinen on, että litteämpään ja ohuempaan vatsaan ei ole oikotietä.

Siihen puuttuminen on kauaskantoinen tehtävä, ja sen puuttumisella voi olla vakavia seurauksia, jotka ulottuvat esteettisiä asioita pidemmälle.

Louise on viettänyt 20 vuotta hiomalla menetelmäään luodakseen tehokkaimman ja käytännöllisimmän reitin pysyvään painonpudotukseen, ja hän jakaa asiantuntemuksensa paljastaakseen, miksi vatsan rasva ei mene pois – ja miten se voi.



Kyse ei ole vain istumaannousuista (Kuva: Sekoita kuvia)

isoveli uk 2014 näyttelijät

1. Et voi valita, mistä rasva irtoaa

Muutama vuosi sitten asiakkaat pyysivät erityisesti havaitsemaan kehon rasvan vähentämistä – ehkä sanomalla 'Haluan säilyttää tissit ja vain pudottaa rasvaa vatsan ja käsivarsien ympäriltä'.



Ylipainoinen poika mittaa vyötäröllä mittanauhalla

Et ehkä pysty hallitsemaan, mistä rasva katoaa (Kuva: Getty Images)

Mutta yhä useammat ymmärtävät, ettet yksinkertaisesti voi havaita rasvan vähentämistä. Avaamme rasvanpolttohanasi ja vahvistamme sinua...

2. ...mutta viime kädessä genetiikkasi päättää, mistä se rasva otetaan ensin

Useimmille se on kauniin tasaista, mutta joillekin on todennäköisemmin varastoitu sisäelinten rasvaa.

3. On olemassa kahdenlaisia ​​rasvoja, ja sisäelinten rasva on todella tärkeää

Louisella on 20 vuoden kokemus kehonveistosta, kuntoilusta ja ravitsemuksesta (Kuva: rodelrio)

Tämä on osoitus siitä, kuinka paljon todellista kehon rasvaa varastoit keskikalvon ja sisäelinten ympärille.

Jos arvosanasi on korkea, olet koe-esiintymässä sairauksien ja diabeteksen varalta, joten haluamme laskea tämän terveelliselle tasolle mahdollisimman nopeasti ja järkevästi.

4. Mutta mitä et voi tehdä, on 100 istumanousua päivässä ja odottaa, että sinulla on laiha vatsa

Laiha keho ansaitaan suurelta osin keittiössä.

Lihava nainen puristaa vatsaa

Geenisi voivat vaikuttaa asiaan (Kuva: Getty)

Jos sinulla on hyvä kerros kehon rasvaa vatsalihasten päällä, se ei polta rasvaa kyseiseltä alueelta.

Meidän on pudotettava kehon kokonaisrasvaa samalla kun vahvistamme vahvaa ydintä. Terve aineenvaihdunta tarkoittaa tulosten pitkäkestoisuutta.

5. Luovu villitysruokavaliosta

Viimeisin väärinkäsitys kahden viime vuoden ajalta on, että meille on tullut satoja asiakkaita, jotka ovat noudattaneet niin sanottuja 'terveellisiä halo-ruokavalioita' eli yksinkertaisesti syöneet liikaa 'terveellistä' ruokaa.

Ole varovainen aloittaessasi ruokavalion – onko se kestävää?

On sydäntäsärkevää, kun he ovat ymmällään, miksi heidän kookospuuronsa manukahunajalla ei saa heitä näyttämään Instagram-kuvan tytöltä.

macaulay culkin ja brendan laulu

Ja he lihovat, sillä vaikka nämä 'ruokavaliot' ovat täynnä ravintoa, ne ovat ylikuormitettuja kaloreilla ja terveellisillä sokereilla.

Yksinkertaisin tapa tiivistää se on, että meidän on omaksuttava elämäntapa-ruokavalio.

6. Koska kehosi ei välitä onko kalori tullut Haribosta vai hunajasta...

Sokeria on kaikissa muodoissa - ei vain makeisissa

...kun se hajoaa matkalla rasvan varastointiin.

Louise Parker -menetelmän suuri painopiste on tieteellisten, realististen neuvojen antamisessa.

Ei siis dieettiä, joka alkaa maanantaina ja pysähtyy perjantaina, vaan todella, todella muuttaa tapasi syödä ikuisesti.

Kysy itseltäsi: Teenkö vielä kahdeksankymmentä prosenttia tästä suunnitelmasta viiden vuoden kuluttua?

Jos näin on, se sulkee pois mehupaaston, 5:2 tai kaiken, mikä ei vain ole nautinnollista, toteutettavissa olevaa, seurallista ja kestävää.

Ole realistinen tavoitteissasi, niin saatat nähdä muutoksen

7. Ja painonnousussa on muutakin kuin pelkkä ruoka

Elämäntyylisi (kuinka paljon nukut, kuinka stressi vaikuttaa hormoneihin, jotka vaikuttavat rasvan lisääntymiseen tai menetykseen), ajattelutapasi, siirtyminen vähäsokeriseen elämäntapaan ja pelkkä aktiivisuus ovat kaikki osansa.

hunaja boo boo laihtuminen 2019
Painonpudotus

Kuinka voin vähentää vatsan rasvaa?

  • Opi kaikki mitä voit sokerista

Tiedä, missä se on piilotettu, ja poista se ruokavaliostasi, kunnes saavutat tavoitteesi.

  • Muista syödä vähän ja usein

Kolme ateriaa ja kaksi välipalaa päivässä ja aina yhdistelmä vähän matalan GI:n hiilihydraattia, vähän hyvää rasvaa ja vähän proteiinia.

Purukumin pureskelu voi myös saada sinut tuntemaan turvotusta (Kuva: Science Photo Library RF)

  • Nosta sykkeesi

Sinun on nostettava sykettäsi ja harjoitettava vähän joka päivä. Sen ei tarvitse olla 15 minuutin uuvuttavia HIIT-istuntoja, jotka voivat vahingoittaa sinua tai kovia käynnistyskertoja.

Sinun on löydettävä se, mikä toimii sinulle, koska sinun on omaksuttava nämä tavat ikuisesti. Ja ikuisuus on todella pitkä aika.

Useimmat ihmiset aliarvioivat, kuinka helppoa on menestyä ja murskata tavoitteensa, kun he löytävät toimivan ohjelman. Tähtää siis korkealle. Saat yhden elämän ja haluamme sinun elävän sen parhaassa kehossasi koskaan.

Ylipainoinen Poika puristaa rasvaa vyötärönsä ympärille

Jos haluat litteämmän vatsan, sinun on käsiteltävä useita elämäsi näkökohtia (Kuva: Getty)

Louise Parker, jonka kotipaikka on Belgravia Lontoossa, on 50 hengen ravitsemusterapeuttien ja maailmanluokan personal trainereiden tiimi, joka tukee asiakkaita kaikkialla maailmassa.

Louisen ensimmäinen kirja, Louise Parkerin menetelmä julkaistaan ​​5. toukokuuta ja on nyt ennakkotilattavissa Amazonista.

Käskyt ja kiellot

VIISI TUMMY TWOS

TEHDÄ: Ota päivittäinen annos vähärasvaisia ​​maitotuotteita – tutkimukset osoittavat, että pari annosta vähärasvaista jogurttia, rasvatonta maitoa tai pehmeää juustoa auttaa kehoasi polttamaan rasvaa keskikalvon ympäriltä.

Kuinka parantaa terveyttäsi

TEHDÄ: Hengitä sisään – Coleen McLoughlin sanoo, että hänen kaikkien aikojen paras kuntovinkkinsä on vetää vatsalihaksiaan kävellessä.

'Se on erittäin helppo tapa litteään vatsaan', sanoo personal trainer Cornel Chin.

TEHDÄ: Tasoita vatsasi päälle Bliss Fat Girl Slim -voidetta – vatsaa hoikentava voide, jota voidaan käyttää myös pullealle selkään ja vaivalloisille reisille (25 €, blissworld.com , 0808 100 4151).

uutta netflixissä Isossa-Britanniassa helmikuussa 2019

TEHDÄ: Seistä suorana. Kuulostaa helpolta, mutta hyvä asento voi muuttaa vatsan tumpelosta kiinteeksi hetkessä.

TEHDÄ: Lankku. Se on kotona suoritettava harjoitus, joka todella vahvistaa vatsaa. Makaa kasvot alaspäin ja nosta sitten itsesi varpaiden ja käsivarsien varaan kyynärpääsi 90 astetta koukussa. Pidä 10 sekuntia ja rakenna minuutin ajan.

VIISI MATSAA EI

ÄLÄ: Pureskele purukumia tai puhu liian nopeasti – molemmat saavat sinut nielemään liikaa ilmaa, jolloin vatsasi turvottaa.

ÄLÄ: Ole kurja - tutkimukset osoittavat, että nauraminen supistaa vatsalihaksia, mikä antaa niille lempeän harjoituksen.

ÄLÄ: Nälkää itseäsi - aineenvaihduntasi pysähtyy ja kehosi alkaa pitää kiinni vatsan ympärillä olevista rasvavarannoista.

ÄLÄ: Säästä vettä . Kahden litran juominen päivässä auttaa pitämään painosi tasaisena, ja lisäksi se torjuu turvonnutta vatsaa, joka aiheuttaa nestehukkaa.

ÄLÄ: Ihastu vempaimiin. Kansasin osavaltion yliopiston tekemässä tutkimuksessa havaittiin, että kalliit laitteet (mukaan lukien elektrodit ja istumaannousukoneet) eivät toimi paremmin kuin vanhat hyvät istumaannousut.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: